Vako imam problem jedan malo veci..Znaci naime kupio sam karticu od mtela i sada mi treba da prekrijem broj..Trazio sam po stranicama mtel.ba ali nikako da nadjem kako da prekrijem broj..Ako neko zna molio bi ga da mi pomogne hitno je,a osoba koja mi pomogne bice nagradena sa 20 bodova..
Pitanje
Poništeno pitanje
20 bodova
Pomoc - mtel
312 pregleda · 15 odgovora · otvorena 16.12.2007. u 19:23
otidji u mtel predstavnistvo i platis 11KM i oni ti prekriju broj ^^
ljestve31ljestvebroj
takethree je napisao/la:
#31#
| ljestve31ljestvebroj |
#31#
U MTEL-u broj mozes pokriti SAMO ako si na predplatu
Kostaman je napisao/la:
Na pretplati sam ali kako prekriti nemoze #31# . .
U MTEL-u broj mozes pokriti SAMO ako si na predplatu |
Na pretplati sam ali kako prekriti nemoze #31# . .
amirrr je napisao/la:
pa nije samo #31#
ovako ukucaj:
#31#tvojbrojmoba
GL
Na pretplati sam ali kako prekriti nemoze #31# . . |
pa nije samo #31#

ovako ukucaj:
#31#tvojbrojmoba
GL
Mawecka je napisao/la:
Ne razumijes me drug..Probao sam #31#062****** nemoze..To je za eronet pretplatu ja sam mtel
pa nije samo #31# ![]() ovako ukucaj: #31#tvojbrojmoba GL |
Ne razumijes me drug..Probao sam #31#062****** nemoze..To je za eronet pretplatu ja sam mtel
ja mislim da moras da budes na pretplatu da to uradis !
amirrr je napisao/la:
Pa idi podesavanja,mreza, mtel i imas tamo 3 opcije... sakri broj, prikazi samo iz broj samo iz imenika etc..
Na pretplati sam ali kako prekriti nemoze #31# . . |
Pa idi podesavanja,mreza, mtel i imas tamo 3 opcije... sakri broj, prikazi samo iz broj samo iz imenika etc..
amirrr je napisao/la:
ja koliko znam , mtel je 066 :\
Ne razumijes me drug..Probao sam #31#062****** nemoze..To je za eronet pretplatu ja sam mtel |
ja koliko znam , mtel je 066 :\
skalznular je napisao/la:
Pa jeste 066 ali valjda #31# to je za prikrivanje broja na eronetu i onda kucas broj koga zoves
| ja koliko znam , mtel je 066 :\ |
Pa jeste 066 ali valjda #31# to je za prikrivanje broja na eronetu i onda kucas broj koga zoves
amirrr je napisao/la:
napisao sam ti post,otidjes u mtel i platis 11KM i prekriju ti,meni je bio na starom broje prekriven...
Pa jeste 066 ali valjda #31# to je za prikrivanje broja na eronetu i onda kucas broj koga zoves |
napisao sam ti post,otidjes u mtel i platis 11KM i prekriju ti,meni je bio na starom broje prekriven...
šta će ti aa da zajebaješ ljude aa
najbolje ti je ozb idi kod njih....jaran moj isto imao problem...otisao itd namjestili mu sve
amirrr je napisao/la:
Ajd ti meni reci koji ti je mobitel pa ti ja kazem kako !?
Pa jeste 066 ali valjda #31# to je za prikrivanje broja na eronetu i onda kucas broj koga zoves |
Ajd ti meni reci koji ti je mobitel pa ti ja kazem kako !?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.