Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Šta igrati ?

1.806 pregleda · 86 odgovora · otvorena 08.09.2008. u 20:46

Ljeto je, čekamo mnoge top naslove da izađu, ali.. šta igrati u međuvremenu ?

Ja imam par novijih naslova kod sebe ( Spore i još neko sr***e ), ništa ni instalir'o nisam, hoću nesh super kvalitetno a da nije CS, WC3 ili WOW ?

Tema nije ovdje samo da biste nasrali naslov neke igre samo meni već da i ostali gameri mogu vidjeti šta raja danas igra i ZAŠTO baš to igra. Uz naslov i detaljno objašnjenje. Najbolji postovi će biti nagrađeni aplauzom.

Da čujem vaše prijedloge opasni gameri
Prinse of Persia? cc
Ako imas PS2 moras pres God Of WAr..
Ja preso i I i II dio.. oba prejaka ocam...
Potrazim malo neke fine naslove pa cu edit 

A jebiga sad.. igram cw.. sacekaj pa cu edit detaljnije 
Stalker : Clear Sky
Gears of War
Driver: Paralel Lines
Grid (auta)

Ove su mi se najvise svidjele 

Danas sam skinuo Clear Sky na engll .D

budem dao razloge za ove igre.. cim zavrsi cw 
Zavisi naravno od osobe do osobe.

Ja igram aktivno CS-a I war3,

A sto se tice ostalih igara, radije poigram neku sa snesa ( preko emulatora ) neg neke nove igre tipa crysisa. DAkle ja sam nostalgican, prekucavam opet vamo snes i nes igre 

A mislim da tebi ne treba bas preporuka koja, ima ih zanimljivih. Jos gamepad stavim, i et, haman ko onaj dzojtik duginih boja 
Cabal Online ? xD

STALKER ?
CRYSIS ?
DEVIL MAY CRY 4 ?

Ima mnogo igrica... ako kome treba koja igrica nek me contact na PM 
[B]Crysis[B]

Meni je igrica super xD grafa ihihihi nikad bolje jbte nisam vidio.Detalji extra al zahtjeva super masinu ;) jaku :( kaj ces xD eto preporucujem Crysis ;)

grafika 100%
za igranje 80%
ocjena 9.5/10 ;)

Crysis je predstavljao praktično nesavladiv problem za svaku konfiguraciju na kojoj su ga korisnici pokušali pokrenuti. Monstrum od igre ni najveći monstrumi od PC-a nisu mogli pokrenuti. Kako se priprema izlazak nastavka, tj. Crysis Warhead EA, izdavač Crysisa, je odlučio da prodaje Crysis računare. Konfiguracije specijalno sklopljene tako da bez problema rade prilikom igranja Crysisa. Ovi računari će koštati 600i 800 USD u zavisnosti od toga na kom će nivou moći pokretati Crysis grafiku. Naravno, s obzirom na to kakvi su zahtjevi pri visokim postavkama grafike u Crysisu, svaka mašina koja Crysis "vrti" dovoljno dobro će vrtiti i bilo koju drugu igru.

copy paste ;) ovo je za novi Crysis xD akbogda jedva cekam ;)

8GB of DDR6 NVidia GeForce 956000 GS, 4096 MB of DDR4 Intel Core 8 Octa 3 GHz preporuceno za novi Crysis

toliko xD

Devil May Cry 4, jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao 
TUROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post dobio šamar od Vilenjak

Dota dota dota i samo dota, igram je oko 3 godine, jos mi nije dosadila :)
Iako si rekao bez cs/wowa/wc3 licno meni je dota druga igrica kada je igram :P
Sve je stvar ukusa :)
Grid - Trke auta (malo tesko upravljati al se naviknes)
igrivost: 4
zvuk:5
grafika: odlicna

El matador - (ti si kao neki policajac koji mora obavljati misije ..1. misija ti je da ubijes neke kidnapere koji su zarobili neku djevojcicu: XD
igrivost: 3
zvuk:4
grafika: nako

Medal of honor - Valjda znas ratna igra moras obavljat misije)
igrivost: 4
grafika: cool

Crysis (cool igrica grafika jos bolja najbolja grafika vode)

igrivost: 5
grafika: 100
igram gta4 mgs4 i uskoro devil mecray 4 ^^
A CEKAM JE***I FINAL FANTANSY za ps3 i naravno po meni najbolju igru rezident evil 5 dio xD

zaboravih napomenuti najboljhu igru za koju trenutno neam para xD zelda za wii !!!

a sta se tice kompa dota , wow , cs i skidam spore sa freezone :D

Post dobio aplauz od Vilenjak

Nakon mnogo lutanja po tim silnim igricama odabrao sa Lord of rings online.Igra je slicna WoW-u ali dosta bolja po mom ukusu.Od sad pa nadalje i u buduce posvetiti samo ovoj igri zato sto nemam ni vremena ni novca za stalni upgrade masine da bi vidio ultra realisticnu grafiku.Ove igre koje su trenutno aktuelne, su samo marketinsko smece!
Splinter Cell : Double Agent
Prince of Persia Warrior Within
Prince of Persia The Two Thrones
Resident Evil IV Biohazard (nije greska izasao je na PC)
Need For Speed Most Wanted
Assassin's Creed
jarane bas si napacen imas 30g ti se jos zajebas oko ovog ...al bas nisi dobar 1%

Post dobio šamar od SkY

MAFIA

Ko nije igrao OBAVEZNO!

Zasto?

Za sve fanove gangstera 20-ih, 30-ih godina proslog vijeka, ovo je igra za vas!
Dakle, radnja je smjestena u 30e godine prosloga vijeka. Prvo zapocinjete kao obicni gradjanin, vozac TAXIa. Igrom slucaja nadjete se u poziciju da morate prevesti ranjenog gangstera. I tako krece radnja. Sasvim slucajno ulazite u svijet kocke, alkohola itd.

Doba prohibicije, sverca kanadskog viskija, gangsterskih obracuna, zakona sutnje, "moralnih vrijednosti" itd.

Scenario odradjen po meni PERFEKTNO!

Moja ocjena : 5

Druga igra je Football Manager. Znachi sada je zadnji '08. Novi, tj. '09, ce vjerovatno izaci oko novembra ove godine.

Najrealniji manager. Igram ga od 00/01 sezone. Znachi za sve fanove fudbala ovo je prava stvar.

Mozete podesavati treninge, taktike (posebno za svakog igraca ili za kompletnu ekipu), kupovati igrace, pohvaliti nekog igraca preko medija, kritikovati ga itd.

Veliki broj liga je na raspolaganju (nema BiH)

Mogu se voditi i reprezentacije.

Sto tiche samog igranja imate nekoliko brzina, mozete "gledati" utakmicu, a mozete i gledati samo "komentare". Mozete izabrati da se samo prikazuju najzanimljiviji trenuci (sanse, kartoni, golovi)

Moja ocjena : 4.7

Post dobio aplauz od Vilenjak

PES 2008 s rajom
Medal of Honor
Super Mario

Dosta od mene Kemo :P
GRID
1.grafika odlicna
2.zvuk prejak
3.i sto je najbolje realna igra i tesko je upravljati autom

Ocjena : 10

ps . da ne zaboravim NFS Serijali najjaci  
Moj izbor:

Sport:
Moto GP 07
PES 2008

Ratne:
Call of Duty 4
Far Cry 2

Pucacine:
Qeek 3

Akcione:
Cobra 11
FataL moj ti je savjet igraj PES 2008 ili sad uskoro izlazi 2009....pogledaj na netu o PES 2009..sta ce sve novo biti....grafika extra......itd... eto ti savjet :D
hmmmm...kako drhtim kada procitam ovakve teme jer bih mogao pisati dan-noc, no skratimo ja sam expert za konzole te bih rado naveo par konzolaskih naslova zbog kojih zapustiti skolu. Svima poznati Gears of War 2 (XBOX360) ce se pojaviti 7. Novembra ove godine koji ce postaviti nove standarde shootera iz 3. lica, zatim legendarni Silent Hill 5 ce izici za X360 i PS3 tokom jeseni i vjerovatno ce nadmasiti prethodne nastavke, uskoro ce se pojaviti i full verzija nenadmasene simluacije voznje Gran Turismo 5 koja mnogo obeceava okorjelim gamerima koji su spremni posvetiti cak 24 sata jednoj utrci, iako to vec postoji u GT4, novi nastavak Prince of Persia izgleda predivno i moguce je da ce biti vijeran konkurent DMC4 iako su jako male sanse da se DMC4 nadmasi, ali slag dolazi na kraju a to je naravno FINAL FANTASY 13 koji bi se trebao pojaviti krajem 2008. ili pocetkom 2009. godine iskljucivo za PS3 no suska se da je u izradi cak i X360 verzija, ovaj legendarni RPG obecava mnogo i vjerujem da ce biti RPG godine, iako jos nije izisao neki ''legendarni'' rpg na konzolama nove generacije, ja toplo savjetujem svim igracima da probaj Lost Odyssey na X360 jer to jedini rpg koji opstaje pored FF, tu je jos jedan velikan u rpg svijetu, FABLE 2, koji ce izici sada. Igra donosi nove sustave kao i dosta pomocnih stvari i mnogo inovacija, te tim cinom Fable 2 ce biti 10 puta veci od prethodnika i naravno duzi single player, sada za kraj da ne ispadne da sam ''game-rasista''  spomenucu da ce uskoro izici i dugo ocekivani STAR CRAFT 2 za pc... igra je odgadjana bezbroj puta no producenti su je obecali za kraj godine, pojedinosti o igri jos nisu sasvim poznate, no multiplayer je OBECAVAJUCI, kuda dalje nakon onoga sto je uradio starcraft 1 kada se govori o multiplayer igri, zanimljivi mmorpg ce biti WAR HAMMER koji ce paralelno izici sa Diablo 3. Gledajuci sa gamerskog aspekta moram pohvaliti i KONAMI koji je proizveo izvrstan fudbal, naravno svima poznati PES, sada ocekuje se novi PES 2009 koji opet predivno izgleda....stovise za reci, ja se sav napalim kada o ovom pricam te cu sada prestati ^^
Fatal, od srca ti zahvaljujem na temi
EDIT : znao sam da ce se ovo desiti  svim gamerima koji su zeljni igre preporucujem slijedece : MGS 4, DMC4, NINJA GAIDEN 2, LOST ODYSSEY, HEAVENLY SWORD, GEARS OF WAR - dakle sve navedene igre su igre nove generacije i zahtijevaju PS3 ili X360, no ipak ima izuzetaka kao GOW koji je izisao i za pc

Post dobio aplauz od FataL

dmc4 ili cod4

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.