Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako napuniti Cs server.

331 pregled · 25 odgovora · otvorena 19.06.2009. u 05:41

Kupio sam Cs server 32 slota ima raje onako srednje nemogu nikako da ga napunim na makar 20 ljudi da ima online. Dali neko ima savjet neka ovde napise ili na Pm , ako zeli msn ima na info od mog profila pozdravljam.
Samo su mi potrebni pametni odgovori bez spamanja molim da mi nebi moderatori i admini lock temu bezveze.
Dajte samo savjete kako da napunim server,gdje da reklamiram ili kome da dam admina itd..
Pozdravljam :) 9-)
baksuz1992 je napisao/la:
podjeli dosta admina dobrim igracima, kad kazem dosta mislim na stvarno puuuuuunoooooo admina ali nemoj stavit da mogu mjenjat mape i bannat igrace, i naravno da ce svak zvat igrace na server na kojem je admin i kad ti server postane popularan obrises ih s liste admina, reci da su nesto zaebli , da razgone igrace , da psuju itd , mozes poslje res da ces dat head admina i da ce u klan oni koji budu u top5 na ranku, tako ce oni provodit sto vise vremena na serveru , na gametrackeru nadji par popularnijih servera i udji na njih malo reklamiraj ali pazi jesu li admini online, govori da se admini dijele itd, pokusaj se sprijateljit s nekim tko ima server i zamoli ga da ti stavi redirect besplatno itd, radi sta got mozes , i ja imam server vec oko 10 dana i radim sve ovo ali nisam ga jos nijednom napunio ali se broj igraca krece negdje izmedju 5 i 10 igraca, to je ok s tim da mu je 10 dana, otidji u obliznu igraonicu i iz favorita(servera) obrisi sve servere i stavi samo svoj i eto ga
post stoljeca na g.ba cu zajebavat admine lafo zajebali onda da podjeli dosta admina i akd ti postane popularan maknes im adm jer su lafo nes zaebli (kako ti kazes) da lafo razgone igrace da psuju i onda slagat igracima da ces dati admina onom ko je u top5 onda reklamirat na drugim serverima. E vko ti radi uprvo suprotno od onog sto ti ovaj govori .

Edit:
btw. uradi kako ti jason i chamyl kazu i GL sa serverom
Napravis acc na gametracker,dodas svoj server i ljudi navale ko bukvar...Eto rjesen problem
KillerCS je napisao/la:
Napravis acc na gametracker,dodas svoj server i ljudi navale ko bukvar...Eto rjesen problem
uradio sam ipak hvala..
coDe je napisao/la:
reklma + odgovornost + tradicija
bas tako.. :D

Post dobio šamar od LoKi

Ima i redirekt sa Np Gaming serverom hax0r je stavio samo neznam dali ce bas ubacivati raje jer nije ni on uvjek full itd.
Ali valjda i odatle bude nesto .. 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.