Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Wlife v1

212 pregleda · 28 odgovora · otvorena 08.02.2009. u 13:03

Evo htjedoh da vam pokazhem kako che izgledat template za forum shto ja i jaran radimo. :D

Znachi rokache forum :D dugo vremena smo ulozhili u skin..

Forum che biti normala warez. :P

Ovaj font je premium , koshta 35$ nema ga nigdje za download. :)

Ko hoche ove png ikonice shto sam koristio mozhe ih nachi na :

http://iconspedia.com/
- jasoN
Boje strasne !

@ Ja nisam kritikovao template rekao sam da su boje dobre sta mi sad pametujes ... !
VuCkOoO je napisao/la:
Boje strasne !

@ Ja nisam kritikovao template rekao sam da su boje dobre sta mi sad pametujes ... !
Ne lupetaj mali , valjalo je uradit u PS-u ovo sve , pa izrezat slike pa popravit bugove na skinu , nije ovo 5 minuta posla jarane , preko 100 layera skin ima.

edit :
volim i ja tebe <3
Jason je napisao/la:
Ne lupetaj mali , valjalo je uradit u PS-u ovo sve , pa izrezat slike pa popravit bugove na skinu , nije ovo 5 minuta posla jarane , preko 100 layera skin ima.

edit :
volim i ja tebe <3
Beton :$
I like it!

Nešto drugacije.

gl bro
Gay boje :D
nc je napisao/la:
Gay boje :D
Brate , to bosanci , srbi i hrvati misle .. :D A slovenci i ostali dio svjeta imaju drugacije misljenje ocam mog :D mi s balkana uvjek bili sirovine :(

Post dobio aplauz od Philosopher

beton predersko sranje :D

shala :D

meni se svidja :D

kul je :D

ps: sta vam je warez ljubim vas.... samo nege nove rijeci izvlacite iz gaca sunce vam :D ili ti ga ove skracene ftw btw , 1337 i tako dalje :D
betoooon malo cc'a a?
ej brate super je ovo..al sta bi s hard-folc.com??..izgleda da sam se dz reg..
Jason je napisao/la:
Brate , to bosanci , srbi i hrvati misle .. :D A slovenci i ostali dio svjeta imaju drugacije misljenje ocam mog :D mi s balkana uvjek bili sirovine :(
Nisam znao da si i ti gay.
skala je napisao/la:
betoooon :D malo cc'a a? :D :-*:-*:-*:-*
Ako imash daj , ja ne'am :( brate shopovi to sve jako sad.. ne radi cc tabela , neche pokazhe. :(
ahahhaha ovo sam vidio vec , template stalivec na jednom warez sajtu ( koji necu spomenut...biti cu dobar gradjanin gamers.ba foruma )

Lamers!
BlackSheepXD je napisao/la:
ahahhaha ovo sam vidio vec , template stalivec na jednom warez sajtu ( koji necu spomenut...biti cu dobar gradjanin gamers.ba foruma )

Lamers!
roflmao.

Crazy-Coderz v7 je bio na ovaj "stil" , tj. InWarez nakon raspada Crazy-Coderz-a je koristio v7 skin , dat chu ti source code pa cesh vidjet da je potpuno drugi jer je na novo iskodirano sve a i slike u PS-u .

I ne lupetaj vishe.

kthxbai!

i btw. Ovakav isti template kao gamers.ba mozesh nachi . Otkud je englez znao da postoji ovaj site ? , nikako nije znao , pravio je jer mu je doshla ideja. ;)
Jason je napisao/la:
roflmao.

Crazy-Coderz v7 je bio na ovaj "stil" , tj. InWarez nakon raspada Crazy-Coderz-a je koristio v7 skin , dat chu ti source code pa cesh vidjet da je potpuno drugi jer je na novo iskodirano sve a i slike u PS-u .

I ne lupetaj vishe.

kthxbai!

i btw. Ovakav isti template kao gamers.ba mozesh nachi . Otkud je englez znao da postoji ovaj site ? , nikako nije znao , pravio je jer mu je doshla ideja.
seri seri....

isti ama bas isti skin

i nikad ne uci mene o warez sajtovima...nadji jedan koji ne poznajem dajem glavu

EDIT : user ID - isto , navigacija - isto , boja - ista , ikone na forumu - iste

hmm moze bit i da niste c/p
BlackSheepXD je napisao/la:
seri seri....

isti ama bas isti skin :D

i nikad ne uci mene o warez sajtovima...nadji jedan koji ne poznajem dajem glavu

EDIT : user ID - isto , navigacija - isto , boja - ista , ikone na forumu - iste

:r hmm moze bit i da niste c/p
Mislish na isti fol uradjen skin ? , radi user info-a na left side , i radi latest posts i navigacije ? o.O , uslikam ti PSD skina i dam ti source code da vidish da nije isto. :)
Ja9o lijepo uradeno ako si radio sam. Jos da su tvoje ikone bilo bi jos bolje. Pukni sajt kad ga zavrsis na PM (:
RizlaaaaA je napisao/la:
Ja9o lijepo uradeno ako si radio sam. Jos da su tvoje ikone bilo bi jos bolje. Pukni sajt kad ga zavrsis na PM (:
Ma nisam sam , niko ne mozhe uradit sve sam , a i puno vB modova se iskoristilo na skinu , tesko je to sve. :D Dje bi sam radio ikonice , ja sam low skilled u PS-u. :D Samo radim po tutorijalima ..
Lijepo ... ali zajebi sve ako nemas licencu za vB ugasit ce te za 2 mjeseca kao sto su i mene!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.