Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 51 bod

Cabal nece da upali

208 pregleda · 12 odgovora · otvorena 05.08.2009. u 22:51

Sve receno u naslovu.

Skin'o Cabal ( po ko zna koji put ) i kad ga updateujem i kliknem start - nista se ne desi.

Samo se ugasi i tako stoji..

Sta sam radio:

~ skid'o 23 hiljade puta full cabal, i 24 hiljade puta cabal downloader

~ cabal sam updateovao 13 hiljada puta manuelno (skid'o s neta), i 14 hiljada puta preko downloadera

~ bris'o update.exe iz Cabal foldera - 2 put'

~ 47 hiljada puta reinstallir'o i 49 hiljada puta bris'o manuelno fajlove iz Cabal foldera

~ Bog zna sta nisam uradio..

Ko pomogne - dobija bodove, ko bude spam'o - dobija samar.

Kofa' spamas pa mislis da si car, ne's dobit' slavu - samo samar.

ako ti klikne samo slika i vrati se na dekstop onda je do grafe ... 1000 % .. Jer imam ja racunar na kojem to uradi i vrati se a na ovom mi je uredu vidi na neki drugi probaj ak radi onda grafa nea veze sto ti je 256 mba .. pogledo sam ti conf dobra je nea sta sam probaj na necem drugom.... More grafa da j**e malo. ... GL
-Tako se i meni dešavalo i jednostavno sam izgubio želju da igram Cabal, neće pa neće...dok sam prije formatiranja kompjutera sasvim normalno igrao !
Kažu neki da je do grafičke

Bolan otići će ti limit skidajući Cabal toliko puta !
arQ_ je napisao/la:
-Tako se i meni dešavalo i jednostavno sam izgubio želju da igram Cabal, neće pa neće...dok sam prije formatiranja kompjutera sasvim normalno igrao !
Kažu neki da je do grafičke :-[

Bolan otići će ti limit skidajući Cabal toliko puta ! ;D
Nije dali je do graficke neg jest 10000 % ///...

probaj na drajveru opcije promjeniti moze biti i do toga onaj vertical sync i ona sranja pa mozda probije !!! Probaji malo to kad si vec probo i skido toliko
Cabal nece da ti downlaod-uje neke update i meni se dogadjalo i bilo je do update-a ... Falilo mi je nji par..:) Pokushaj negdje ih nac..pa download i satvi manuelno...zzz
AJdE je napisao/la:
Nije dali je do graficke neg jest 10000 % ///...

probaj na drajveru opcije promjeniti moze biti i do toga onaj vertical sync i ona sranja pa mozda probije !!! Probaji malo to kad si vec probo i skido toliko
Ne javljaj mi se na temu vise, Allahati.

Igr'o sam Cabal prije... 3 mjeseca ? ( vise-manje )

I izbris'o ga jer mi dosadio, i sad opet kren'o igrat'.

Driveri, V.Sync - sve u redu.

@spy, nije zbog AVa, ugasim-upalim opet isto.

@wxfared, j**o ti sebe ako si procit'o moju temu..
skala je napisao/la:
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=119736

ako ovo ne pomogne onda ne znam sta ce ^^
Nece opet j**o ga Tito

Trazio sam ja po njihovom forumu, al' nigdje nema konkretnog odgovora...
Nema tu pomoci armani....Tako i meni nekad bude krene da se ocitava ono cabal i samo izbaci......Pokusavaj 1000 puta uci i jednom ce uci mora.....Ako nista drugo Sistem Restore ako ni to ne pomogne u krajnjem slucaju DOWN! Windows

Znaci samo pokusavaj ako sam dobro skontao problem...Mozda ti je i do konekcije postavi temu na njihovom forumu

http://forum.cabalonline.com/
Ajd srecno !
SimPLeX je napisao/la:
koji si client skinuo ... ??
Nije do skinutog clienta, jer sam sad prob'o na laptopu i radi fino ..

Ne'a veze, ostavit' cu temu jos veceras pa mozda neko napise ...
4rm4n1 je napisao/la:
Nije do skinutog clienta, jer sam sad prob'o na laptopu i radi fino ..

Ne'a veze, ostavit' cu temu jos veceras pa mozda neko napise ...
Vjeruj da 1337kk puta pokušaš isto će ti biti ^_^. Znam iz ličnog iskustva. Jedino ako oćeš radi Cabala da obaraš sistem, to je jedino rješenje vjeruj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.