Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link Zaključana

GAMERS.ba v5 beta

5.984 pregleda · 246 odgovora · otvorena 05.07.2008. u 14:05

Nakon par mjeseci rada, imam zadovoljstvo da vam predstavim potpuno novi GAMERS.ba portal. Zašto potpuno novi ?

Možda vi to ne biste primjetili, ali svaka linija koda je ispisana iznova, a koliki je to posao može vam samo ash reći.

Već dugo su najavljivani neki noviteti na sajtu, a sada smo umjesto noviteta dobili potpuno novi, brži, efikasniji gamers;

- mnogo bolje optimiziran sajt i forum ( web 2.0 )
- lakše je dodavati nove stvari kada imamo dobru osnovu
- bolja organizacija sajta
- napokon uvedene recenzije
- dodani mečevi ( iako ima još posla na njima )
- klan podforumi ( svaki klan ima svoj podforum, modove dodaje vlasnik )
- dodaci na profilu ( block, medalje, slika, posjetioci, WoW karakteri, SteamID, bi'će još stvari )
- na forumu uvedene sticky teme, promjenjen princip "pomoć" tema - nema više za 0 bodova
- novi podforumi i moderatori
- antispam ( ne možete pisati dva posta u dvije minute )
- linkovi ( profil/username, /forum, etc. )

Skrenut' ću vam pažnju na praćenje foruma, radite to putem foruma, ne putem indexa.

Ono što se još mora dodati jeste Shop ( prioritet ), a ostale stvari su iznenađenja za koja se nadamo da će vam se svidjeti ( kada ih uvedemo ).

Zašto čekati beta testiranje kada svi mi možemo biti beta testeri ?

Sve bugove i nedostatke prijavite na ovoj temi ili meni na PM ako mislite da su greške koje se mogu zloiskoristiti. Prethodno pregledajte ovu temu da utvrdite da li je bug već prijavljen.

Ako vam nešto nije jasno, http://www.gamers.ba/pomoc

Uživajte u vašem i našem najboljem gaming portalu, GAMERS.ba

Ili ovo ne vidite, il se pravite pametni, tema ja vezana za nesto drugo a ne za bug-ove !! ccc...
KilluminAti je napisao/la:
nema ni opcije dati bodove,
meni nijedan upload slika neradi(slika dana, avatar, slika kod pisanja vijesti)
Kako nema kada postavljas temu , mora biti pitanje problem kao i diskusija.

Ja ponudio 15 ali nigdje nema ono ponisti .. nit mogu kome dati bodove.

@ plancic malo ti sad pregledaj temu , Kemo je naglasio da mozemo i na temi postati bugove.
Polako ljudi, sve ce doci na svoje
AlienzZ je napisao/la:
Polako ljudi, sve ce doci na svoje :)
Bravo.

I to sto kazes, nemoze se sve postici preko noci sto bi Cage reko ;)
jao kako mi je dobro ono kad je neko banovan, pa preko p'o monitora pishe banned :)
to je extra odradjeno =)
nje jos sve uredjen ya sada 7 , ove vjesti namjetite da bude sve u jednom redu....bolji stari
plancic je napisao/la:

Ili ovo ne vidite, il se pravite pametni, tema ja vezana za nesto drugo a ne za bug-ove !! ccc...
"Sve bugove i nedostatke prijavite na ovoj temi ili meni na PM ako mislite da su greške koje se mogu zloiskoristiti. "

ili ovo ne vidis, ili se pravis pametan, tema je izmedju ostalog vezana i za bugove !! c c c...

p.s. nemogu staviti naziv slike u galeriji
Kramer je napisao/la:
"Sve bugove i nedostatke prijavite na ovoj temi ili meni na PM ako mislite da su greške koje se mogu zloiskoristiti. "

ili ovo ne vidis, ili se pravis pametan, tema je izmedju ostalog vezana i za bugove !! c c c...

p.s. nemogu staviti naziv slike u galeriji
Pa hajd zloiskoristi BUG sto dupla post, ili sto nemozes dodat naziv u Galeriji mislim .. cccc
plancic je napisao/la:
Pa hajd zloiskoristi BUG sto dupla post, ili sto nemozes dodat naziv u Galeriji mislim .. cccc
liku nisi ti bash najbistriji?

poenta je da se svi bugovi mogu prijaviti ovde na temu...

ajd da ne spamamo vishe....

nhf..
Kramer je napisao/la:
liku nisi ti bash najbistriji?

poenta je da se svi bugovi mogu prijaviti ovde na temu...

ajd da ne spamamo vishe....

nhf.. ;)
test notifikejsn :) ..
ah, stari je bio komotniji i bolje linije i crte imao na pocetku, al ovaj ima bolje slike i styling mu je dobar samo da se dodaju tuj neke crte jos par stvari da se uradi i bice dobro....svaka cast adminima!

10ka

EDIT:

moglo bi se stavit rank na neko vidnije mjesto i mozda u drugoj boji, ista stvar i sa bodovim bi mogla biti kao na starom...

P.S. fatal molimte popravi ono sto mos u svom profilu dodavat wow lika tj. njegove info ili tako nes posto sam vidio da to ima...samo nece da radi fino :S ae plz
extra ocam samo nema smajlija valjda cete dodat
oni stari su dobri :
stari gamers mi je dosadio pravo , hajd nek je dosao ovaj beta pa nes novo . bilo je prije ono bezze sad uvijek rastemo . posto je kako sam procitao stavljen anti spamm da napises 2 posta u 2 min tako nesh sajt je odmah bolji . takodjer kad izadje iz beta faze . a vi furanje na dernek i sk zaboli me :) . gamers je gamers a dernek je dernek. et tol'ko od mene pozz.
nije loshe..treba malo vise da se naviknes al' dobar je...stara stranica je dosadila..vidim nema vise spamera i idiota sto je najvaznije... :P :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.