Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stari gameri!!!

0 pregleda · 81 odgovor · otvorena 12.01.2008. u 23:21

E ovako, inspirisan FataL-om i mnogim drugim starim prijateljima sa CS scene koji su poceli igrati kantera odavno tj. oko prije 7 godina...
(Wertu, Schulz, b0k1 itd itd da nenabrajam)

E sad da vidim koliko vas jos ima na ovom sajtu, koji igrate toliko vremena CS-a...

Al nemojte mi se javljati, ja Igram 7-8 godina ovo ono...

Navedite skim ste igrali u to vrijeme, koji internet centar jer koliko se ja sjecam kanter kuci je bilo pojam imati...

Moj dokaz je FataL internet klub MLT i onaj na Malti porel LaFigara, nesjecam kako se zove, uglavnom KOD BENJE

Ajmo

EDIT:

Trazim od admina ili moderatora, da se svaki spam rezultuje SAMAROM, jer zelim/o da se prisjetimo starih vremena...

Zelim u zanimljive
Igram jos ali po 1,2 h...

A na gejmersu provodim dosta vremna uvjek kad imam vremena dolazim vamo..

Stasnet,V.I.P ( jos igram u VIPU sa rajom zezam se nista sada ono pravo)..

oldies

Zadnji edit: 12.01.08 u 17:24:22

Poceo jos kao osnovac u BluePlanetu sa murgom i ostalom kopanijom Bp* ---tu i tamo navracao u Neon...

Sjecam se starih vremena kada je BluePlanet i Neon imali zajednicki server to jest umrezili se..

/rankovi fazoni

Lijepo mi je ostalo u sjecanju kada kao neznam clanovi BluePlaneta i klana sta vec imali nesto sto drugi nemaju 1 sat prije nam bio!
Ja sam igrao u visonu kada je bio na alipasinom polju u a fazi.Bio 4 razred.Glavni nam je bio BUBA i rahmetli Aldin
Tada smo sutali cs po citav dan,sjecam se udjemo na public govorimo da su svi cheateri,jer smo bili low (nismo igrali ni 1 mjesec na lanu ) Tako da smo samo lan igrali...zna schulz kada smo mi sutali...
Igram od 2002. (mislim), dok je bio "clan" Ninja, bio sam registrovan na cs-bih.net, nravno, pod drugim nickom, ovaj koristim 1 godinu.
Igrao sam od kuce (imao 9 godina, a sad imam puno ), preko dial-upa, ping 2000 ms, ali je bar bilo zabavnije nego sad. Cesto sam na serverima bio s igracima kao sto su: Pele, The-1# (nesto ovako kao the one, samo ne znam kako je pisao), bichar, kurosawa, bU itd.

Igrao sam najvise 1.5, na serverima: arena, jos neki na kojima je najvise raje bilo

Zadnji edit: 12.01.08 u 18:43:23

fatal poso igrat csa neki dan,

vidi prvih 1000 clanova na g.ba

ID
pa capri nesto ^^
Ovako prvi moj turnir...

2001 godina, imao 10-11 godina...

Tek poceo igrati kantera...

Benjo organizovao turnir, dosle ekipe iz mahale, a i sjecam se dosao nX... (bU, bitchar itd itd)

U finalu igrala FataL-ova ekipa protiv njih, sjecam se ja bU-a zvao cika bU i za tole ga vucem bio sam tad visok metar i zelja da porastem...

I FataL-ova ekipa izgubi u finalu vs nX, i za drugo mjesto dobiju sjecam se lizalo i na lizalu kao poklopac glava od neke zivotinje i to im je bila ko medalja

Et

Edit:

Sjecam se da je 15min bilo 1 KM, starog sam jednom opljacko da bi igrao kantera

Zadnji edit: 12.01.08 u 17:29:01

Cod3 je napisao/la:
Igram jos ali po 1,2 h...

A na gejmersu provodim dosta vremna uvjek kad imam vremena dolazim vamo..

Stasnet,V.I.P ( jos igram u VIPU sa rajom zezam se nista sada ono pravo)..

oldies

Mislim da je htio pricu tipa
"Ah bilo je to davne 65' kad smo ja Krile i Tuka igrali u starom internet klubu zvanom "Kod Gojka" i bla bla bla... ", a ne to sto si ti napisao

Igrao sam cs i warcraft u internet klubu W koji se nalazio u shopingu. Sjecam se kako smo svakog petka nakon zadnjeg skolskog zvona pravili listu igraca, opakih i nemilosrdnih kanterasa iz VII-1..
A bio je i onaj rdjavi telemont.. hah..
Bio je i jedan cigo - Alfred. Legenda, popis'o se na stolicu i dobio bann ^^
LavShinoda08 je napisao/la:
fatal poso igrat csa neki dan,

vidi prvih 1000 clanova na g.ba

ID
pa capri nesto ^^

Kemin prijasnji nik bio je steker, davno davno a njegovom burazu indiana jones, nepricaj kad neznas ...

(K)
od 6 osnovne znaci prije 5 god u yesu sjeca se yassa pa onda u night klubu bila je to videoteka sa nekih 6 kompova,kasnije u blue planetu,pa u geminiju.a onda sam ja dobio comp kuci pa od kuce
Igrao u Alphi i bisvoj Zoni, radio je Soble (david) ne sjecam se kad je to bilo, mozda 2000. god. mozda i ranije nisam siguran.
Pen!K je napisao/la:
na malti imas 2 net kluba ALL STAR i jos jedan retardan kod kineza tamo nema nijednog pored figara :S

http://penk.myminicity.com/

Glupko...

nemoj spamati i ja sad spamam, ali da ti odvratim paznju, to je bilo 2001 godine ne sad, tad sam i ja zivjeo na Malti kontas..

- igram 7 god pasivno ...

- poceo u 6 osnovne kao zakrzljali maloljetni delikvent

- neon, planet, crack ...

- boki aka freak. me ucio sta je eco .. ko da je jucer bilo xD

- cage mi b0ga psovao ... i dan danas ... jbg kad sam noob

- cs beta verzija je bila wow... zatim 1.3 1.5 1.6

- najvise igrao 1.3 ... 1.5 sam recimo probao pa preskocio tu "kulturu" ...

- 1.6 ownage ... xaxaxa

- ma droga pravaaaa ...

- i opet noob ... ccc

bio sam 3-4 razred osnovne, igro sam vecinom u neonu i bluplanetu, samo na lanu sutali, 1.5 kantera, cs_deathmatch rokali uvijek i cs_assault, furali se . . . visio sa rodjakom (bio sam mali) kod bichara na grbavici dok je on imo igraonu, u cracku kod brune bio par puta

^^ nekad sam znao i otici (kad bi me mama pustila) gore na breku, gdje se okrece 17ka, 3-4KM bio sat , zna 1da )

ajd tschus.

Zadnji edit: 12.01.08 u 17:34:47

prvi put sam poceo kantera igrati sa underom .. u neon otisli

onda se otvorio crack gdje sam proveo pola zivota

abasi,snake (zlaja),baky,boza.. visili u cracku

bilo je to drama . .svaki dan mechevi .. nuked .. nautica ..pih. .rip dolazio . .

i da.. dolazio sam i kod ogija

dodje mi shaba i kaze ustani .. ostavi vrijeme i to je to

DRAMA bilo DOBRO !

Zadnji edit: 12.01.08 u 17:52:25

ako se dobro sjecam oko 2000 blue planet na kos.brdu ja bio 1il 2 razred marka 20min sejo je radio i tog se sjecam
svake sedmice izlazila ona rank lista to je bilo sminka

josh par momaka kojish se sjecam storm,snoopy ma nemogu da se sjetim davno je to bilo znam uplatim 20min i dam stormu 10 da mi nabije rating ja onih preostalih 10

samo se igrala italy2

ocami svaki dan sam iso po 20min
Imao sam 9-10 godina i s rajom sam visio u MLT-u,sjećam se par momaka(starijih gamera)...
Ostala mi je u sjećanju radnica Lela i momak koji je tu radio "Riči",znali su nas nekad u 7 ujutro pustiti unutra da pucamo CSa...
CS i Serious Sam su bili pojam i malo ko ih je imao kući...S vremenom se prešlo na AOE,po dosta smo ga igrali...
Kad sam dobio komp u 12-oj godini sve manje sam posjećivao MLT a onda se zatvorio...
cs sam prvi put igrao prije jedno 4-5 godina u hrasnom pored zmaja je bio internet klub nesjecam se kako se zvao.... onda sam igrao na otoci kod fice i i jedno 3 godine tako i vise idem u stasnet

Zadnji edit: 12.01.08 u 17:36:25

kasteL4mi0 je napisao/la:
Ja sam igrao u visonu kada je bio na alipasinom polju u a fazi.Bio 4 razred.Glavni nam je bio BUBA i rahmetli Aldin
Tada smo sutali cs po citav dan,sjecam se udjemo na public govorimo da su svi cheateri,jer smo bili low (nismo igrali ni 1 mjesec na lanu ) Tako da smo samo lan igrali...zna schulz kada smo mi sutali...

i ja sam tu a i onda kad je vision na Vojnicko dosao i tu mal....
i po onim nekim NETTIME nes tako bio na dobrinji i na vojnickom....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.