Imam par problema, prvi je sa igricom
1. BULLY-Scholarship Edition, naime, kada instaliram igricu, i pokrenem je, i ona se loada i sve, idem na Story(Pocetak igre), i sada kao krene da pokrece taj story, i pojavi se sljedece:
, takozvani CRASH. Ajd ok, odem kupim novi CD, jer je ovaj bio od druga. Sve opet instaliram fino i desi se isto... Moje performanse racuranara su totalno OK, dosta jace nego od ovih koje trebaju, kod mog jarana igrica totalno radi i sve mu je ok. Moguce da je nesto do mog kompjutera ili nesto u configu nekom trebam napraviti, neznam, guglao sam, nema nista... Mozda neko od vas je imao isti problem pa mi moze pomoci.
2. Kako da napravim Autorun? odkad sam instalirao windowse, tako mi je to, neznam zasto. Sta ocu da kazem je, kada ubacim CD/DVD(muziku, igrice, film...) nije bitno. Moram ja ici u My Computer pa otvarati E:, sada ja pitam vas kako da to ukinem, da stavim da mi se samo pokrece, kao autorun kod igrice( da mi odma otvori program za instalaciju), ili kod nekog drugog CD-a da me pita ono da li ocu preko windows media playera, open folder to view files, do not do anything...
Eto, ko pomogne, njemu bodovi, ja idem jos guglati o prvom pitanju, jer bi bio puno zahvalan ko mi za igru pomogne.
3. FarCry2 Serial problem, Napravio.
btw. Slike gledajte na Desni Klik>View Image.
Kod mene je Windows XP Service Pack 2.
Ne mogu uopste igrat Farcry2,kada god ga pokrenem trazi taj serial
1. BULLY-Scholarship Edition, naime, kada instaliram igricu, i pokrenem je, i ona se loada i sve, idem na Story(Pocetak igre), i sada kao krene da pokrece taj story, i pojavi se sljedece:
, takozvani CRASH. Ajd ok, odem kupim novi CD, jer je ovaj bio od druga. Sve opet instaliram fino i desi se isto... Moje performanse racuranara su totalno OK, dosta jace nego od ovih koje trebaju, kod mog jarana igrica totalno radi i sve mu je ok. Moguce da je nesto do mog kompjutera ili nesto u configu nekom trebam napraviti, neznam, guglao sam, nema nista... Mozda neko od vas je imao isti problem pa mi moze pomoci.2. Kako da napravim Autorun? odkad sam instalirao windowse, tako mi je to, neznam zasto. Sta ocu da kazem je, kada ubacim CD/DVD(muziku, igrice, film...) nije bitno. Moram ja ici u My Computer pa otvarati E:, sada ja pitam vas kako da to ukinem, da stavim da mi se samo pokrece, kao autorun kod igrice( da mi odma otvori program za instalaciju), ili kod nekog drugog CD-a da me pita ono da li ocu preko windows media playera, open folder to view files, do not do anything...
Eto, ko pomogne, njemu bodovi, ja idem jos guglati o prvom pitanju, jer bi bio puno zahvalan ko mi za igru pomogne.
3. FarCry2 Serial problem, Napravio.
btw. Slike gledajte na Desni Klik>View Image.
Kod mene je Windows XP Service Pack 2.
Ne mogu uopste igrat Farcry2,kada god ga pokrenem trazi taj serial