Prwo se izwvinjawam zato sto je owo moja druga tema veceras ali ona prwa i odgowori na njoj su me na natjerali da napisem i owu drugu
Da predem na stvar
Ja sam dobio na poklon jedan solidan laptop sljece konfiguracije:
CPU
2 processors running - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5270 @ 1.40GHz
CPU Speed
1.40 GHz Performance Rated at 2.72 GHz
System RAM
1015 MB
Operating System
Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600)
Video Card
Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family)
i tako da imam jedan MALI prblemcic sa grafickom jer mi ne moze pola igrica owih malo boljih ,ne moze ni pola !!!
I tako bi ja sad da negdje nekome uwalim swoju graficku i da dodam josh para i da mi on to swe naprawi , i ja bi kupio nowu ,gamersku graficku !!
Znaci ja sam spreman dodati josh 300 KM + moju graficku za neku bolju ,stvorenu za igrice !!!!
pa me zanima gdje to mogu uraditi gdje cu proci najjeftinije
i koju biste mi wi graficku preporuchili !!!
HWALA
Da predem na stvar
Ja sam dobio na poklon jedan solidan laptop sljece konfiguracije:
CPU
2 processors running - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5270 @ 1.40GHz
CPU Speed
1.40 GHz Performance Rated at 2.72 GHz
System RAM
1015 MB
Operating System
Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600)
Video Card
Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family)
i tako da imam jedan MALI prblemcic sa grafickom jer mi ne moze pola igrica owih malo boljih ,ne moze ni pola !!!
I tako bi ja sad da negdje nekome uwalim swoju graficku i da dodam josh para i da mi on to swe naprawi , i ja bi kupio nowu ,gamersku graficku !!
Znaci ja sam spreman dodati josh 300 KM + moju graficku za neku bolju ,stvorenu za igrice !!!!
pa me zanima gdje to mogu uraditi gdje cu proci najjeftinije
i koju biste mi wi graficku preporuchili !!!
HWALA
(bar kod nas xD )