Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 15 bodova

MSN problem

152 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.10.2008. u 22:39

Ovako,radio mi msn normala sve do sinoch kad mi je jaran dao da instaliram windows live messenger beta ,instalirao sam ga i nije nesto moglo,obrisao sam ga i krenuo da skinem ovu normalnu verziju windows live messenger . Skinem sve i pochnem da instaliram kad mi izbaci ovo sranje http://img82.imageshack.us/img82/1350/slikaiq2.jpg

Ako neko zna do chega je nek pomogne ide mi na zivce,sve sam verzije probao da instaliram maloprije i uvijek mi to pishe,ja obrishem msn i odem na search ukucam da vidim jel ima josh nesto vezano za msn i to pobrishem pokrenem i ono gore mi izbaci , pojedoh se ZIVVV :( :S

Josh neshto,ako neko zna da mi da onu stranicu da udzem na msn preko nje,ima to koristio sam prije ono kad nije radio msn jedno vrijeme,samo sto sam zaboravio kako ide web.

Bracho pomagajte

@ armani uradio sam to bolan,rekao sam vech + josh ode na search.Uradim to sve
Control Panel > Add or Remove programs > nadji msn i izbrisi

Ako nece tako imas program Revo sa njim se moze izbrisati, a takodjer je vrlo brz. Preporucujem ti da ga skines

Sretno i da Bog da sto prije doso na msn whaah XD
hmmm
pa pise da imas jos uvijek tu verziju sto ti kazes da si izbrisao...
jesi siguran da si dobro izbrisao i jesi iz program filesa??
braul1o je napisao/la:
hmmm
pa pise da imas jos uvijek tu verziju sto ti kazes da si izbrisao...
jesi siguran da si dobro izbrisao i jesi iz program filesa??
da siguran sam,
Odem na Add or Remove programs izbrishem sve vezano za msn,pa onda odem na search da vidim imal ikakvih msn fajlova izbrishem,nema ih.Onda pokusham da instaliram pishe ono gore :S
xais je napisao/la:
da siguran sam,
Odem na Add or Remove programs izbrishem sve vezano za msn,pa onda odem na search da vidim imal ikakvih msn fajlova izbrishem,nema ih.Onda pokusham da instaliram pishe ono gore :S
Stranica za msn

www.meebo.com

www.ebuddy.com
Pokušaj ovo..

Snimi ponovo tu Beta verziju. Nakon sto se instalira. Odes na Add/Remove programs. Obriši samo Windows Live Messenger ništa više. Nemoj ti manuelno nista brisati. Pa onda pokušaj snimit 8.5 verziju

probaj da opet intaliras budy pa zatim msn ;)
Nece da ti instalira zato sto nisi fino obriso i on smatra da je instalirano.Idi ovako: Start Control panel, Add or Remove programs i nadji Windlows Live Messenger zatim ga tu izbrisi.Kada to zavrsi instaliraj normalan 7.5, ili instaliraj 8.5 ali ne betu.
izbrisi program ,skini ccleaner (besplatan je ) uradi fix registry keys i trebalo bi da je ok, i da mozes instalirat stari msn.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.