Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa kompom / stopanje , ping

106 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.01.2009. u 17:39

Znaci upalim komp sve normala.

Kad udem u COD 4 , Rainbow six ili neku igru igram sve normala i onda odjednom pocne da stopa tj stopa 2 , 3 sekunde i poveca se ping i onda prestane da stopa i smanji se ping.Tako nekoliko puta dok ne izadem S:

Komp sam uzeo prije 2 mjeseca neznam tacno.

Znaci igram igram i odjednom stopa 2 ,3 sekunde poveca se ping i onda o5 sve normalno bude i opet kasnije to mi bude

Konfiguracija mi je :

CPU - AMD Athlon X2 5000 AM2 BOX 2,6GHz
Memorija - 2GB RAM - a
Graficka karta - nVidia EN9500GT 512MB DDR2
Windows - XP sp3

To ono najvaznije.

E do cega je problem ? Nikakvih virusa nemam.

Pls help ! Nemam bodova sry

Spameri zaobidite temu.

Aadmini ne brisite temu pls !!

Admini ko pomogne dajte aplauz pls :$ a ko spama samar : (
Nebi da se prosipam , al mislim da je problem do grafičke , tj da se ona previše zagrijava...

EDIT : PS mirre kako ba nemaš bodova 9-)
Probaj smanjiti detelje u igri i skeniraj komp za svaki slucaj, posto virusi nekada znaju povuci dosta sistemskih resursa.
A moze biti i da ti anti-virus vrsi neka skeniranja ili update u pozadini
suiCidal je napisao/la:
Probaj smanjiti detelje u igri i skeniraj komp za svaki slucaj, posto virusi nekada znaju povuci dosta sistemskih resursa.
A moze biti i da ti anti-virus vrsi neka skeniranja ili update u pozadini
Ma mcAffe mi je antivirus

Ima samo nesto mcAffe OAS enabled

Resident Shiel is Activate

#Help pls ! Dacu bodova ili kredita :$
Meni je ista konfiguracija kao tvoja .. samo graficka 9400 GT ... meni je to bilo .. ja sam iskljucio onaj Verc. Off .. i sad mi je normala .. probaj i ti .. SRETNO !
allvarezz je napisao/la:
Meni je ista konfiguracija kao tvoja .. samo graficka 9400 GT ... meni je to bilo .. ja sam iskljucio onaj Verc. Off .. i sad mi je normala .. probaj i ti .. SRETNO !
Ma uradio sam to brate , ali opet mi se ovo deshava

FUJ !
Joj sta je ovo kliknem jednom odg. 2 x :S .... NE znam brate onda jbg .. fkt mi je zao .. znam kako ti je i ja kupio kompu nafurao se ovo ono dodjem nece HDD da ocita ... peglao se 4 dana kad na kraju obicni kabal od HDD do maticne .. kad se neda ..
allvarezz je napisao/la:
Joj sta je ovo kliknem jednom odg. 2 x :s .... NE znam brate onda jbg .. fkt mi je zao .. znam kako ti je i ja kupio kompu nafurao se ovo ono dodjem nece HDD da ocita ... peglao se 4 dana kad na kraju obicni kabal od HDD do maticne .. kad se neda ..
Ma najvjerovatnije da cu odniyet komp da mi pogledaju

Imam garanciju :$
hyperssoN je napisao/la:
Ma najvjerovatnije da cu odniyet komp da mi pogledaju

Imam garanciju :$
ma tako ti je najbolje ... sta se imas peglati kad imas garanciju .. ma bice to Uredu ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.