Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows Live Messenger

158 pregleda · 9 odgovora · otvorena 05.11.2008. u 00:14

ajoj imam veliki problem, koristio sam do sad wlm 8.5 i sve do prije 2 dana je radilo kako treba ali sad ne mogu ni uci na msn - pojavi mi se error kao kad pogrijesim sifru pa ima troubleshoot i ok. . . reinstaliro sam msn, instalirao druge verzije, svasta sam radio ali ne moze, mogu samo uci na msn preko web messengera, da li znate u cemu je problem i da li neko moze dati link ili uplodovati wlm koji radi 100%. ... hvala
vidi jesu li ti vrijeme i datum tacni (5.11.2008, 0:20)
nuX je napisao/la:
vidi jesu li ti vrijeme i datum tacni (5.11.2008, 0:20)
(5.11.2008, 0:22) sad xD
nije vazno toliko sat i minut vazno je dan mjesec godina =)
meni se desavalo da nemogu uci jer vratim datum zbog symbian app.

znaci sad lagano ukucas na google error koji ti se izbacio (znaci onaj broj ) i dobices rjesenje =)

metoda koja nikad ne grijesi =)

ajoj ljudi moji pa da nije vas ja bih jos uvijek bio u 2002. godini, hvala svima vjerovatno je u tome bio problem ali sad imam jos jedan. . ., instalirao sam neki msn 9.0 medjutim ne mogu ga obrisati, nema ga u add/remove programs i ja sam obrisao folder Windows Live iz program files-a i sad ne mogu instalirati neki drugi msn jer kaze da postoji novija verzija instalirana, da li neko moze arhivirati taj folder (Windows Live) i uplodovati ga negdje i poslati mi link za download, hvala vam puno. . .
NAPOMENA: ne treba mi install, nego folder gdje je instaliran msn
nigel92 je napisao/la:
ajoj ljudi moji pa da nije vas ja bih jos uvijek bio u 2002. godini, hvala svima vjerovatno je u tome bio problem ali sad imam jos jedan. . ., instalirao sam neki msn 9.0 medjutim ne mogu ga obrisati, nema ga u add/remove programs i ja sam obrisao folder Windows Live iz program files-a i sad ne mogu instalirati neki drugi msn jer kaze da postoji novija verzija instalirana, da li neko moze arhivirati taj folder (Windows Live) i uplodovati ga negdje i poslati mi link za download, hvala vam puno. . .
NAPOMENA: ne treba mi install, nego folder gdje je instaliran msn
izbrisi ga iz registry

start -> run -> regedit pa ctrl + f i kucaj WLM, Windows Live Messenger... pokusaj sve vezano sa MSN i onda izbrisi gdje god ga nadjes. Tada ces moci noviju verziju instalirati.
mogu noviju, ali imam vec najnoviju. . .ne mogu stariju. . .
btw: koristim program ace utilities i ocistio sdam registry
I meni je 8.5 i bilo mi je sve ok------

Onda sam instaliro onu themu za msn i jos neki patcheva hajd radilo se ....I sad neki erori .....

Fino se pobriso opet mi nije htjelo.........Instaliro sebi msn 7...

Zna li ko kako opet instalirat 8.5 a da sve normalno radi...
e narode i ja imam problem sa 9.0 (beta) nemogu da udjem javlja mi error code :80048820
guglao sam i pomjerio vrijeme i sve to al opet mi svaki put izbaci taj error pls help

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.