Moze li mi neko napraviti WebSite domena .com :S ko zna raditi u tim programima za pravljenje sajova neka se javi. Vise informacija na PM!
Pitanje
Poništeno pitanje
100 bodova
Need WebSite
201 pregled · 12 odgovora · otvorena 10.07.2009. u 20:36
Kol'ko para?
EDIT:
Da radim site i placam za vas domenu za je****h 100 bodova? Jeste vi normalni? Kad se bodovi budu mogli jesti, uradit cu ti 5 site-ova.
EDIT:
Da radim site i placam za vas domenu za je****h 100 bodova? Jeste vi normalni? Kad se bodovi budu mogli jesti, uradit cu ti 5 site-ova.
shaadY je napisao/la:
Kol'ko para?
EDIT:
EDIT:
Vjerojatno si pijan, pa nije nitko lud da ti za 100 bodova kupi domenu i plaća je svake godine i još ti napravi sajt, ponudi 20 KM za domenu i još nešto novca za sajt.
Ako si spreman dati 100 KM za domenu i sajt javi se meni na PP pa ćemo se dogovoriti.
Ako si spreman dati 100 KM za domenu i sajt javi se meni na PP pa ćemo se dogovoriti.
domena .com kosta... ima nekih ljudi/site-ova daju je za free tj. da je iznajmis pa imas nesto kao da njih reklamiras na site-u ali pitanje je koliko je to sigurno da se nece ugasiti... imas da uzmes .com domenu free na 1 godinu i onda da platis...ali za 100 bodova pa ne bi ti ni pojeban maloumnik to uradio...
ma haj proce tebe ova groznica vidim nisi nes ok drama cuj 100 bodova 
malo kesa izvadi i et dobices do tad cus.

malo kesa izvadi i et dobices do tad cus.
Post dobio šamar od Philosopher
Udarila mu kisa ba u glavu :$ hahahahaha
decko ako se ne razumijes u ovakve stvari bGt nemoj nista pisati

HapiŠ mEcU za PerEcU
decko ako se ne razumijes u ovakve stvari bGt nemoj nista pisati

HapiŠ mEcU za PerEcU
Post dobio šamar od Philosopher
aj bola sta ga napadate
domena .com se placa
otprilike 10-20 maraka godisnje
hosting se placa mjesecno,sad zavisi koliki paket hoces
www.bnhosting.org
tu vidi , cijene su solidne,ako hoces site javi se na PM
ali moro bi platit^^
domena .com se placa
otprilike 10-20 maraka godisnje
hosting se placa mjesecno,sad zavisi koliki paket hoces
www.bnhosting.org
tu vidi , cijene su solidne,ako hoces site javi se na PM
ali moro bi platit^^
e ovaj momak radi za pare pa mu se obrati ,a ja cu ti dati domenu ako hoces
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.