Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[SdC] klan

328 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.08.2008. u 18:05

Ime Klana: Sweet Dream Clan
Tag Klana:[SdC]
Igraci:
.aR3L
VektOr
Tarlks0n
TiNkY_0501_TZ
Doc.Hollidey
n1n0cco
-BIH-w4ll3G4t0r.!
.:Jugde_death::.
FBI
nas forum mozete posetiti
www.sdc-klan.tk
Jestel igrali ijedan mec ?
VioleN je napisao/la:
Jestel igrali ijedan mec ?
igrali na male
TheKAPO je napisao/la:
igrali na male
hhahahahah cuj na male hahaha XD jako ^^

11 igraca ? nekontam nesastavljas fubalski tim za Cs clan treba 5 igraca koliko ja znam ali sad su sve neka nova pravila pa mozda je uvedeno i da se clan sastoji od 11 igraca
Sta je ovo vise, svaki dan novi klanovi i svoi imaju forume svoje , ovo ono a kad ih zovnes na mec ne znaju sta je A sajt , ne mislim na vas momci al vecina je tako, evo danima stavljau ovakve teme i svi imaju svoje forume a 2 dana postoje !
klan propada u najkracem roku ..znam ih kako igraju .. ultra low skill .. vazno da se predstavili na g.ba :D
Imamo server javimi na msn da odigramo koji CW [email uklonjen]
m1x3r je napisao/la:
klan propada u najkracem roku ..znam ih kako igraju .. ultra low skill .. vazno da se predstavili na g.ba :D
e owome sam se i nado...da jedan glupan kao sto je LEGEND nesto kaze...sta je ckoPi?koji qrc mi sta govorish...reci simpsonu ili color(tak nes)pa se onda javi....!
UBERZORPOWAH je napisao/la:
free domena

pokemoni igraju

netreba vama nistA :)
hhaha...piKaCh*U xD
SDC_ariel je napisao/la:
e owome sam se i nado...da jedan glupan kao sto je LEGEND nesto kaze...sta je ckoPi?koji qrc mi sta govorish...reci simpsonu ili color(tak nes)pa se onda javi....!
simspsonu ili color . ? koji su ti wahahahah .. ajde bolan .. video sam te kako igras .. pa dete od 3 godine je bolje od tebe .. cak mi se cini kao da na strelice igras .. ! ocete protiv mog klana mozda .. jedan cw .. ja sa drugom postavom .. ! protiv vaseg .. ccc nemoj molim te sarmo da pametujes .. kad znam kakav si low skiller .. !

Edit : neznam koj od admina na pg-u ga je uhvatio .. ali vektor je citer .. kako sam cuo ..
m1x3r je napisao/la:
simspsonu ili color . ? koji su ti wahahahah .. ajde bolan .. video sam te kako igras .. pa dete od 3 godine je bolje od tebe .. cak mi se cini kao da na strelice igras .. ! ocete protiv mog klana mozda .. jedan cw .. ja sa drugom postavom .. ! protiv vaseg .. ccc nemoj molim te sarmo da pametujes .. kad znam kakav si low skiller .. !

Edit : neznam koj od admina na pg-u ga je uhvatio .. ali vektor je citer .. kako sam cuo ..
care ja mozda nisam dobar igrac ali barem nefuram...spusti se na zimlju care...netko ce te zaditi u glavicu...;)..kad nisi cuo za simspsona i colora onda si stvarno gLoP..a vektor nije citer...ajd Pusica...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.