Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

klan trazi managera :)

228 pregleda · 12 odgovora · otvorena 05.08.2008. u 21:12

pozzz raja sorry na drugoj temi
ovako
za klan h>gamers trazim igraca (sa skilom) da bude neka vrsta managera da zna pravit logoe,i tako to :)
kupit cemo server i bicemo (uskoro steam) klan
et nemojte brisat admini temu molim vas
i dont spam
hvala :)
Evo ja cu imam server znam spray logo pravit itd.. [email uklonjen] moj msn
n3x1 je napisao/la:
Evo ja cu imam server znam spray logo pravit itd.. [email uklonjen] moj msn
nisi shvatio temu :/
trazim igraca za klan ajde ko hoce neka se javi na gb...
i vazno je da zna pravit logo :)
evo ja cu biti manager ,imam 2 svoja server jedan public od 24 slota i cw server 12 slotova, mogu biti i igrac i manager,iskustvo za pravljenje logoa vrlo dobro ,cs igram normala dobro za sve infor. obratite mi se na pm gl ::):)
HAHHAHAHAHAHHAHAHAH OVO razarac hahahha cuj neki klan sem P.D hahahaha ovo razarac

Post dobio šamar od bak1r

madeinsweden je napisao/la:
HAHHAHAHAHAHHAHAHAH OVO razarac hahahha cuj neki klan sem P.D hahahaha ovo razarac
Spamer? :S
Waskey je napisao/la:
Spamer? :S
omg. koji si ti retardirani stvor. Na svakoj temi citiras i nesto "spam ?", "spammer ?" Nije ni caudo sto te banuju stalno. nek te o5 banuju, bit cemo zadovoljni bez 1 spammera

playerba je napisao/la:
omg. koji si ti retardirani stvor. Na svakoj temi citiras i nesto "spam ?", "spammer ?" Nije ni caudo sto te banuju stalno. nek te o5 banuju, bit cemo zadovoljni bez 1 spammera :)
kako ti psujem ocami mog nemoguce HAHAHAHHA .... je***i retarda

Waskey je napisao/la:
kako ti psujem ocami mog nemoguce HAHAHAHHA .... je***i retarda
psujem i ja tebi pa se ne qrcim... Sutra kad se probudim.. W[color=red]b[/color]a[color=red]a[/color]s[color=red]n[/color]k[color=red]n[/color]e[color=red]e[/color]y[color=red]d[/color]

fino je lik poslo temu a vi se svadjate ? zasto na forumu svadjajte se na msn ili pm ... :S
jbg ja bih se prijavio al neznam radit logo :S
ewo već kad se traži tražimo i mi managera ... ozbiljan klan iz cro stream useri svi imamo servefr imamo site imamo sve samo nam treba match arranger itd :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.