Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WOW~ adsl 3g

0 pregleda · 23 odgovora · otvorena 10.01.2008. u 01:17

eh owako ocu da pocnem igrat wow-a a imam adsl 3 gb pa ne znam kolko ce mi trositi jer uvijek prekoracim 2 gb,trosil vise od cs-a ili manje po meni cs strasno vuce :S eto poz ty
nece bolan :s samo nemoj previse muzike skidat i neces prelazit... vjeruj mi imam experience
xpAnder je napisao/la:
nece bolan :s samo nemoj previse muzike skidat i neces prelazit... vjeruj mi imam experience

ma ne skidam nikako muziku ne znam na sta ode limiT :S da bar nesto skinem pa kazem eto to je al nee... samo malo play cs po kojii cw i to je to a ostalo na FZ igram :S
ma ne skidam nikako muziku ne znam na sta ode limiT :S da bar nesto skinem pa kazem eto to je al nee... samo malo play cs po kojii cw i to je to a ostalo na FZ igram :S
kiKkE je napisao/la:

ugasi modem kad ti pc ne radi *****a mi vuce i to svega mi ko ne vjeruje neka proba nemojte se smijat... de daj mi tih 0 bodova neam za kifle haha
kiKkE je napisao/la:

zato sto ADSL krade...znam ja
kiKkE je napisao/la:

Zato što lopovi kradu MB-ove...Svi korisnici se žale

Od februara stavljaju nove spravice za mjerenje tako da će bit' bolje
nFk`crYbabY je napisao/la:
zato sto ADSL krade...znam ja

da...tuzno ali istinito,dokaz onaj jedan mjesec,kad su gotovo svi korisnici adsl-a presli limit

a probaj ugasiti nepotrebne programe sto vuku limit i automatical updates
Nemam za edita sorry... u sviju je isti pw za adsl sa korisnickim imenom tako da nije tesko provalit
Rješenje
Jarane ja ti oako igram : probudim se ujutro oko 11,jedem i igram do 3 ujutro opet sad prebroj kolko je to sati....Imam isto 3gb adsl al ne predjem limit u vrh glave 200 mb...ne gleam youtube,worldsex nekad .. igram wow i cs !

nista vise,a wow vuce manje od csa !!! slobodno install i igraj GL & HF !
xpAnder je napisao/la:
Nemam za edita sorry... u sviju je isti pw za adsl sa korisnickim imenom tako da nije tesko provalit

Malo lud ? Šta reče i osta' živ ?
Kako će bolan bit isti pw svima,razmisli malo...

Radi sigurnosti svake sedmice PW mjenjati !
Govorim iz vlastitog iskustva !
nublsh je napisao/la:
Jarane ja ti oako igram : probudim se ujutro oko 11,jedem i igram do 3 ujutro opet sad prebroj kolko je to sati....Imam isto 3gb adsl al ne predjem limit u vrh glave 200 mb...ne gleam youtube,worldsex nekad .. igram wow i cs !

ovo sam ti ja i mogao napisat gore samo sam skratio sa onim "imam experience"
nublsh je napisao/la:

haj install cu jedan dan 20 mb odma drugi dan odigram cw 1 h 300 mb hehe... ma j3bo to sad cu preci na 9 gb i onda wow i cs all of time kad nisam u skoli
xpAnder je napisao/la:

CUJ ISTI PW....skupljaj bodove za edita dok jos neko ovo nije vidio
cheoS. je napisao/la:
Malo lud ? Šta reče i osta' živ ?
Kako će bolan bit isti pw svima,razmisli malo...

Radi sigurnosti svake sedmice PW mjenjati !
Govorim iz vlastitog iskustva !

ma kako ce mi pw skontat samo ga ja znaM :S nije seCer :S nisam lud da zab pw i onda poselami se aj TY svima pomogli ste i ciao
velahavleee je napisao/la:
CUJ ISTI PW....skupljaj bodove za edita dok jos neko ovo nije vidio

Joj majko mila ako ti je korisnicko ima velahavle pw ce ti biti velahavle32 -,- i tako je svima ko ne promjeni
fildjan trosi !

nista malo
mosh godinu dana s 3g igrati
manje vuce wow tako da neces imati problema s igranjem ! UZIVAJ !
meni licno troci 15 mb na 3 sata znaci samo wow bez ventrilo a kad je on upaljen onda je kriza ...

kako god sve ti zavisi od grafickih postavki na kojim igras al i to je sve u -+ 5 mb

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.