Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hitno potreban Redrict.

194 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.06.2009. u 20:53

Pozdrav.
Imam Cs server 32 slota. Potreban mi je redrict da napunim server da ima raje, ali nikako da nadzem server sa kim bi mogao redirect dogovoriti.
Dali neko od vas na gamers ima svoj server sa kim bi mogao uraditi ili dali znate neke linkove ali direktne gdje pise za redrict cijene,sta je potrebno itd.
Znaci samo nek mi se jave na PM ko ima dobar server ili ima neki link moze isto i ovde napisati..
Ako imate neki mail ili neku web od Terra net , Jedite kod Joa , balkan-expres , Koliba Server itd.
Zamolio bi admine da ne zakljucavaju temu dok mi neko ne dadne konkretan odgovor. ;)
ja mislim da mozes od MPIGRI tj. od solucija.ba .. oko 15km je..
Samo da te ispravim, nije redrict, nego redirect.

Redrict ne postoji.

Ok jedna greska, al` ti dvaput isto.
Medixon je napisao/la:
ja mislim da mozes od MPIGRI tj. od solucija.ba .. oko 15km je..
Pricao sam sa njemanjom sto je vlasnik mp igara kaze rade nije problem oko 25 km ali eto da vidim ima li jos neki server i sl..
Fera je napisao/la:
Pricao sam sa njemanjom sto je vlasnik mp igara kaze rade nije problem oko 25 km ali eto da vidim ima li jos neki server i sl..
k :)
Morat cu iggya pitati nema mi druge. ovo sve bezveze
PItaj za redirect sa kgb-a (on ti je 20 KM ja mislim) , ili sa Terre.
balkan-expres

server im je uvjek pun. od 0-24 32 igraca

nude povoljno redirect
shoT_ je napisao/la:
balkan-expres

server im je uvjek pun. od 0-24 32 igraca

nude povoljno redirect
Imatel linkove ? ja kako sam cuo kod njih 35€ redirect to je previse da je do 30 km inekako
Fera je napisao/la:
Imatel linkove ? ja kako sam cuo kod njih 35€ redirect to je previse da je do 30 km inekako
j**i ga care al zato ce ti server sigurno biti pun
klikni gore na to balkan-expres

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.