Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS [10 GB]

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.11.2007. u 16:40

Samo da pitam jel ono tacno da prvi paket u HS-HKB kablovskoj ima 10 giga..

sad pogledam racun od proslog mjeseca bezze.. kad ono pise LIMIT i ispod 5 GB...

Znam da je bila tema oko ovoga ali da li je ovo tacno.. da li je neko presao 5 GB i da nije dobio veci racun?

Hvala!

[10 pts]
11 GB, to im je neki BONUS... Iako su zasrali sa ovim... Trebali su brzinu nekako povecat...

30 KB/Sec Max dl speed :S

btw. ja sam preso 5 GB tacnije 6.5 GB sam napuco i nista nista mi nije doslo vise para sve rega...

Zadnji edit: 23.11.07 u 10:45:35

Kablovski Internet pristup >> HS 1

Brzina pristupa download/upload ........................................................... 256/128 kbps

Transfer limit (upload+download)........................................................... 10 GB

Dvije e-mail adresa (uključeno u cijenu)

Web hosting (uključeno u cijenu)............................................................. 10 MB

Mjesečno unaprijed ..................................................................................... 28 KM

Najam modema-mjesečno unaprijed ...................................................... 7 KM

Paket HS 1 je namjenjen korisnicima koji žele brže surfanje po internetu i prijenos većih datoteka.
RzA^ je napisao/la:
Paket HS 1 je namjenjen korisnicima koji žele brže surfanje po internetu i prijenos većih datoteka.

Brzo surfanje ?!

LOL !
torQ7u je napisao/la:
11 GB, to im je neki BONUS... Iako su zasrali sa ovim... Trebali su brzinu nekako povecat...

30 KB/Sec Max dl speed :S

btw. ja sam preso 5 GB tacnije 6.5 GB sam napuco i nista nista mi nije doslo vise para sve rega...

hvala marko

moram da poskidam sve patcheve za WoW.. + Burning Crusade.. a dosao sam skoro do 5 giga
fezZ~ je napisao/la:
hvala marko

moram da poskidam sve patcheve za WoW.. + Burning Crusade.. a dosao sam skoro do 5 giga

np qme
torQ7u je napisao/la:
Brzo surfanje ?!

LOL !

Pa ako skida 30kb/s .. onda je to brzo surfanje.. stranice fkt brzo otvara ak je toliki DL stalno...

mozda newalja za csa.. al nekim osobama koje koriste dernek.. msn .. je dowoljno
AlienzZ je napisao/la:
Pa ako skida 30kb/s .. onda je to brzo surfanje.. stranice fkt brzo otvara ak je toliki DL stalno...

mozda newalja za csa.. al nekim osobama koje koriste dernek.. msn .. je dowoljno

Ma za cs-a nije loshe moze proci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.