Kako ce neko biti u mogucnosti da napise nesto pametno kad ne postoji tema na kojoj se nesto ozbiljno diskutuje?
Gamers, evo od kakvih je tema sastavljen gamers!
- 60% Pomoc (Pomoc u instaliranju, pomoc u igri, pomoc oko cs-a, lektire)
- 20% Davanje bodova, nesto tipa (Evo otvaram ovu temu da dam bodove mom drugu Bogo Ljubu koji mi je sve objasni na msnu!)
- 5% Turniri
- 10% Tutoriali, Iako je to pocelo od nedavno, sad svako ko ugrabi sansu da nesto prevede, pise tutoriale koji nikom i ne trebaju, tipa: Kako napraviti setup za vent (sto je na donjoj granici maloumnog ne razumnog i razumnog covjeka!
- 5% Razne gluposti, DJ-isanje, (I to je nedavno postala furka ovde, znaci 90% sminkera skida e-jay, rason i ta sranja i fol pravi neke remixe, a realno, jedna od svakih deset pjesama je ok!
Zakljucak: Bilo ko ko zna engleski, ne treba gamers, niti bilo koji drugi forum na kojem bi se trebao obratiti za pomoc, po 100ti put ovo pisem:
Samo je problem sto je nas narod globalno nepismen!
50% Stanovnika BiH je pismeno (Provjerena cinjenica), tako da se ne moze nista drugo ni ocekivat od papaka koji ne znaju engleski, a tamo se furaju 100 na sat
Ja sam licno davno odusto od pomaganja na gamersu, iako tvrdim, i sigurno znam, da najmanje na 95% (DEVEDESET I PET POSTO) problema na gamersu, mogu sam rijesit, samo koristenjem googla, znaci ne moram uopste ni igrati tu igricu da bi nasao odgovor na neko ocigledno pitanje!
Ako se pomoc ovde ne isplati, sto pomagat? Ovde sam najvishe da se ohrabrim i malo presaberem kolko glupana ima na ovom site-u i na ulicama, a sto me najvise strashi je cinjenica da te budale nepismene i HODAJU na nasim ulicama!
Bjezi ba.. odo se smirit
Eh, jos nesto sam zaboravio napisat sto mi je uvijek na umu

Ovaj site, gamers.ba, je od 2000-te godine, znao samo za CS.
Tamo negdje od 2002/2003, prvi put na gamersu (HEUREKAAAAAAAA!!!!!!!!!!) poceo se furat wow, godinu ipo poslje wow-a, neki su poceli igrat cabal (HEUREKA OPET, CABAL!!!!!!), i evo sad, poslje 3 godine, vidim da se sad vecina cudi igrama kao GUNZ, Dekaron, Rohan online, Perfect WOrld (Iako sumnjam da je ove zadnje dvio iko bas igrao! (HEUREKA OPET, NOVE IGRICE!!!!).
Uglavnom, poenta iz ovog:
Od postojanja gamersa, ne znam tacno koja je to godina kada se cs-bih forum prebacio na gamers, 2000 (Lupam, mozda i ranije), gamers zna objektivno za jedno najvise 10 Igrica!
Eto kolko su ovde ljudi jos ograniceni, a opet zbog toga sto ne znaju engleski!
Idem duvat ^^
Mrsko mi citat sta sam pisao, ako recenice nemaju smisla, ne zamjerajte, kriziram