Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

[MC] shaadY

188 pregleda · 18 odgovora · otvorena 06.02.2009. u 20:32

Evo ga. Nakon nekog vremena, ali u roku, završen je dizajn site-a. Ne znam ko je upućen, ali bavim se muzikom. Ništa za smijanje. ^^'
Dizajn je, naravno, radio SannyDesign team. I sam sâm član team-a, ali ovo je radio Sanny.

- MC shaadY - website!

Hvala. Svaki komentar, kritika, i pohvala za mene (što se tiče repa) i za Sanny-ja (što se tiče dizajna site-a), su dobrodošle.

- shaadY ^^

EDIT: Ko spomene domenu, potrudit ću se da dobije šamar. Domena uopće nije tema ove teme.
pa nije lose, sa obzirom da nije gotovo.al izgled mi se svidja
s0mebody je napisao/la:
extra je design samo nekontam kako ej 282 odma na ranku
Imam štelu malu ^^'
- Moj hosting

Pa eto, usput kome treba hostinga, imam onoliko koliko je navedeno.
Više na PM.
Iskreno - ne svidja mi se, a evo i razloga :
-trebo si skroz dovrsiti pa tek onda postati temu da mi ocjenimo sa ocjenama od 1-5

-shvati ovo kao sugestiju a ne kao spam ili nesto slicno

-imas dara
pa eto...sa obzirom da je freedomena i ja imam istu...:D
i da je pure html..nije lose nista specijalno...50% gamersa zna ovo isto uradit...
Svidja mi se.
Ovi sto govore da im se ne svidja sto nije zavrseno, neka se poklope i sute.
Nema veze sto nije sve popunjeno, vidis design, vidis boje, vidis gdje ide text, kako je osmisljeno i to je to, svidja ti se ili ne. Nema to sto nije zavrseno.
Dobro je BORAT uradio posao. Nije mi ni rekao da radi na ovome:)
iskreno meni se svidja kakav je sad zasad, boja ne ubada u oci, a vidjecemo kasnije kad bude sve gotovo
Nie mi bas nesto :r
drug odlicno, nego ko ti sada radi produkciju i jel sam pravis beat.ove ili kupujes ?? ako si zainteresovan za Produkciju ili beat.ove javi se na PM.. :D
SHELBY je napisao/la:
Svidja mi se.
Ovi sto govore da im se ne svidja sto nije zavrseno, neka se poklope i sute.
Nema veze sto nije sve popunjeno, vidis design, vidis boje, vidis gdje ide text, kako je osmisljeno i to je to, svidja ti se ili ne. Nema to sto nije zavrseno.
Dobro je BORAT uradio posao. Nije mi ni rekao da radi na ovome:)
Hajde bolan sta te briga nek pricaju nemogu ni meda s kasike :D kaze pola g.ba moze uradit pa kad moze radite nemojte mene moljakat da vam radim jos sve hoce na guzove

Pa brate , ne moram ja tebi sve govorit sta radim :D ima jos 1000 projekata i cudesa nekakvih sto nisi vidio :D trazi listu poslacu ti pa gledaj nagledo se dabogda :D

Aj pozz,

Sanny
Svidja mi se.

Samo sredi ovo jos bolje i ok je.

I dragomi je da se bavis muzikom (RAPom).

To volim da cujem.
borat je napisao/la:
Hajde bolan sta te briga nek pricaju nemogu ni meda s kasike :d kaze pola g.ba moze uradit pa kad moze radite nemojte mene moljakat da vam radim jos sve hoce na guzove

Pa brate , ne moram ja tebi sve govorit sta radim :d ima jos 1000 projekata i cudesa nekakvih sto nisi vidio :d trazi listu poslacu ti pa gledaj nagledo se dabogda :d

Aj pozz,

Sanny
tako je! Borat samo meni na guzove radi stranice! to da se zna :D HAHAHAHHHAHAH

aa sajt drama :D

aa samo ti domena nevalja :) HAHAHAHHA (A)

<3 ya!
BennyBlanco je napisao/la:
tako je! Borat samo meni na guzove radi stranice! to da se zna :d HAHAHAHHHAHAH

aa sajt drama :d

aa samo ti domena nevalja :) HAHAHAHHA (A)

<3 ya!
Borat ni materi nebi radio pa ni tebi a ti pisi i dalje sta hoces :P
( molim samar )

Poz !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.