Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Aplauzi/Samari g.ba

984 pregleda · 90 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 18:30

Eo zanima me vase misljenje o tome da li bi admini trebali vise davat aplauze nego samare, jer pogledajte svaki drugi korisnika gba je vecinom u minusu ... A ovi stariji koji su tu nabili sebi bodove...
ANKETA (posto ne mogu kupit vidite mi bodove moram vako )

Da li se na gamers.ba daju puno vise samari nego aplauzi
1.DA
2.NE
3.JEDNAKO

Ja mislim da se samari dosta vise daju nego aplauzi ...

Eto dragi moji gameri KOMENTARISITE spamajte itd itd (naravno ne zaboravite anketu ...

TEMA dignuta s razlogom da malo nase admine i modove poticemo da se malo razvesele jer nije sve tako crno i ne treba stedit na aplauzima, a na samarima vec ne stedite ;)
quell je napisao/la:
haj dobro hahahahahahah
eno bake vreba na indexu

Post dobio aplauz od bak1r

0ql je napisao/la:
Pa realno G.ba propo, debili ga vode.:*
Kacemo na bazene xD ? Ja sam tamo ljeti svaki drugi treci dan XD

Redovan :D
Sve po zasluzi, sto bi ljudi rekli..

Logicno je da ces dobiti aplauz za neki pametan, fino srocen post... Dok ces za suprotno dobiti samar..
Kako ti moraš biti glup da bi postavio ovakvu temu , ne zavisi to od admina/moderatora nego od korisnika.Kako će proć neki debilni komentar da se ne ošamari , a kako se pomažu dobri odgovori na diskusije/teme/pomoć i tako , eh sad je do nas dal ćemo spamat/zajebavat po portalu ili ćemo se dolično ponašat.

Ja skupljam samare ^^
Napisem 3 posta sedminco, dobijem 3 samara.
Bicuj, bicuj me, bicuj Stojane !

Edit:

TOTOTOTO

Post dobio šamar od xXxAdOo

Ponekd admini i moderatori daju aplauze samo radi neke privatne stvari koja kasnije postane javna i ulizivačka(npr;Chelsea vs Barcelona, samo na barcelonu svali drugi post aplauz...)).Prema tome, admini mješaju privatni i poslovni život i nekad dođe i do nepravde pa kada se neko pobuni dobije šamar.
Šamari i aplauzi se dijele prema zasluzi, a ne prema nečijem statusu ili bodovima. Niko nije bez razloga u minusu, a ni u plusu, a da pojedini članovi shvataju suštinu postanja i druženja na ovom portalu ne bi ni gledali ni status niti bodove.
Ma djaba im shamari i bobe nemogu mi nista PHAHAHA

Philosopher je napisao/la:
Ja mislim isto tako da se dijele vise samari nego sto se aplauzi dijele.
Ali zato ima lijepo objasnjenej, barem u mom slucaju.

Cesce spamate, pisete gluposti, vrijedjate druge.... engo sto kazete nesto iole pametno i ozbiljno.
....čast izuzecima...

I da, dijele se više šamari, al' koga briga? Ko još vodi računa o bodovima....svi. Što? Nolife.

Pustite bodove, ja ih imam 800 i ne trebaju mi. Bio sam u minusu, oko -300 i došao na +800 pisajući pametne postove.

Sjednite, knjigu u ruke i naučite gramatiku; pc language stavite na bosanski; postove pišite sa "šuškavim" slovima (č ć dž đ š ž) i napišite nešto pametno.

Ne gine vam aplauz.

Anketa - hladno NE.
typhoon je napisao/la:
Ma djaba im shamari i bobe nemogu mi nista PHAHAHA
hahaha ! najaci si !

na jednoj temi znaju dati samara, ko u citavoj godini aplauza :*

za svaki svoj post se moram briniti ko ce me osamarit :(

Kako debilna tema :/

Pa jebote koristi mozak malo!
90% postova nasih g.ba specijalaca zasluzuje samar . . samo 1%(i manje) zasluzuje samar . . ostalo su obicni postovi koje pisu stariji clanovi . .
ja mislim da si ti ovu temu pokrenuo jer ti imas -30 ja mislm sad te cage 2 puta opalio i otiso u minus
ti psujes pravis se pametan i govoris nije fer sto te osamario :S
onaj tut si davno pisao znaci samo si ga copy sa stare teme zato STFU ! i govoris mucio se pisao sat vremena ! momak smao si copiro !
N3sTabilaN je napisao/la:
na jednoj temi znaju dati samara, ko u citavoj godini aplauza :*

za svaki svoj post se moram briniti ko ce me osamarit :(

Tacno tako ja kad napisem neki post samo cekam kad cu bit u jos vecem minusu ...
iwdnplay je napisao/la:
Kacemo na bazene xD ? Ja sam tamo ljeti svaki drugi treci dan XD

Redovan :D
Icemo icemo ...:D
quell je napisao/la:
pa nemojte morit sa sranjima i necete dobijat samare
tema nidje veze
U potpunosti se slazem sa kvelom XD , alo alo eno kvela eno kvela na kosini !
a glupo je na g.ba ako je neko Pr0 i napise neki post i dodje nap i napiste taj isti post pr0 ce dobiti aplauz a nap ce dobiti samar ili nista ... to je glupo od admina
Da ja manje mangupiranje na g.ba bilo bi' vise aplauza,a ovako samo se mangupiraju i norm da ce da dobiju samar.
Ako ti je stalo do bodova i zelis da budes pr0 potrudi se i pisi nesto normalno a ne postove kao "BANANAAAANAA".

Over & Out

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.