Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Stara za nowu (graficku)

94 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.12.2008. u 20:07

Prwo se izwvinjawam zato sto je owo moja druga tema veceras ali ona prwa i odgowori na njoj su me na natjerali da napisem i owu drugu

Da predem na stvar

Ja sam dobio na poklon jedan solidan laptop sljece konfiguracije:

CPU
2 processors running - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5270 @ 1.40GHz

CPU Speed
1.40 GHz Performance Rated at 2.72 GHz

System RAM
1015 MB

Operating System
Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600)

Video Card
Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family)

i tako da imam jedan MALI prblemcic sa grafickom jer mi ne moze pola igrica owih malo boljih ,ne moze ni pola !!!

I tako bi ja sad da negdje nekome uwalim swoju graficku i da dodam josh para i da mi on to swe naprawi , i ja bi kupio nowu ,gamersku graficku !!

Znaci ja sam spreman dodati josh 300 KM + moju graficku za neku bolju ,stvorenu za igrice !!!!

pa me zanima gdje to mogu uraditi gdje cu proci najjeftinije
i koju biste mi wi graficku preporuchili !!!

HWALA
za laptop NEMA graficke "stvorene za igrice"
al eto mozespokusatmalo bolju uzet,al nadogradnja laptopa je manje-vise ogranicena na cpu i RAM

Post dobio šamar od cannabis4posho

- Zašto jednostavnije nisi otišao u neku radnju i pitao =).. Tamo su bolji i učeniji ljudi koji ti mogu pomoći ..

Prodaj laptop, kupi PC, uživaj!

Eh, pa ubijedi starog da ti treba za školu, edukaciju, etc... barem meni jest!

spY je napisao/la:
Prodaj laptop, kupi PC, uživaj!

Eh, pa ubijedi starog da ti treba za školu, edukaciju, etc... barem meni jest!
ma ne da mi stari i owako sam ga jedwa nagoworio da laptop ne mos koristit za igrice
Za laptop nema gamerske graficke (bar kod nas xD )

Laptop nije za igre . A rijetko ko prodaje/ kupuje graficke za laptop :S
Ako hoces da igras igre kupis sebi PC i miran si

Da li ste vi iznad sastavili sve kockice?
Za laptop nema gaming grafe?
A da pogledate 9700 gt, 8800gtxm, onda SLI se moze nastimat, da pogledate dell xps seriju, da pogledate alienware notebooke, da pogledate Asus gaming seriju (laptopa).
Sta vam je?
Ovako kod nas nemas uzet grafe za laptop uopste a ne da uzmes sada neku od ovih serija i kada bi uzimao ispale bi te iznad 600 KM. Tako jedina preporuka stavi na market.ba i vidi hoce li ko da se mjenja ili da ti nabavi tu da mu das pare.
ti nemozes staviti drugu grafu u taj laptop jer trenutno posjedujes integrisanu i ona se nemoze pormijeniti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.