Ne znam koji je tvoj zanr.. ja u posljednje vrijeme nemam vremena, tako da se moj gaming svodi na WoW dailye i arenu .. ali evo par prijedloga:
Sto se strategija tiche, ako ti je muka od WC3, probaj neku igru iz Cossacks serijala, to je poprilicno star serijal, ali veoma dobro uradjene igr sto se gameplay-a tiche (Cossacks - Back to War, ako ces igrat verziju 1.xx; naime imash verzije 1.00, 1.17 i 1.35; 1.35 ima najmanje bugova i to je ta koju sam naveo), Cossacks 2 nije isto losh, ali to nisam toliko igrao jer sam bio poprilicno pro u cossacks 1.35 .. pitaj Lava i on je to igrao poprilicno dugo, to je samo takva zabava u lanu..
Sto se FPS-ova tiche, mozes ih podjeliti u single player rokachine (recimo F.e.a.r, a kad smo kod slow motion efekata treba navesti i Max Payne-a), stose multiplayera tiche (recimo Battlefield, bilo koji nastavak ili Unreal Tournament, ja sam se malo vise pozabavio bio 2004, toplo preporucujem..)
Avantura - "Beyond Good and Evil", moze se reci da je igra djecija, ali je zato poprilicno zanimljiva, detalja price se ne sjecam.. ako imas interesa za avanture, pogledaj obavezno...
RPG - moj zanr, dok nisam dobio broadband
Legacy of Kain: Defiance - nije cistokrvni RPG, vuce prema hack and slash/adventure... ovo je jedan od nastavaka LoK serijala. Tokom igre kontrolisesh dva vampira (igras jedan lvl s jednim, jedan lvl s drugim) pocinju na totalno razlicitim mjestima i s totalno razlicitim mogucnostima, da bi ih prica kasnije spojila..
Star Wars - Jedi Academy... ne znam kako se ovoga ranije nisam sjetio .. igru pocinjesh kao obicni padawan, da bi vremenom zavrsavajuci misije dobivao nove mogucnosti koristenja sile...
Izvanredna single player prica i isto tako dobar multiplayer (moraces patchovat igricu ako planiras igrati multiplayer, mi smo jedno vrijeme pucali preko hamachija, andrey nab uzme motku i zerga)
Morrowind i Oblivion - o ovome necu nista govoriti ..
Sto se automobila tiche:
Need for speed - nisam igrao carbon, ni ovaj novi, iskreno nemam pojma kakvi su .. ali volim igrati Underground 2, ima prejake soundtracks
Collin Mcrae Dirt ili neki stariji nastavak ..
X3-The reunion.. ako si fan sci-fi igara, ovdje na raspolaganju imas dooooosta prostora, tako da mozes da radis sta ti volja, od ratovanja do trgovanja

A osim toga igra prelijepo izgleda..
Btw sistem za pisanje postova je poprilicno losh, jer je preglednost postova koje pises nula.. bilo bi super kad bi mogao vidjeti vise od 3 reda svoga posta ..