Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WZG-hosting.com

141 pregled · 4 odgovora · otvorena 14.02.2009. u 22:07

Posto vidim da svi trazite povoljnu domenu i hosting odlucio sam da ovde napisem jedan od novijih web hostinga.
Sve informacije cete naci na www.wzg-hosting.com
Na gore navedenoj stranici se nalazi i forum gdje mozete nesto pitati,predloziti i slicno.
Informacije mozete i dobiti na [email uklonjen].

Napomena:

Zamolio bi vas da me ne pitate nista oko ovoga jer ovo nije moje i necu da imam veze sa ovim samo sam ovde stavio i to je to

Pozdrav
Hosting do j*a*a. Nikakvog objasnjenja na siteu sta je, nigdje cjena, na pocetnoj top posteri :S ko da gledam da je ovo neki gamer pravio.

www.bosniahosting.biz - na ovo se ugledajte

Post dobio aplauz od Philosopher

Da bi ulozio u njih, njihov site mora prvo da mi ulije povjerenje. Da mi kaze da su profesionalci, da znaju sta i kako rade, da su stabilni, sigurni ida nece nestati 10 dana nakon sto uplatim.
A ovaj site to nikako ne cini. Toliko je neprofesionalno odradjen da mi stvarno nije jasno kako oni ocekuju pridobiti musterije.
A pise da rade Web Design. Pa sto prvo sebi ne odrade kako treba, pa tek onda krenu dalje?

Ne znam stvarno, ali nikada nebi ni pokusao od njih nesto uzeti.
Site bi bio solidan da je radjen za neki clan (ma nebi ni tada io nesto poseban, al' eto), ali ako je vezan za posao, onda ovakva tema, ovakav raspored nikako ne idu.
Prije svega, ako je posao u pitanju, onda je u prvom planu proizvod o kojem se radi, a ne top poster.

Al' eto, ipak sretno u daljnjem radu i napredku.
hosting je bas bezveze , evo da ja nedizem temu i to : www.balkan-hosting.com moj hosting registrovana firma ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.