Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

host cs i ftp

76 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.06.2009. u 20:27

Znam da pisem temu neznam ni ja po koji put ali nisam dobio odgovor molim vas da mi pomognete a radi se o....
Sklopio sam masinu jake konfiguracije , na nju sam instalirao xp a mogu i linux,sta vi predlazete?..ee i znaci na xp skino sam hldsupdatetool.exe instaliro sam sve ono u hlds preko doc sve je dobro proslo znaci digo sam server stavio sam zastitu inastl sam amx ,,,ali sada kako to sve da stavim na neki ftp s kojeg cu ja moci poboljsavati server davat admine ,stavljat plugine i to...?

Molim vas admini pomozite znam da za vas napisat meni odgovor nije nista ali meni to jako puno znaci....
skinio ovo i instal

http://filezilla-project.org/download.php?type=server

i imas ono users settings i dodas nekog user i pw i folder .. i kad hoces da udes u ftp ukucas ip od servera npr

ftp.ip servera

.. i udes u ftp logujes se koji si stavio user i pw na masini poz
ma posto ce mo to sve dizat kod jarana njemu je tamo adsl 15G
brz mu je dosta....
sp0ut je napisao/la:
ma posto ce mo to sve dizat kod jarana njemu je tamo adsl 15G
brz mu je dosta....
pisi propalo

upload 200kb/s
Qme mojne tog posla 9-)

www.neki-nele.info

10 e da biras slotova

-------------------------------------------------------------
I in Neki nele admin team :D
Linux, al ako ti je konekcija adsl 1 gb naseg "jakog" ISP-a BHT-a predlazem da ne dizesh
Nedac4zr4il je napisao/la:
Qme mojne tog posla 9-)

www.neki-nele.info

10 e da biras slotova

-------------------------------------------------------------
I in Neki nele admin team :D
Neki nele ulow bratami igrali na Mystery [Playground] CW sto je hostao "NEKI NELE " ping bratami kao da sam iz Njemakce ping 85-100!!!

Ili Logitech onaj server sto ga reklamira ultimateD^^ udze 4 ljudi dd2 se igra ping 90 :S ma daj ba j*** vas vise neki nele... Znaci ulow :S

HVALA 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.