Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PROBLEM @ Premium

168 pregleda · 19 odgovora · otvorena 04.06.2009. u 17:02

danas sam poslao 7 poruka sa sadrzajem "GAMERS" na broj : 091810400

i stizale su mi prazne poruke od broja : 091810400 a koda za premium nigdje...

Para nema a ni premiuma...

Molim sto brzi odgovor :/

Ako niste admin ili moder ili global ili tako nesto nemate sta odgovarat na ovoj temi !
to je JE***I BUG i sto vi retardi kad posaljes jednom i vidis da neradi sto moras slat jos 6 puta cccc

edit:
ne kazem ja to vec sto ako mu neradi jednom, dvaput, triput sto mora dalje slati....

a ti arcer kazes nisam admin ili mod pa sto postam na tvoju temu brate ako nisi htjeo komentare normalnih clanova trebo si poslat pm adminu...
pozz
s0mebody je napisao/la:
to je JE***I BUG i sto vi retardi kad posaljes jednom i vidis da neradi sto moras slat jos 6 puta cccc

edit:
ne kazem ja to vec sto ako mu neradi jednom, dvaput, triput sto mora dalje slati....

a ti arcer kazes nisam admin ili mod pa sto postam na tvoju temu brate ako nisi htjeo komentare normalnih clanova trebo si poslat pm adminu...
pozz
jesi ili admin ili tako nesto slicno ??

NE...zato umri spameru,,,,

Molim admina da mu pukne samarcinu da se okrene oko sebe...

s0mebody je napisao/la:

edit:

pozz
Pa ljudi mozda nemaju para na bacanje, pa da im nije važno ak nije došao premium kod, normalno da će lik pitat tj. zahtjevat da mu daju premium kod, da nije dao pare za džabe.

Bug...i to ne jedini na sajtu...
s0mebody je napisao/la:

edit:

pozz
Ovaj g.ba pun bugova!

1.Bug sa bodovima!
2.Bug sa kupoprodajom!
3.Bug sa Premiumom!
PA sta vise cekate da popravite ovakav dobar SITE a sebi dozvolili mnostvo bugova!:(
I meni isto tako 2 puta, obratio se i bogu i ocu niko ne odgovara.
Ovaj site postao neki phish site, kradja, sta vec?

-.-"
xARCHERx je napisao/la:
jesi ili admin ili tako nesto slicno ??

NE...zato umri spameru,,,,

Molim admina da mu pukne samarcinu da se okrene oko sebe...

Ocito da tebi treba samarcina a njemu aplauz. Lik ti je lijepo rekao. Ako posaljes 1 i ne stigne ti, nemoj jos 6 puta slati. Vec je 20 tema sa ovim problemom otvoreno,, bug nije rijesen,a kada bude rijesen, bice otvorena tema da se obavjeste clanovi.

btw. Govorsi njemu da umre jer je spamer,a ti otvaras spamersku temu i spamas na svojoj temi i vrijedjas druge. Pa sta se tebi treba desiti ako on treba da umre? Direkt u zadnju krug pakla?
Provodite po pola dana na sajtu i ne znate da je pokvareno ? Ko vam je kriv kad ne citate nego odgovarate na ne procitane teme!
xARCHERx je napisao/la:
i sada ja niti cu dobit premium niti ista drugo ?

Trebas poslati jos 145 puta i onda kad 187-i put posaljes konacno ces dobiti premium. Vidim neko ti je vec objasnio pa si uspio. Super.
xARCHERx je napisao/la:
i sada ja niti cu dobit premium niti ista drugo ?

J**o si ježa u leđa.
mILOSofLP je napisao/la:
Provodite po pola dana na sajtu i ne znate da je pokvareno ? Ko vam je kriv kad ne citate nego odgovarate na ne procitane teme!
To milose legendo reci im...
Ni meni nije došo a skino kredit ......slao poruke dvojci admina ništa ne odgovaraju ...
ajde probaj i za mene jedan premium ako moze ja mislim da ti nisi ni jedan premium kupov nego hoces free premium da dobijes ?
-koliko vam je to trebalo da skontate nakon 15 otvorenih tema da ima bugova na forumu na kamaru...

-nesto od bugova nez jesu li neki ispravljeni,nevjerujem

-Opcija trazi neradi
-u Steam ID mozes pisati sta hoces
-Premium
-Kupoprodaja

jedan su ispravili a to je koliko vidim galerija slika,nemozes nekome zabraniti da ti se javi na temu, teme su javne nisu privatne za odredjene clanove, zato stfu.
Ubuduce nemoj otvarati temu ako ces samo za sebe i pojedince, na osnovu svog ponasanja zasluzio si ban ili makar jednu dobru samarcinu
Ako hoces da ti odgovori Admin il Moderator, logicno je da ces nekome od njih poslati PM a ne otvarati je***u temu.
ja kolko vidim ako se ne poprave bugovi g.ba ce propast

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.