E ovako, inspirisan FataL-om i mnogim drugim starim prijateljima sa CS scene koji su poceli igrati kantera odavno tj. oko prije 7 godina...
(Wertu, Schulz, b0k1 itd itd da nenabrajam)
E sad da vidim koliko vas jos ima na ovom sajtu, koji igrate toliko vremena CS-a...
Al nemojte mi se javljati, ja Igram 7-8 godina ovo ono...
Navedite skim ste igrali u to vrijeme, koji internet centar jer koliko se ja sjecam kanter kuci je bilo pojam imati...
Moj dokaz je FataL internet klub MLT i onaj na Malti porel LaFigara, nesjecam kako se zove, uglavnom KOD BENJE
Zelim u zanimljive
(Wertu, Schulz, b0k1 itd itd da nenabrajam)
E sad da vidim koliko vas jos ima na ovom sajtu, koji igrate toliko vremena CS-a...
Al nemojte mi se javljati, ja Igram 7-8 godina ovo ono...
Navedite skim ste igrali u to vrijeme, koji internet centar jer koliko se ja sjecam kanter kuci je bilo pojam imati...
Moj dokaz je FataL internet klub MLT i onaj na Malti porel LaFigara, nesjecam kako se zove, uglavnom KOD BENJE

EDIT:
Trazim od admina ili moderatora, da se svaki spam rezultuje SAMAROM, jer zelim/o da se prisjetimo starih vremena...
Zelim u zanimljive

). Dalje se to vrlo brzo širilo, isto kao i PlayStation igraone kada su tek izašle. Samo ta jedna jedina igra je uzrokovala mnogima bankrot, dok su se drugi praktično b0gatili na njemu. XoniX se preselio na Maltu, u poslovni prostor kroz koji su kasnije prošle još dvije igraone.
.. itd...nemogu vise