Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Formatiranje diska

1.390 pregleda · 29 odgovora · otvorena 01.09.2008. u 15:04

Svaka cast, hvala puno na ovome. Pomglo mi je mada znam formatirati Jos jednom svaka cast...
udari se nogom bak1r bi reko xD

Dobro si ovo napravio svaka cast
svaka cast za ovo , a te idole sho ti pricaju samo lagano prekoci :D
E vala svaka ti cast za ovo. E bas mene zajebavaju prije neki dan kako ne znam formatirati xD
Samo da dodam da vecina novih HDD-a nema kreiranu particiju, tako da je taj korak neophodan za format ^^ U svakom slucajo mogao bi dodati i taj dio u svoj vodic.
Ma de samo pratiti upute i kad se formatira particija na kojoj hocete da imate windows onda treba neke fajlove da kopira i resetujete comp i instalacija sama krene. Kasnije vam izbaci da trebate podesiti vrijeme i konekciju haman i to sve podesite i to je to, nije to neko mudro slova
bravo majstore x) neka si im objasnio neke stvari sto se tice samog ponasanja na ovom forumu, vise od 50 % tih koji ismijavaju necije neznanje su bash oni koji ni sami to neznaju da urade !
AKo formatiram JEDINI disk preko Windows XP hoce li mi se sistem samo oboriti ili ce mi sve biti samo izbrisano
dr_house je napisao/la:
AKo formatiram JEDINI disk preko Windows XP hoce li mi se sistem samo oboriti ili ce mi sve biti samo izbrisano
Sve ce ti biti izbrisano. ;)

Post dobio aplauz od vLexinho

oo thx svaka cast napiso si sve u detalje e sad odo da formatiram xD pozZ
Svaka ti cast na ovom potrudio si se ono momacki ovo da nam napises.Jest da vecina ovo zna, ali ovo je predobro sto si uradio i sad bi te pocastio pivom :D
ja nisam bio nikako formatiro ..a instaliro Wiindows-e 3 puta i na komp-u imam 3 operativna system-a!!!bgm
svaka ti cast druze na ovom postu..a ta ismijavanja pusti..jer ti koji ismijavaju ne znaju crack uraditi a najveci igraci..samo tako nastavi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.