Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bihnet CW

345 pregleda · 19 odgovora · otvorena 06.01.2008. u 19:38

sry admini sto otvaram novu temu ali fkt mi nesh nije jasno

na Bihnet cw sam igrao prije mjesec sve normalno i pass je bio CW a sad neznam koji je svasta sam probavao i opet nista

mozel neko reci pass ili objasniti zasto je to tako?

HVALA UNAPRIJED
em:D je napisao/la:
pcw je pw !

pcw = practice clan war

pass = password

znaci da je pass pcw.
malak je napisao/la:
pcw = practice clan war

pass = password

znaci da je pass pcw.

malak nisam toliko glup
pass je bio CW a sad neznam koji je svasta sam probavao i opet nista

HAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHHA
1. to je cw server normalno je ako neko igra cw da ce ga zakljucati
2.je li moras znati pw?je li moras igrati na tom cw serveru ?
3.imas pub server i lomi ga

btw. pas je pcw
fueLL.- je napisao/la:
pass je bio CW a sad neznam koji je svasta sam probavao i opet nista

HAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHHA
1. to je cw server normalno je ako neko igra cw da ce ga zakljucati
2.je li moras znati pw?je li moras igrati na tom cw serveru ?
3.imas pub server i lomi ga

btw. pas je pcw

momcino nisam glup i ne spamaj

uvijek se moglo igrat a ti sto si tek poceo igrat cs to je tvoj problem
xxxkaka je napisao/la:
momcino nisam glup i ne spamaj

uvijek se moglo igrat a ti sto si tek poceo igrat cs to je tvoj problem

za tvoju informaciju cs igram od 1.3 verzije tacnije od prije 7 godinaa kad sam bio 1.-2. raz osnovne skole ! ?
rl nick : g0dsoN
fueLL.- je napisao/la:
za tvoju informaciju cs igram od 1.3 verzije tacnije od prije 7 godinaa kad sam bio 1.-2. raz osnovne skole ! ?

pa ako igras 7 god ocami ti bi trebo da budes pott1 a ne da molis da udjes u neki klan
ZOPe je napisao/la:
pa ako igras 7 god ocami ti bi trebo da budes pott1 a ne da molis da udjes u neki klan

ja nikog ne molim da udjem u klan
!
koga ja to molim da udjem u neki klan?a bushyju sam j**o mrtve za onu curu sto prica iza ledja i izmislja neke suplje price znas..a tako cu i s tobom !
zavrsili smo ja i ti ne obracaj mi se ba..!znam ja da bi tebi bilo krivo cuj da ja zaigram za neki jaci klan a ti ne ..!haj da ne razglabam..
ZOPe je napisao/la:

i nisam reko da igram 7 godina nego sam tada poceo da igram csa a igram aktivno mozda 3-4 godine
igrao sam 2 pa pauziro 3-4 godine pa opet poceo ew ima 2 g kako igram
fueLL.- je napisao/la:
ja nikog ne molim da udjem u klan
!
koga ja to molim da udjem u neki klan?a bushyju sam j**o mrtve za onu curu sto prica iza ledja i izmislja neke suplje price znas..a tako cu i s tobom !
zavrsili smo ja i ti ne obracaj mi se ba..!znam ja da bi tebi bilo krivo cuj da ja zaigram za neki jaci klan a ti ne ..!haj da ne razglabam..

sine moj ti si meni bio pod blockom ima 3 mjeseca neg te unblock kada blazze trebas
ZOPe je napisao/la:
sine moj ti si meni bio pod blockom ima 3 mjeseca neg te unblock kada blazze trebas

ok tajo..zavrsili smo ja sam reko i ne spammaj isamarat ce nas bezveze ili nam podijeliti BANane..
pricat cemo kad se vidimo ko ljudi..i nemoj mi suplje price iza ledja vise..
sENk.- je napisao/la:
ok tajo..zavrsili smo ja sam reko i ne spammaj isamarat ce nas bezveze ili nam podijeliti BANane..
pricat cemo kad se vidimo ko ljudi..i nemoj mi suplje price iza ledja vise..

ok tata
ako se igra clanwar mjenjamo pass na serveru, ako ne ostaje isti of kors
dAMEER.- je napisao/la:

hahaha 7 godina igras kantera aj udari se koljenom u nos plsssssssssssssssssssssssssss

kako izmislja poceo cs maximalno prije 1god al i to je previse !!!
badday je napisao/la:
hahaha 7 godina igras kantera aj udari se koljenom u nos plsssssssssssssssssssssssssss

kako izmislja poceo cs maximalno prije 1god al i to je previse !!!

ew pitaj entela od kad igram cs !
u isto vrijeme smo poceli !
g0dsoN nick et pitaj ga
a tada davno dok sam igrao vs njega i njegovog klana na vojnickom u visionu i kod nene nick mi bio fr33zY sjeca se on..vs entela,nothinga,rasima,brige i ovih..samo pitaj entela eto
DAMIR / STA ME KU**C BOLI ZA NIKOVE I OSTALE SVADJE PREPUSTAJETE MSNU ILI SAKAMA ! OSTALO TEMA LOCK DEL
dAMEER.- je napisao/la:

nikad cuo?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.