Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link Zaključana

GAMERS.ba v5 beta

5.984 pregleda · 246 odgovora · otvorena 05.07.2008. u 14:05

Nakon par mjeseci rada, imam zadovoljstvo da vam predstavim potpuno novi GAMERS.ba portal. Zašto potpuno novi ?

Možda vi to ne biste primjetili, ali svaka linija koda je ispisana iznova, a koliki je to posao može vam samo ash reći.

Već dugo su najavljivani neki noviteti na sajtu, a sada smo umjesto noviteta dobili potpuno novi, brži, efikasniji gamers;

- mnogo bolje optimiziran sajt i forum ( web 2.0 )
- lakše je dodavati nove stvari kada imamo dobru osnovu
- bolja organizacija sajta
- napokon uvedene recenzije
- dodani mečevi ( iako ima još posla na njima )
- klan podforumi ( svaki klan ima svoj podforum, modove dodaje vlasnik )
- dodaci na profilu ( block, medalje, slika, posjetioci, WoW karakteri, SteamID, bi'će još stvari )
- na forumu uvedene sticky teme, promjenjen princip "pomoć" tema - nema više za 0 bodova
- novi podforumi i moderatori
- antispam ( ne možete pisati dva posta u dvije minute )
- linkovi ( profil/username, /forum, etc. )

Skrenut' ću vam pažnju na praćenje foruma, radite to putem foruma, ne putem indexa.

Ono što se još mora dodati jeste Shop ( prioritet ), a ostale stvari su iznenađenja za koja se nadamo da će vam se svidjeti ( kada ih uvedemo ).

Zašto čekati beta testiranje kada svi mi možemo biti beta testeri ?

Sve bugove i nedostatke prijavite na ovoj temi ili meni na PM ako mislite da su greške koje se mogu zloiskoristiti. Prethodno pregledajte ovu temu da utvrdite da li je bug već prijavljen.

Ako vam nešto nije jasno, http://www.gamers.ba/pomoc

Uživajte u vašem i našem najboljem gaming portalu, GAMERS.ba
Iskreno, meni je stari G.ba puno bolji. Ovaj radi brze... Ali estetski, onaj je bio puno lijepsi. Ovaj mi je nekako prazan sav, ali eto kaze bU, da je ovo samo da nismo bez G.ba

:)
dobro je, kako je?
kako vreme prolazi sve sam vise odusevljen portalom ! ali i dalje ostaje index, malo je nepregledan

Najvise mi se svidja to sto je profil bogat raznim stvarima, i da ne pricamo dalje sve u svemu niko nije video drugaciji gamers.ba od onog SIVOG i PLAVOG skina, a sada ne mogu da ga zamisle bez njega..

najvise mi se svidaj sto imaju medalje, pogotovo moja 5+

jedna primedba, kada pisem porkuku, povecajte prozor, vide se samo 2 reda, a kada guram dole gore pocne da steka
to je to =)

good luck i ovo je nesto prejako ^^

tako klasicno, i ono sto ja obozavam i jeste klasika ;)
Fino,fino neki stari memberi se kao vratili...Sto se tice portala super je i respect ucesnicima u izradi.

P.S skala ukr'o si mi avantar,ima nas mnogo
glory,glory

Slucajno kliknem na 1.
maes je napisao/la:
dobro je, kako je?
Ooo maeees, nemozemo vise banovat ovdje (:
10-ka od mene 
kao sto bu kaze bice jos promjena .. tako da se ocekuje sve bolje i bolje .... PROMJENA je VELIKA ... i svidza mi se ...
BillGatesSon je napisao/la:
daj ba stavite home button, ne mogu ovako klikat na bookmark stalno 

malo mi je izgled bezze, al je sve u svemu ok, ove nove opcije i to.
Home button ti je ovo sto pise GAMERS.BA da znas . 
- aplauz na trudu i radu .. svaka cast .. !
- ali .. nije to to vise ... sad je samo jos jedan site u nizu .. old look je puno bolji !
ma najjaci si Bu !!!!!
svaka cast !!!!

pocinjem se navikavati... cekamo novitete !!!
e nekontam stvarno... zasto ste ''sj3bali'' stari dobri gamers.

kontam sve, da je ovaj brzi, ofo ono, napucali ste ga...

al stari gamers je 150 puta bolji od ovog... bukvalno.

extra stvarno dobro uradjeno..nadam se da ce biti josh bolje kad predje iz beta faze..:)

svaka cast adminima..
testiram odgovore :D
inace, odlicno, glava boli, cener od mene :o
ash je napisao/la:
testiram odgovore :D
inace, odlicno, glava boli, cener od mene :o
testiram citat` :DD

josh samo da ti radi taj ":o" (znash na shta mislim) :P <- il bar ovaj - > :D
FIno, fino :)

nek ima neke promjene xD

i previse, al' et :P
nedostaje mi crni skin  ,al nije loshe dobro dodje malo promjene ,al trebali ste josh napravit online status !!
Nema smajlija 
Al nea veze...super site iako mi je prosli bio bolji...valjda se nisam navikao neznam...
Al ugl sa iscekivanjem sam cekao site i jos vise cekam full verziju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.