Svaki dan me dosta raje po msn-u mori o BIHnet serverima. Najvise je pitanja tipa :
Ko su admini ?
Mozes li mi dati admina ?
Koliko love hoces za admina-LOL ?
Kao prvo, ja nisam glavni admin nego obicni server admin koji nema nikakve dodatne privilegije. Drugo, admini se ne kupuju, prodaju, nego ih daju odredjeni ljudi igracima za koje oni misle da ce dobro obavljati posao.
I evo posto me stalno to pitate a i u zadnje vrijeme je dosta novih admina napisat cu vam trenutnu listu admina i kontakte u slucaju da vam sta treba. Bolje se javiti nekom od admina na msn i fino rijesiti problem ako te neko banuje, ako ima chitera ili slicno, nego doci na forum i psovati kao neko neodgojeno deriste. Znaci admini su sljedeci :
Rev. ( [email uklonjen] - voli slagat
))
Zuka ( ne znam tacno msn ima ih vise - ja mislim on i Rev. su zaduzeni za servere)
LoCo ( ne znam msn - dobar cojk, stari admin )
budalas ( [email uklonjen] - GAY pazite sta pricate s njim )
rudi ( [email uklonjen] - puko od w0w-a nece vam puno pomoci )
s0ska ( [email uklonjen] - covjek se vratio nakon 2 godine pauze, uvijek tu kad treba pomoci )
br0 ( lewat, njega ne pitajte nista, ne znam msn )
sh0ck! ( [email uklonjen] - taj leek kao da je umro, al dobar c0jk )
SIMSON ( [email uklonjen] )
FaTaL ( [email uklonjen] - fura se da zna, a ne zna
)
Gianny ( no comment )
IceWolf ( [email uklonjen] - Junky
)
hole ( pojma nemam ko je leek )
BXM ( [email uklonjen] )
Me
Sve se odnosi na BIHnet Public #1. Za ostalo me ne pitajte jer samo tu igram. Eto nadam da ce vam biti od koristi.
btw. b0k1 kad ce BAN ? Ili si se sjetio da smo nekad raja bili ?
edit : Evo pitao me Struja za IceWolfa, sta se desava na BIHnet #2. Iako sam rekao da me ne pitate za ostale servere, to znam pa cu reci a i ostali da znate.
IceWolfu je ukraden password na BIHnet #2 serveru, tako da sad taj doticni momak koji mu ga je ukrao ulazi na server, pravi sranje i zbog toga Ice ne igra na tom serveru. Na BIHnet #1 ima admina i tamo je mu niko ne zna pw tj. real one je
Sad da ne pitate zasto mu ne promjene pw jer ni ja ne znam, valjda je tesko uganjati te BIHnet ljude.
Ko su admini ?
Mozes li mi dati admina ?
Koliko love hoces za admina-LOL ?
Kao prvo, ja nisam glavni admin nego obicni server admin koji nema nikakve dodatne privilegije. Drugo, admini se ne kupuju, prodaju, nego ih daju odredjeni ljudi igracima za koje oni misle da ce dobro obavljati posao.
I evo posto me stalno to pitate a i u zadnje vrijeme je dosta novih admina napisat cu vam trenutnu listu admina i kontakte u slucaju da vam sta treba. Bolje se javiti nekom od admina na msn i fino rijesiti problem ako te neko banuje, ako ima chitera ili slicno, nego doci na forum i psovati kao neko neodgojeno deriste. Znaci admini su sljedeci :
Rev. ( [email uklonjen] - voli slagat
))Zuka ( ne znam tacno msn ima ih vise - ja mislim on i Rev. su zaduzeni za servere)
LoCo ( ne znam msn - dobar cojk, stari admin )
budalas ( [email uklonjen] - GAY pazite sta pricate s njim )
rudi ( [email uklonjen] - puko od w0w-a nece vam puno pomoci )
s0ska ( [email uklonjen] - covjek se vratio nakon 2 godine pauze, uvijek tu kad treba pomoci )
br0 ( lewat, njega ne pitajte nista, ne znam msn )
sh0ck! ( [email uklonjen] - taj leek kao da je umro, al dobar c0jk )
SIMSON ( [email uklonjen] )
FaTaL ( [email uklonjen] - fura se da zna, a ne zna
)Gianny ( no comment )
IceWolf ( [email uklonjen] - Junky
)hole ( pojma nemam ko je leek )
BXM ( [email uklonjen] )
Me
Sve se odnosi na BIHnet Public #1. Za ostalo me ne pitajte jer samo tu igram. Eto nadam da ce vam biti od koristi.
btw. b0k1 kad ce BAN ? Ili si se sjetio da smo nekad raja bili ?

edit : Evo pitao me Struja za IceWolfa, sta se desava na BIHnet #2. Iako sam rekao da me ne pitate za ostale servere, to znam pa cu reci a i ostali da znate.
IceWolfu je ukraden password na BIHnet #2 serveru, tako da sad taj doticni momak koji mu ga je ukrao ulazi na server, pravi sranje i zbog toga Ice ne igra na tom serveru. Na BIHnet #1 ima admina i tamo je mu niko ne zna pw tj. real one je
Sad da ne pitate zasto mu ne promjene pw jer ni ja ne znam, valjda je tesko uganjati te BIHnet ljude.