Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stari gameri!!!

0 pregleda · 81 odgovor · otvorena 12.01.2008. u 23:21

E ovako, inspirisan FataL-om i mnogim drugim starim prijateljima sa CS scene koji su poceli igrati kantera odavno tj. oko prije 7 godina...
(Wertu, Schulz, b0k1 itd itd da nenabrajam)

E sad da vidim koliko vas jos ima na ovom sajtu, koji igrate toliko vremena CS-a...

Al nemojte mi se javljati, ja Igram 7-8 godina ovo ono...

Navedite skim ste igrali u to vrijeme, koji internet centar jer koliko se ja sjecam kanter kuci je bilo pojam imati...

Moj dokaz je FataL internet klub MLT i onaj na Malti porel LaFigara, nesjecam kako se zove, uglavnom KOD BENJE

Ajmo

EDIT:

Trazim od admina ili moderatora, da se svaki spam rezultuje SAMAROM, jer zelim/o da se prisjetimo starih vremena...

Zelim u zanimljive
škor-pirding je napisao/la:
Glupko...

nemoj spamati i ja sad spamam, ali da ti odvratim paznju, to je bilo 2001 godine ne sad, tad sam i ja zivjeo na Malti kontas..

cuj zivjeo..........
ebem li ti profesoricu bosanskog......

edit:
samo ti samaraj................

Zadnji edit: 12.01.08 u 17:42:21

Post dobio šamar od Schulz

Poceo sam igrati u internet klubu "GameZone" na Bascarsiji..
Igro sam sa : caseY. Xand3r Miller Dyemo itd...
Sada se GameZone opet otvorio ali na Kovacima , extrA
cs sam prvi put igrao prije jedno 4-5 godina u hrasnom pored zmaja je bio internet klub nesjecam se kako se zvao.... onda sam igrao na otoci kod fice i i jedno 3 godine tako i vise idem u stasnet
spOOnBA je napisao/la:
cs sam prvi put igrao prije jedno 4-5 godina u hrasnom pored zmaja je bio internet klub nesjecam se kako se zvao.... onda sam igrao na otoci kod fice i i jedno 3 godine tako i vise idem u stasnet

MLT
wako igram cs 8 puna godina u internet centru yildiz igrao sam sa caseYon Xand3rom R.t.Sacko R.t Chuci DyemaLLe... da ne naprajam onda sam prestao igrati 2 godine pa ewo opet sam se vratio i love cs
skala- je napisao/la:
bio sam 3-4 razred osnovne, igro sam vecinom u neonu i bluplanetu, samo na lanu sutali, 1.5 kantera, cs_deathmatch rokali uvijek i cs_assault, furali se . . . visio sa rodjakom (bio sam mali) kod bichara na grbavici dok je on imo igraonu, u cracku kod brune bio par puta

^^ nekad sam znao i otici (kad bi me mama pustila) gore na breku, gdje se okrece 17ka, 3-4KM bio sat , zna 1da )

ajd tschus.

ja te ucio da igras tad
sjeti se iz skole pravo gore kod muhinog dajdze
Igrao sam ja od 98 u makarskoj pa onda kad sam dosao u mostar 2000(vec sam bio gosu ) u jednom net centru "Benoni" tako da bih nekad i otisao i u net centrove "Game1" i "Ge-Force" al sve se to pozatvaralo davno
Jedne veceri spremio se,ko za Bajram dotjerao i kreno na Teraviju !

Kosevsko Brdo neki Mesdzid inace tu smo bili redovni na Teravijama i smijali se Hodzi i onim Hadzijama !

Tu smo ugledali neki "Internet Club" to je bio pojam !

Usli mi markica 20min kao sto inDEX reche !

I tako mi pucamo i pucamo !

To je bilo nekad davno cek se ne mogu ni sjetiti koja je godina

Odma poslije toga smo bili redovni u "Blue Planetu" !

Tu je bio pocetak bivseg klana NX !

Ado B. ili ti ga bU,CAGE,bichar i jos neki lik extra je igro AWP-om ali mu se sad ne mogu sjetiti Nicka!

Tu su poceli i neki skinovi puskica pa su napravili kao neki spisak sa Codom i Nickom i tu se biraju ti skinovi !

Poslije toga i Sedmicna tabela na kojoj je moja malenkost jednom bila prva !

Sad se ne sjecam koliko je to bilo sati besplatnog igranja !

Poslije toga se zatvorio Blue i onda smo presli kod nekog lika u "Internet Piceriju" !

Onda Malta kod BENJE i onda na Malti "InterShoot" i opet na Malti kod Feleta u novoj rozoj zgradi !

Sad je to oslabilo , nekad na pauzi na faxu se odleti do neona

Eto sry na dugom postu znam da vecina "novopecenih" gamera nece procitati ali iskreno boli me qrac sto nece

Zadnji edit: 12.01.08 u 17:54:18

igram ja 7 godina
davno prije 7 godina je bio VISIOn kod PIJACE VOJNICKO POLJE pola sata je bilo nevjerovatnih 1,5KM
tada je satan igrao cs-a iz tog net-caffe-a,tad je igrao adriano,dzafa flay,mega,bronx itd itd
pOZ
kasteL4mi0 je napisao/la:
Ja sam igrao u visonu kada je bio na alipasinom polju u a fazi.Bio 4 razred.Glavni nam je bio BUBA i rahmetli Aldin
Tada smo sutali cs po citav dan,sjecam se udjemo na public govorimo da su svi cheateri,jer smo bili low (nismo igrali ni 1 mjesec na lanu ) Tako da smo samo lan igrali...zna schulz kada smo mi sutali...

zar nije vision bio kod pijace :S
joj kad vam ja sad krenem prichat o mom pochetku , kod vas sve Sa, da vidite malo i ostatak svjeta..

kod nas u Maglaju bio tad, prije 7-8 godina samo 1 klub i zwao se "www" tu smo svi isli neznam 1h je bio mislim 1KM [kad ih je josh islo], ta sto je tu radila, zwala se Esmeralda me uchila igrat cs.a znam josh uvjek, cs 1.3 je to bio priva moja mapa koju sam igro je bila cs_newmansion il kak se vech zove, onda se otvori novi, bolji klub "Cyber Space" u koji i danas idem 1.5 KM = 1h

joj kad se sjetim tih dana ....
škor-pirding je napisao/la:
Kemin prijasnji nik bio je steker, davno davno a njegovom burazu indiana jones, nepricaj kad neznas ...

(K)

ejs , ja mislio Steker sa velko S prvo !

ebe mi se ba ciji je koji nick bio, dzaba vam da igrate sto godina opet ste nabovi .

odo uradit 3000 sklekova !

Ehh davno sam ja poceo igrat tu igricu ja mislim da ima jedno 5-6-7(?)godina mozda cak i vishe...Igrao sam iz tada poznate igraone pod nazivom Delfin Game Centar (tu je i boki poceo da igra cs , sa njegovim prvim clanom pod nazivom Wu-Tang ) Stariji gameri ce se sjecati cs teama : dc (delfin clan) axl,barlok,boki,warlord(danashnji RagE),cobra-47,n@ki,DeViL,SetH itd.U to vrijeme cs scenom su vladale ekipe kao nx,FaF,triple6ers i josh par ekipa al ne mogu sada da se sjetim

sve u svemu to su bila extra vremna , al sada DGC-a vishe nema

peace!

Post dobio aplauz od b0k1

MLT xonix ......

prvi igrachi cs'a

al bash 1st generation ... naucio me d0ga igrati cs'a

zahvalan sam mu i dan danas
Davno igrao cs, kad kuci nisam znao installirati, 1.3.. Prije 5-6 godina, chwilla, onaj omladinski centar, neznam ni kako se tacno centar zvao.. Igrao cs-a sa teQ-om (jedini reg. na ovom forumu od te raje)..

Kuci kad sam tek internet dobio, igrao na epn, prije 3-4 godine...

Poznatiji pod nickom XYzYx, mozda me se neka raja sjeca (npr. caseY, cIPIRIPI, etc)..

Ali ja sam pravio pauze, tj. nisam igrao tih nekoliko godina redovno.. Nego igram 2 godine, pa lafo ja mangup, delete-am cs, i onda nakon pola godine, opet mi se malo pripuca ^^

I ako svi misle da sam mali, igram cs-a toliko godina.. Imam 15 god, mmnogi nevjeruju, ali to je to Sjecam se taj centar je vodio Zlaya!. Mnogi misle da lazem.. Poceo sam cs-a igrat sa nekih 5-6-7 godina, to mi je prva igra nakompjuteru ssto sam probao.. I cudio se momcima, kako koriste "Tastaturu i mish" u isto vrijeme..

Zadnji edit: 12.01.08 u 18:32:05

hmmm 1. zanimljiva ti je tema ekstra svaka cast

2. Igram isto cs-a 6 godina ali sam igro samo ono bezze i sada prije 1 ili 2 godine sam poceo igrati cesto kantera znaci bas aktivno a na netu igram 1 godinu

To je od mene
hmm dobra stara vremena...poceo igrat 2000 god...i dobro se sjecam dok je bio cs bihnet server cs 1.5 igrao sa:
Dobitkom,KUrosawom,jomu69,boki,mayers,loki,borg,bU i ostala ekipa...bilo je to davno al to vrijeme necu nikad zaboravit...btw iiz tuzle sam i igrao sam iz AMC-a

Zadnji edit: 12.01.08 u 18:31:35

pfff neznam vjerujte mi od koje godine sam poceo da igram kanter ali znam da sam prvi put igrao 1.5 cim je izasao.Sjecam se dobro bio zajedno sa Sky, LG FRIZIDERKO, Agent, 100ka,Mafia itd da ne nabrajam sad.

Sjecsm se misko (100ka) bio tad radio u nekom internet klubu zaboravio sam i kako se je zvao, tu sam ostavljao sve i marku rvih godinu dana.

Sreca pa sam ovie zadnjie 2 godine okrenuo se faxu inace me nebi nigdije bilo

Et toliko od mene
internet club noxicus
bichar,arT,cage,nuki etc...
crack > abasi , rip team etc...fino fino

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.