Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

phpBB3 help!

92 pregleda · 6 odgovora · otvorena 10.02.2009. u 17:22

Instalirao sam phpBB3 forum.

Eh sad sve sam sredio osim foruma.

Kad dodam novu Kategoriju foruma i u nju pod-forum,uopste mi ne prikaze na indexu...

Zna li mozda neko kako se ovo napravi ?

Uopste nije kao phpBB2, sve drugacije.
Do permisija je ,
Idi Forums manager - Forums Permisions - Dodaj standard permissions za obicne membere , za administratore full permissions. tj. i za modove full permisije , i onda ce ti se pojaviti ime kategorije i foruma.

- Kad pravis novu kategoriju uvijek idi get permissions from -> prve tvoje kategorije , da nemoras opet pisati.
Loguj se kao admin i nadji tamo "discussion board management" ili slicno i tu imas sve opcije.
Jason je napisao/la:
Do permisija je ,
Idi Forums manager - Forums Permisions - Dodaj standard permissions za obicne membere , za administratore full permissions. tj. i za modove full permisije , i onda ce ti se pojaviti ime kategorije i foruma.

- Kad pravis novu kategoriju uvijek idi get permissions from -> prve tvoje kategorije , da nemoras opet pisati.
E hvala bro.

E'o nastimo sam ;)
Jason je napisao/la:
Do permisija je ,

Jason pr0 oko foruma xD
_StoRm je napisao/la:
Jason pr0 oko foruma xD
O_O , permisije dati - kako komplicirano :S
imaš tamo forum permissions, i tu stavis da ti forum mogu vidjeti svi reg. korisnici, isto važi i zakategorije, podforume i ostalo. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.