Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PREMIUM :s

217 pregleda · 14 odgovora · otvorena 01.06.2009. u 20:14

Dobro vecer prije 10 minuta poslo sam kredit za PREMIUM i sve se to poslalo i dolazi meni poruka prazna znaci nista ne pise. Nije meni stalo do ti 2-3 KM ali ako ima neki problem oko PREMIUMA admini dignite temu !
ma ne vrijedi uzimati premiume vidis da se zapostavio sajt.... Bugova 100000
Isto i meni tako,2 puta, PARE NAZAD IL PREMIUME !!!
Da ti nije do para nebi ti digo ovu temu.

@ lima LoL :D

@ti ispod njega , maloprije si doso na sajt odma seres cus.
poslao sam za 2 pa sta mi vrijedi?

@xpally nekome je do premiuma kontas :D
xpallyy je napisao/la:
Da ti nije do para nebi ti digo ovu temu.

@ lima LoL :D

@ti ispod njega , maloprije si doso na sajt odma seres cus.
Ajde zacepi balav jedan mali. Fino sam reko ako ima neki BUG oko PREMIUMA neka upozore ljude a ne ovako.
pa vidim ja dolsa meni poruka od premium koda...
:S

ja se cudim :S

sad cu ti poslat na pm !
skore je napisao/la:
pa vidim ja dolsa meni poruka od premium koda...
:S

ja se cudim :S

sad cu ti poslat na pm !
ahaha škore srce
de ljubim vas oborite site na 7-10 dana i sjedite dobro i poradite na site,narode ovo propada..... sredite 50 % bogova bitje okej... sklonite bespotrebne opcije.... gathere izbacite npr.... hajde poradite nesto...bolje biti 10 dana bez gamersa (jest da tju smrsati 5-6 kila al jbg) nego cjelo vrijeme sa kamarom bugova
NeLe_BHF je napisao/la:
de ljubim vas oborite site na 7-10 dana i sjedite dobro i poradite na site,narode ovo propada..... sredite 50 % bogova bitje okej... sklonite bespotrebne opcije.... gathere izbacite npr.... hajde poradite nesto...bolje biti 10 dana bez gamersa (jest da tju smrsati 5-6 kila al jbg) nego cjelo vrijeme sa kamarom bugova
Ovu plemenitu misao treba zakucati na index gamersa i uraditi sto je momak rekao. Svaka cast !
NeLe_BHF je napisao/la:
Najjaci komentar
Treba se prvo sajt uradit kako treba...

Pa onda ubacivat premiume i ta sranja...

Vako puno bugova
poslao prije 2 dana...nista..koda nema...dajte kodove! :*
NeLe_BHF je napisao/la:
potpisujem i samo da vam se zahvalim jer ste me upozorili oko premiuma bas sam kontao sad da posaljem :D :D ali eo vidjeh temu pa cu sacekati malo :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.