Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link Zaključana

GAMERS.ba v5 beta

5.984 pregleda · 246 odgovora · otvorena 05.07.2008. u 14:05

Nakon par mjeseci rada, imam zadovoljstvo da vam predstavim potpuno novi GAMERS.ba portal. Zašto potpuno novi ?

Možda vi to ne biste primjetili, ali svaka linija koda je ispisana iznova, a koliki je to posao može vam samo ash reći.

Već dugo su najavljivani neki noviteti na sajtu, a sada smo umjesto noviteta dobili potpuno novi, brži, efikasniji gamers;

- mnogo bolje optimiziran sajt i forum ( web 2.0 )
- lakše je dodavati nove stvari kada imamo dobru osnovu
- bolja organizacija sajta
- napokon uvedene recenzije
- dodani mečevi ( iako ima još posla na njima )
- klan podforumi ( svaki klan ima svoj podforum, modove dodaje vlasnik )
- dodaci na profilu ( block, medalje, slika, posjetioci, WoW karakteri, SteamID, bi'će još stvari )
- na forumu uvedene sticky teme, promjenjen princip "pomoć" tema - nema više za 0 bodova
- novi podforumi i moderatori
- antispam ( ne možete pisati dva posta u dvije minute )
- linkovi ( profil/username, /forum, etc. )

Skrenut' ću vam pažnju na praćenje foruma, radite to putem foruma, ne putem indexa.

Ono što se još mora dodati jeste Shop ( prioritet ), a ostale stvari su iznenađenja za koja se nadamo da će vam se svidjeti ( kada ih uvedemo ).

Zašto čekati beta testiranje kada svi mi možemo biti beta testeri ?

Sve bugove i nedostatke prijavite na ovoj temi ili meni na PM ako mislite da su greške koje se mogu zloiskoristiti. Prethodno pregledajte ovu temu da utvrdite da li je bug već prijavljen.

Ako vam nešto nije jasno, http://www.gamers.ba/pomoc

Uživajte u vašem i našem najboljem gaming portalu, GAMERS.ba
ja sam hteo da vas pitam sta je sa chat i home, nema ih ili
ja ne mogu da se snadjem, a sto se tice sajta nije los samo ce trebati vremena da se naviknemo na njega :)
milosl je napisao/la:
ja sam hteo da vas pitam sta je sa chat i home, nema ih ili
ja ne mogu da se snadjem, a sto se tice sajta nije los samo ce trebati vremena da se naviknemo na njega :)
LOGO u "headeru" (gamers.ba) ti je HOME ili POČETNA kako vec hoches ;) ..
Gamersdernek.ba
Profil : SKgamers.ba

Uglavnom ne svidja mi se, mozda se nisam navikao al ovaj mi kao sto neko rece jos jedan u nizu ovakvih sitova, mislim na dizajn, dok je onaj gamers bio smijesno unikatan !

btw. jedan bugic il sta vec je da ne pokazuje zadnju stranicu odgovora na temi, nego ono moras ici jednu po jednu..
Stavite da se vide prve tri, pa ono fazon tri tacke [ ... ] pa onda zadnje tri strane teme..
Previse bugova....

Nakon onoliko dana cekanja malo razocarenje! x(

edit:

pohvale:
medalje - sto jest jest mislim svaka cast za to! sad se ne trudimo samo za bodove 

raspored poruka - nemoram cekat da mi otvara poruku od nekog nubija cao sta ima 2 min u novi prozor neg je onako lijepo pregledno!

bezze:

ogroman broj bugoa x( mislim je**a sad nakon 10 dana cekanja da pustite u rad novi gamers onda volko bugova... jbg ne kontam

izgled foruma - omg ne ide mi u glavu kako ste stavili istu ikonu za warcraft i wow omg :S

pitanja: u igrama, koji url trebas unjet za wow??

Onako, navicemo se vec =).

Naravno da nije lako odljubiti se od starog G.ba ali vremenom se naviknes pa zavolis novo xD.

Bravo
Wertu je napisao/la:
Hm,ne znam zasto je stariji bolji moguce da je vecina navikla na stari tako da im ova dobra novina "ruzno" dodje.
Uglavnom svi bugovi kao sto je receno bice vremenom uklonjeni i za sve sl. probleme kao sto pise i u temi potrebno je da se obratite Fatalu.
To tebi nesto brzo prosla ljetna pauza ili? XD salim se mal
Mirzolinho je napisao/la:
Previse bugova....

Nakon onoliko dana cekanja malo razocarenje! x(

edit:

pohvale:
medalje - sto jest jest mislim svaka cast za to! sad se ne trudimo samo za bodove 

raspored poruka - nemoram cekat da mi otvara poruku od nekog nubija cao sta ima 2 min u novi prozor neg je onako lijepo pregledno!

bezze:

ogroman broj bugoa x( mislim je**a sad nakon 10 dana cekanja da pustite u rad novi gamers onda volko bugova... jbg ne kontam

izgled foruma - omg ne ide mi u glavu kako ste stavili istu ikonu za warcraft i wow omg :S

pitanja: u igrama, koji url trebas unjet za wow??

Pa covjece zato imas ovu temu za bugove, ili pm fatala i prijavi te bugove da bi se popravili...
Fix that Bug x)
Evo ovako neke greskice koje sam ja primjetio... imate slike pa pogledajte.

linkove popravite ili izbrisite...

dodao steam id, ali nista 

i kao 3, stavite link za zadnju postanu stranicu.

et toliko od mene...
predobro ste owo uradili svaka vam cast ;) mislio sam da necete uraditi kako treba al ste me bas pozitivno iznenadili...
http://www.gamers.ba/pomoc/kako-blokirati
Evo sta bude :
Warning: include(kako-blokirati.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/domains/gamers.ba/public_html/pomoc.php on line 64

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'kako-blokirati.php' for inclusion (include_path='/usr/local/lib/php:/usr/local/propel/classes') in /home/admin/domains/gamers.ba/public_html/pomoc.php on line 64
Postujte FORUM i ne upisujte "bug-ove" tu .. trpate forum nepotreno imate PM za takve stvari !

A to oko /pomoc/ malo citajte temu vec je 101 put bilo napisano :)
gc je napisao/la:
Ooo maeees, nemozemo vise banovat ovdje (:
kvarnjaci :(
Nije lose,svidja mi se.
samo dok se naviknem.
ash je napisao/la:
testiram odgovore 
inace, odlicno, glava boli, cener od mene 
test

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.