Dobro vecer prije 10 minuta poslo sam kredit za PREMIUM i sve se to poslalo i dolazi meni poruka prazna znaci nista ne pise. Nije meni stalo do ti 2-3 KM ali ako ima neki problem oko PREMIUMA admini dignite temu !
Diskusija
PREMIUM :s
217 pregleda · 14 odgovora · otvorena 01.06.2009. u 20:14
ma ne vrijedi uzimati premiume vidis da se zapostavio sajt.... Bugova 100000
Isto i meni tako,2 puta, PARE NAZAD IL PREMIUME !!!
Da ti nije do para nebi ti digo ovu temu.
@ lima LoL
@ti ispod njega , maloprije si doso na sajt odma seres cus.
@ lima LoL

poslao sam za 2 pa sta mi vrijedi?
@xpally nekome je do premiuma kontas
@xpally nekome je do premiuma kontas
xpallyy je napisao/la:
Da ti nije do para nebi ti digo ovu temu.
@ lima LoL
@ lima LoL

pa vidim ja dolsa meni poruka od premium koda...

ja se cudim
sad cu ti poslat na pm !

ja se cudim

sad cu ti poslat na pm !
nisi jedini
skore je napisao/la:
pa vidim ja dolsa meni poruka od premium koda...
:S
ja se cudim :S
sad cu ti poslat na pm !
:S
ja se cudim :S
sad cu ti poslat na pm !
de ljubim vas oborite site na 7-10 dana i sjedite dobro i poradite na site,narode ovo propada..... sredite 50 % bogova bitje okej... sklonite bespotrebne opcije.... gathere izbacite npr.... hajde poradite nesto...bolje biti 10 dana bez gamersa (jest da tju smrsati 5-6 kila al jbg) nego cjelo vrijeme sa kamarom bugova
NeLe_BHF je napisao/la:
de ljubim vas oborite site na 7-10 dana i sjedite dobro i poradite na site,narode ovo propada..... sredite 50 % bogova bitje okej... sklonite bespotrebne opcije.... gathere izbacite npr.... hajde poradite nesto...bolje biti 10 dana bez gamersa (jest da tju smrsati 5-6 kila al jbg) nego cjelo vrijeme sa kamarom bugova
NeLe_BHF je napisao/la:
Treba se prvo sajt uradit kako treba...
Pa onda ubacivat premiume i ta sranja...
Vako puno bugova
Pa onda ubacivat premiume i ta sranja...
Vako puno bugova
poslao prije 2 dana...nista..koda nema...dajte kodove!
NeLe_BHF je napisao/la:
ali eo vidjeh temu pa cu sacekati malo
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.