Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cabal QUEST

103 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.07.2009. u 20:02

e pls ako mi neko moze pomoc i rec sta da radim u questu
"Frozen tower of undead B1F
pise da odem u B1F i da ga predem ali kad to uradim opet isto bude :*
obrati se ovom momku nije sad ONLINE al posalji mu PM pomoci ce ti 100 %

http://www.gamers.ba/profil/S3phirotH/
Pravilo broj jedan jeste da kada postavljas temu, jasno i precizno napises svoj problem. Zao mi je, ali tvoja tema je veoma nejasna jer nisi naveo ni koji si lvl niti si naveo koja je vrsta questa. Postoje questovi koji su potrebni da predjes dungeon, style up questovi i NPC questovi.

Izgleda da cu ti morati objasniti sve moguce varijante, too troublesome... but it can't be helped.

Moguce je da si lvl 90+ jer na tom lvl-u se dobija quest za style up koji moras odraditi u Frozen Tower of Undead b1f, a sastoji se iz skupljanja odredjenih itema koji dropaju odredjeni mobovi. To mi je sve u magli sjecanja jer sam davno igrao, uglavnom u quest logu je precizno napisano ime mobova koji sadrze potrebni item za dovrsavanje quest-a.

Sto se tice samog dugeona, questove za prolaz mozes pronaci na netu. =]
S3phirotH je napisao/la:
Pravilo broj jedan jeste da kada postavljas temu, jasno i precizno napises svoj problem. Zao mi je, ali tvoja tema je veoma nejasna jer nisi naveo ni koji si lvl niti si naveo koja je vrsta questa. Postoje questovi koji su potrebni da predjes dungeon, style up questovi i NPC questovi.

Izgleda da cu ti morati objasniti sve moguce varijante, too troublesome... but it can't be helped.

Moguce je da si lvl 90+ jer na tom lvl-u se dobija quest za style up koji moras odraditi u Frozen Tower of Undead b1f, a sastoji se iz skupljanja odredjenih itema koji dropaju odredjeni mobovi. To mi je sve u magli sjecanja jer sam davno igrao, uglavnom u quest logu je precizno napisano ime mobova koji sadrze potrebni item za dovrsavanje quest-a.

ubija babayage i prikuplja one coine koliko se ja sjecam.
S3phirotH je napisao/la:

meni je pomogao 148 lvl da predjem dungeon posto nisam znao sta treba i presli smo zajedno

88lvl
FB
proc
mars
ja neznam kako preci onaj skriveni prolaz u one mape..nemogu ga nikako naci

_________________________-
to je nas WorldWideWeb.komarac.tk

hehehhe
Nadji nekog archera ili fs-a da te heal-a dok ti ubijas mobove i koliko ja znam trebaju ti dropati neki grade itemi tako nesto od monstera koji su blizu kraju prije onih golema. I nadji nekog ko ima vremena jer kad ubijes ih jednom trebas cekati opet da dodje jos mosntera da se opet pojave jer trebas skupiti 50 tih grade coinsa a jedino ako si pravo sretan da ti iz svakog monstera dropa onda mozes preci iz 1 stvaranja. E sad mozda sadm profulo temu skroz, a mozda sam i u pravu. Ako hoces bas precizan odgovor onda c/p text questa i onda ce ti neko reci tacno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.