Klan Armija BiH ?! baš me zanima kako bi se neko proveo kad bi osnovao klan Vojska Republike srpske , HVO ( Hrvatsko vijeće obrane ) , HOS ( Hrvatske obrambene snage ) itd... da nenabrajam mislim da bi popio ban .....
Diskusija
Klan Armija BiH ?!
228 pregleda · 17 odgovora · otvorena 15.07.2008. u 09:19
Pa napravi jel ti ko brani ?
Ma nije to, ne smeta meni nek stavi sta god hoce ?
Al on uporedjuje igre i nesto stvarno, i to sta ?
Prvo, ja mislim da je to ime ( Armija BiH ) zabranjeno stavljati, ne sto se tice foruma, vec zakona ...
2. Al stvarno ne vidim nista lose da tebi treba da bude krivo, stavise zao mi je nekoga ko je stavio ime tog klana tako ...
Al on uporedjuje igre i nesto stvarno, i to sta ?
Prvo, ja mislim da je to ime ( Armija BiH ) zabranjeno stavljati, ne sto se tice foruma, vec zakona ...
2. Al stvarno ne vidim nista lose da tebi treba da bude krivo, stavise zao mi je nekoga ko je stavio ime tog klana tako ...
Hhahaha, pa to je tvoja odluka ..
Ja mislim da vas je abasi davno obavjesti da nema nacionalnih tema ili slicno ...
ti ces na gamersima pocet 'ispocetka'
i ja sam mislio napravit Klan Talibanskog Otpora (KTO) bicemo zajebani... xD
pa napravi...
Pa ebo vas ti ratni nazivi eblo vas I A BIH i RS ili ti ga HVO
dje si naso to postat jeste jadni ...
Uzmi neko ime PoP npr. Princ of Persianers...
Admini moro sam nemojte mi ljepnut bananu...

stavit' cu ga sebi za 3 sedmice

OnTopic: nema nacionalizma na gamersima
ticco citao sam tvoje postove na drugim forumima, i stvarno me zacudjuje takvo pitanje ... znas sta si pisao na drugim forumima, a ovdje se pravis nevinasce.
sam odlucis
bshz je napisao/la:
ti ces na gamersima pocet 'ispocetka'
nemojte kenjati... momak je u pravu...
slazem se s njim... nije ovo ok... kako bih se ko drugi osjecao??!! dobro je kad se radi o "nasim" (ARBiH) al postavite se na kontra stranu... evo prosao je 11. july, dan zalosti u citavoj BiH i svi znaju zasto... i sta muislite da je se pojavio neki klan na gamersu pod nekim nacionalistickim prefiksom...
ja sam ovo davo rekao, ja sam bosanac, musliman, ali nije ovo stvarno ok!!!
toliko od mene!!!
slazem se s njim... nije ovo ok... kako bih se ko drugi osjecao??!! dobro je kad se radi o "nasim" (ARBiH) al postavite se na kontra stranu... evo prosao je 11. july, dan zalosti u citavoj BiH i svi znaju zasto... i sta muislite da je se pojavio neki klan na gamersu pod nekim nacionalistickim prefiksom...
ja sam ovo davo rekao, ja sam bosanac, musliman, ali nije ovo stvarno ok!!!
toliko od mene!!!
je napisao/la:
Najvise me nervira kad neka djeca koja su rodjena kad je potpisan dejtonski sporazum pokrecu neke nacionalisticke teme a ustvari ne znaju nosa obrisati ! Ja mislim da za takvim temama nema potrebe !
Pa pravi klan ko ti brani ?
pa napravit klan mlada bosna...gavrilo ftw...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.