Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Šta igrati ?

1.806 pregleda · 86 odgovora · otvorena 08.09.2008. u 20:46

Ljeto je, čekamo mnoge top naslove da izađu, ali.. šta igrati u međuvremenu ?

Ja imam par novijih naslova kod sebe ( Spore i još neko sr***e ), ništa ni instalir'o nisam, hoću nesh super kvalitetno a da nije CS, WC3 ili WOW ?

Tema nije ovdje samo da biste nasrali naslov neke igre samo meni već da i ostali gameri mogu vidjeti šta raja danas igra i ZAŠTO baš to igra. Uz naslov i detaljno objašnjenje. Najbolji postovi će biti nagrađeni aplauzom.

Da čujem vaše prijedloge opasni gameri
Trenutno sam zapeo da predjem sve i jedan dio Hitman Sage tako da imam dosta posla...a nedavno sam zavrsio na Xboxu Bourna pa poslije Hitmana namjeravam Ninja Gaiden et takav mi je raspored sto se tice igrica na racunaru i konzolama
etc4Lav je napisao/la:
nemam računar za crysis,stopa mi :s...
@philosopher
braco nik ti odgovara =D išao sam danas u igraonu,kupio overlord,evo instaliram ima da dere...

@tema

chicken invaders rulz XD vala ja volim i max paynea
i jedna stara biblijska igra

RED ALERT!
RED ALERT MAJKA SVIH IGARA
old school games rasturaju
zIvcHo je napisao/la:
Trenutno sam zapeo da predjem sve i jedan dio Hitman Sage tako da imam dosta posla...a nedavno sam zavrsio na Xboxu Bourna pa poslije Hitmana namjeravam Ninja Gaiden et takav mi je raspored sto se tice igrica na racunaru i konzolama
jesi li ti svjestan kako je ninja gaiden 1 extraaaa igra, a posebno ovaj na ninja gaiden 2 na XBOX360. Cak je moguce da SAVE-ujes kako si odigrao mapu (: I 2. dio je krvaviji 14 puta od prethodnog
S3phirotH je napisao/la:
jesi li ti svjestan kako je ninja gaiden 1 extraaaa igra, a posebno ovaj na ninja gaiden 2 na XBOX360. Cak je moguce da SAVE-ujes kako si odigrao mapu (: I 2. dio je krvaviji 14 puta od prethodnog
aha tu si u pravu al polako sve u svoje vrijeme
igrajmo "život" to je jedino dzaba sto imamo

Post dobio aplauz od Vilenjak

Mercenaries 2 ako imas ps2 ili xbox 360 odlicna akcija, star wars force unleashed izlazi za 2 dana ima za sve konzole GTA IV izlazi za pc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.