Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc za hosting.

79 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.06.2009. u 17:21

Vozdrica.

Nedavno sam kupio Counter Strike server i krenulo je dobro sa rajom ima puno igraca itd.
Sada sam htio da napravim forum, ali potrebna mi je domena i hosting. Pitanje za sve koji znaju gdje da uzmem domenu i hosting moze neki link i slicno da uzmem unaprijed na godinu dana.Ne treba mi puno prostora dovoljno za jedan forum ili manju web stranicu ipak je Cs server u pitanju posto cu uzimati jos servera pa treba mi legit forum. Ako neko zna gdje je najbolje da uzmem hosting i domenu neka mi ovde napise.
Molim moderatore , admine da ne brisu temu da mi raja kaze odakle da kupim jer stvarno mi je to hitno nemam forum pravi.

Pozdravljam sve 9-)
uzmi kod dreamhost.com ukucaj promo kod 777 dobijes i hosting i domen godinu dana za 9$ ovako bi te izaslo 140$ bez tog kupona .. jebiga dobar je hosting za tvoje potrebe previshe a jeftino
- Solucija : www.solucija.ba / [email uklonjen]

- KGB : www.KGB-hosting.com / [email uklonjen]

- AxialTech : www.AxialTech.net / [email uklonjen]

gaZZel je napisao/la:
- Solucija : www.solucija.ba / [email uklonjen]

- KGB : www.KGB-hosting.com / [email uklonjen]

- AxialTech : www.AxialTech.net / [email uklonjen]

nisi dobro razumio ??
trazi za web hosting a ne za cs server

@on topic:

hrmpalija
potpisujem
Najlakse ti se sporazumiti sa nasim ljudima... uzmi nesto domace tipa na BosniaHosting.biz
haris_ je napisao/la:
nisi dobro razumio ??
trazi za web hosting a ne za cs server

@on topic:

hrmpalija
potpisujem
Nisi znao da KGB, Solucija imaju i web hosting ?! Oni su HOSTING kompanija, ne samo GameHosting
gaZZel je napisao/la:
Nisi znao da KGB, Solucija imaju i web hosting ?! Oni su HOSTING kompanija, ne samo GameHosting
nisam haj nek si mi reko hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.