Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Šta igrati ?

1.806 pregleda · 86 odgovora · otvorena 08.09.2008. u 20:46

Ljeto je, čekamo mnoge top naslove da izađu, ali.. šta igrati u međuvremenu ?

Ja imam par novijih naslova kod sebe ( Spore i još neko sr***e ), ništa ni instalir'o nisam, hoću nesh super kvalitetno a da nije CS, WC3 ili WOW ?

Tema nije ovdje samo da biste nasrali naslov neke igre samo meni već da i ostali gameri mogu vidjeti šta raja danas igra i ZAŠTO baš to igra. Uz naslov i detaljno objašnjenje. Najbolji postovi će biti nagrađeni aplauzom.

Da čujem vaše prijedloge opasni gameri
Cek da dodam ovako, jer tamo neces procitati.

Diablo 3

Prejak serial

Samo neznam tacno kad ce izaci

Far Cry 2 je tu, zavisi od pca _D
luxor 3, najbolja razbibriga na svijetu.
Prvo netreba sad da se igra ono 2 gige graficka 100 gb prostora. Fino nadjes sebi neku nako igru mario npr osveta besnog pileta revolt ili neke od drugih ne zahtjevih igara malo bez krivi i ubistava ono standardno jbt haj da reknemo dječije
BillGatesSon je napisao/la:
luxor 3, najbolja razbibriga na svijetu.
Skidam, 46 MB, nadam se da će se isplatiti jer sam spičk'o limit, ako ne bude valjala banujem te
FataL je napisao/la:
Skidam, 46 MB, nadam se da će se isplatiti jer sam spičk'o limit, ako ne bude valjala banujem te
hahahah jesi kralj ocami mog xD
ovako dragi moji gameri i admini .......meni definitivno ali definitivno je najbolja igrica crysis presao sam prvi dio i mogu vam reci da je bio fantastican stalno sam morao mjenjati snagu i koristiti mozak pravit nove taktike i razvijat vjestine ,,,,Fragi moj fatal ako hoces pravu igru da se mozes zabavit i igrat ja ti preporucujem crysis ja sam ga presao i nisam odavno osjeti osjecaj dobre igre kao sto je crysis ......jedva cekam crysis warhead ..........jedna od meni najdrazih RPG igrica je mass effect ta igrica je odlicna i grafika i sve ostalo gameplay da ne govoorim stalno moras mislit i dobro zakljucivat sta ti govore da bi znao radit misije nije to nesto da ti sad moras se ubit misleci nego noramala ......jedna od odlicnih borilackih igrica je devil may cry 4 ma tu se jednostavno odmaras ubijajuci razne protivnike i razbijajuci sve sto ti dodje pod ruku ,,,,,,
assassins creed je jedna od meni drazih igrica imas dosta dobrih misija tu igru igras dok ti ne dosadi ima odlicne misije :D
nadam se da ce vam se svidit raja ovo sto sam napisao jer sam stvarno rekao meni najbolje igre i koje su na meni ostavile utisak :D;)
Igram ovako :
CoD2, CoD4, BF2, UT2004 - jer su po meni najbolji, najzabavniji FPSovi ikada, kad vam se bas ratuje, tu su CoD serijali i BF2, a kad se potrebno ispuhati i smirit, za mene nema ravne igre UT-u, makljaza bez prestanka !
PoP the sands of time, warrior within, T2T, haha, uvijek sam volio princa
The Elder Scrolls III,IV - najbolji RPGovi ikada po mom misljenu, svijet koji nikad nije niko do kraja istrazio- i pored DoTA-e idalje ostaje jedini izbor fantasy RPGA za mene !!
Crash Bandicot, CTR-Odlicna Prica, nikad dosadna igra, najbolje dane je imala na PsOne, koji i dan danas igram
SBK-odlicna kombinacija arkade i simulacije, nikad dosadno !
Company of Heroes-jedna od najboljih RTS-ova danasnjice, uvijek napeto, igram svaki dan !
NFL Madden 07,08,09- Najbolja igra americkog fudbala, fanatik sam tog sporta, i nista mi n ije draze nego sa jaranima igrati
Mortal Kombat trilogy sa 'keca' meni bolja i od tekkena ^^
Eto to je sto igram od 'novijih' igara, Da nespominjem stariji naslov za koje pola njih nije culo: popuolus, jedna od prvih strategija
BTW. obavezno kupujem CoD5 i MIrrors Edge kad izadje
eto tolko od mene, nadam se da nisam smorio
Javljam se opet jer mi je jos par naslova palo napamet. U japanu se vec pojavio Tekken 6, koji je svima dobro poznat kao ''otac'' u fighting zanru, postoji mnogo inovativnih modova kao i modifikacija boraca koja je vec poznata iz tekken 5,graficka izvedba je predivna, jos jedna legendarna fighting igra je Soul Calibr 4 koja je vjeran konkurent tekkenu i zasniva se na istom principu, o ovoj igri ne mogu komentarisati jer je identicna tekkenu ''nek bolji pobijedi'' .Igra koja je na E3 sajmu privukla ogromnu paznju zove se Mirrors Edge. Izvedba igre je jednostavno ocaravajuci gledajci sa svakog aspekta, pocevsi od grafike pa do orginalnosti igre. Naime, igra se zasniva na tkz. novom ''run'n'shoot'' zanru koji se zasniva na izvodjenju akrobacija po zgradama, te nekom grubljem stealthu koji je prema mom misljenju nebitan u ovoj igri, no igraci se mogu odluciti i na pucnjavu jer ce biti zastupljene 2-3 vrste pistolja. Igra bi se trebala pojaviti ove godine. Vjerujem da mi niko nije zamjerio sto sam Resident Evil 5 tek sada spomenuo. Moje licno misljenje je da je ta igra preeedobra, no malo sam razocaran jer svi nastavci od Resident Evil 4 vise izgledaju kao pucacina nego klasicni survival horror, no nemam komentar RE je uvijek bio dobar. Prica RE5 je smjestena na kontinentu Afrika ostale pojedinosti jos nisu poznate, no kada vec pisem o toj igri, zanimljivo je spomenuti problem koji se desio nedavno. Naime, Capcom-ovci su se opasno zamjerili s politickim pitanjima i nekolicinom ljudi, jer kako sam vec spomenuo prica je smjestena u Africi, te vec poznati enemy u RE zombiji su ovaj put u izdanju africkog stanovnista (ali logicno je, nece valjda biti kinezi). Gledajuci trailer RE5 dobro se primjeti pokolj zombija, koje politicari smatraju rasistickim cinom, no capcomovci tvrde da to nema nikakve veze s rasizmom te je izrada igre nastavljena bez ikakvih smetnji. Igra bi trebala izaci u Martu 2009. godine. Jos jedan velikan je naravno Killzone2 koji je skriveni adut PS3. Ova igra se smatra najboljim playstation shooterom ikada. Grafika je predivna a koncept igre se zasniva na klasicnom shooteru koji se sastoji od misija i podmisija.No najveci problem je izlazak ove igre, jer je odgadjana bezbroj puta, ipak nece ni ove godine izaci. A sada bih nabrojao najiscekivanije naslove prema mom misljenju : FF13, COD : World at War, Halo Wars, LOTR : Conquest, Fallout 3, Diablo 3, Gran Turismo5, Warhammer online, Killzone2, Fable2, STALKER: clear sky, Far Cry 2. Spore, Mercenaries 2. Resistance2 i ostali... nadam se, tjst. uvjeren sam da cu ja uzivati u ovim igrama, a isto tako i vi pozdrav

Post dobio aplauz od FataL

Ne znam koji je tvoj zanr.. ja u posljednje vrijeme nemam vremena, tako da se moj gaming svodi na WoW dailye i arenu .. ali evo par prijedloga:

Sto se strategija tiche, ako ti je muka od WC3, probaj neku igru iz Cossacks serijala, to je poprilicno star serijal, ali veoma dobro uradjene igr sto se gameplay-a tiche (Cossacks - Back to War, ako ces igrat verziju 1.xx; naime imash verzije 1.00, 1.17 i 1.35; 1.35 ima najmanje bugova i to je ta koju sam naveo), Cossacks 2 nije isto losh, ali to nisam toliko igrao jer sam bio poprilicno pro u cossacks 1.35 .. pitaj Lava i on je to igrao poprilicno dugo, to je samo takva zabava u lanu..

Sto se FPS-ova tiche, mozes ih podjeliti u single player rokachine (recimo F.e.a.r, a kad smo kod slow motion efekata treba navesti i Max Payne-a), stose multiplayera tiche (recimo Battlefield, bilo koji nastavak ili Unreal Tournament, ja sam se malo vise pozabavio bio 2004, toplo preporucujem..)

Avantura - "Beyond Good and Evil", moze se reci da je igra djecija, ali je zato poprilicno zanimljiva, detalja price se ne sjecam.. ako imas interesa za avanture, pogledaj obavezno...

RPG - moj zanr, dok nisam dobio broadband :D

Legacy of Kain: Defiance - nije cistokrvni RPG, vuce prema hack and slash/adventure... ovo je jedan od nastavaka LoK serijala. Tokom igre kontrolisesh dva vampira (igras jedan lvl s jednim, jedan lvl s drugim) pocinju na totalno razlicitim mjestima i s totalno razlicitim mogucnostima, da bi ih prica kasnije spojila..

Star Wars - Jedi Academy... ne znam kako se ovoga ranije nisam sjetio .. igru pocinjesh kao obicni padawan, da bi vremenom zavrsavajuci misije dobivao nove mogucnosti koristenja sile...
Izvanredna single player prica i isto tako dobar multiplayer (moraces patchovat igricu ako planiras igrati multiplayer, mi smo jedno vrijeme pucali preko hamachija, andrey nab uzme motku i zerga)

Morrowind i Oblivion - o ovome necu nista govoriti ..

Sto se automobila tiche:
Need for speed - nisam igrao carbon, ni ovaj novi, iskreno nemam pojma kakvi su .. ali volim igrati Underground 2, ima prejake soundtracks :D

Collin Mcrae Dirt ili neki stariji nastavak ..

X3-The reunion.. ako si fan sci-fi igara, ovdje na raspolaganju imas dooooosta prostora, tako da mozes da radis sta ti volja, od ratovanja do trgovanja :D
A osim toga igra prelijepo izgleda..

Btw sistem za pisanje postova je poprilicno losh, jer je preglednost postova koje pises nula.. bilo bi super kad bi mogao vidjeti vise od 3 reda svoga posta .. ;)

Post dobio aplauz od FataL

Crysis [ prejaka grafika ]
zvuk=prdobar
grafika= oddLicna i odlicni efektti
dobra i zanimljiva nikad nedosadi :D
S3phirotH je napisao/la:
Javljam se opet jer mi je jos par naslova palo napamet. U japanu se vec pojavio Tekken 6, koji je svima dobro poznat kao ''otac'' u fighting zanru, postoji mnogo inovativnih modova kao i modifikacija boraca koja je vec poznata iz tekken 5,graficka izvedba je predivna, jos jedna legendarna fighting igra je Soul Calibr 4 koja je vjeran konkurent tekkenu i zasniva se na istom principu, o ovoj igri ne mogu komentarisati jer je identicna tekkenu ''nek bolji pobijedi'' .Igra koja je na E3 sajmu privukla ogromnu paznju zove se Mirrors Edge. Izvedba igre je jednostavno ocaravajuci gledajci sa svakog aspekta, pocevsi od grafike pa do orginalnosti igre. Naime, igra se zasniva na tkz. novom ''run'n'shoot'' zanru koji se zasniva na izvodjenju akrobacija po zgradama, te nekom grubljem stealthu koji je prema mom misljenju nebitan u ovoj igri, no igraci se mogu odluciti i na pucnjavu jer ce biti zastupljene 2-3 vrste pistolja. Igra bi se trebala pojaviti ove godine. Vjerujem da mi niko nije zamjerio sto sam Resident Evil 5 tek sada spomenuo. Moje licno misljenje je da je ta igra preeedobra, no malo sam razocaran jer svi nastavci od Resident Evil 4 vise izgledaju kao pucacina nego klasicni survival horror, no nemam komentar RE je uvijek bio dobar. Prica RE5 je smjestena na kontinentu Afrika ostale pojedinosti jos nisu poznate, no kada vec pisem o toj igri, zanimljivo je spomenuti problem koji se desio nedavno. Naime, Capcom-ovci su se opasno zamjerili s politickim pitanjima i nekolicinom ljudi, jer kako sam vec spomenuo prica je smjestena u Africi, te vec poznati enemy u RE zombiji su ovaj put u izdanju africkog stanovnista (ali logicno je, nece valjda biti kinezi). Gledajuci trailer RE5 dobro se primjeti pokolj zombija, koje politicari smatraju rasistickim cinom, no capcomovci tvrde da to nema nikakve veze s rasizmom te je izrada igre nastavljena bez ikakvih smetnji. Igra bi trebala izaci u Martu 2009. godine. Jos jedan velikan je naravno Killzone2 koji je skriveni adut PS3. Ova igra se smatra najboljim playstation shooterom ikada. Grafika je predivna a koncept igre se zasniva na klasicnom shooteru koji se sastoji od misija i podmisija.No najveci problem je izlazak ove igre, jer je odgadjana bezbroj puta, ipak nece ni ove godine izaci. A sada bih nabrojao najiscekivanije naslove prema mom misljenju : FF13, COD : World at War, Halo Wars, LOTR : Conquest, Fallout 3, Diablo 3, Gran Turismo5, Warhammer online, Killzone2, Fable2, STALKER: clear sky, Far Cry 2. Spore, Mercenaries 2. Resistance2 i ostali... nadam se, tjst. uvjeren sam da cu ja uzivati u ovim igrama, a isto tako i vi :) pozdrav
svaka cast kad tako puno znas o igrama ....
sc00pex je napisao/la:
svaka cast kad tako puno znas o igrama ....
zivim za njih :S btw hvala
vecina su dosad nabrojali naj igre i sve sto se igra tokom ovih dana.. a i sto ce izaci tj. sto ce se igrati.. ja sto mogu reci jest.. da sam se bio ovih par daana bio vratio na stare konzole.. tj. prekuvo sam zelda , metroid , itd.. od starih igrica na emulatorima pozz
etc4Lav je napisao/la:
sephi my anime bro ♥!: D

cekam diablo 3^^

^^
starcraft i homm3 :D moze i fm08 ^^

Post dobio šamar od dvr

Ah moKe... ne znam bas sta volis igrati, al ja se ovih dana ubijam ovom igrom Knights of Honor, srednjovjekovni RTS, s nekim primjesama RPG-a, iz 2004. igra, ja je neki dan nabavio i ne skidam se... posebno zato sto imam priliku s Bosnom i banovima pokorit Evropu :)

Spore ne snimaj, pocetak je urnebesan, zanimljiv do bola, kasnije postane monotonoooo, jedino malo vremena sad trosim praveci nove kreature i to je to...

Ajd napisi koji zanr preferiras pa ti nabacam jos sta dobro :)
S3phirotH je napisao/la:
jel te stid to rec ? btw vidim niko nije stavljao igre poput broken sworda,syberie,da vinchi i ostale point click igre :D naravno ako volis to odigrat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.