Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bihnet cs serveri - podrzite promjene

1.745 pregleda · 72 odgovora · otvorena 29.10.2007. u 21:37

Ja sam već duže vrijeme BIHnet-ov korisnik, istovremeno i aktivan igrač Counter-Strike igre. Ne znam da li je ovo pravo mjesto za moju temu, ali isto tako ne znam gdje bi onda bilo pravo mjesto ? ( pokušali smo i sa GA, ali tamo nam pobrišu temu ili nas upute na BIHnet forum )

Interesuje me, do kada će ostati ovakvo stanje na BIHnet serverima ( CS serverima, za ostale ne znam, vjerovatno su i oni u sličnom stanju ) ?

Prvi BIHnet-ov server je 95% vremena bez admina, ako admin i dođe, to je onda "neko tamo" sa pw-om od admina "tip". Zatim, tu su neki admini koje je tko-zna-ko dodao na server . Free zona banovana non-stop ( admin tip )

Drugi server ima sad-zasad 3-4 relativno aktivna admina, može se nazvati i jedinim aktivnim serverom.

Treći server se svaki dan puni novim adminima, koje ispod navedeni simson prodaje djeci prosječne starosne dobi od 11 do 16 godina, što je prešlo sve granice. Svaki dan su tu neki novi "klinci", banuju, igraju se sa komandama, i na kraju free zona opet banovana.

CW server trenutno koriste admini i bivši admini iz Gračanice (rev., budalas, 4m1r, itd.) i niko sem njih, većinu vremena je banovan IP free zone, niko osim navedenih admina ne zna pass od CW servera.

DM server zadnjih mjesec dana nisam imao prilike da vidim na free zoni pa se ne smatram dovoljno kvalifikovanim da ga komentarišem.

Ne znamo više ni ko je trenutni global admin za bihnet servere, neki kažu Bakir ( rev. ), drugi kažu SIMSON ( ), ostali kažu da ga i nema. Nekih 90% administratora, koji bi trebali biti prisutni barem dva sata dnevno, navrate na server jednom ili nijednom mjesečno.

U ime svih gamera koji koriste BIHnet CS servere, molim glavnog odgovornog za servere ( Ronal Majuric, ako ne griješim ) da obnovi dodjelu admina, da dodjeli novog "glavnog admina" i pokuša nam već jednom obezbjediti kvalitetnu igru na CS serverima

ova tema je postana i na bihnetov forum
http://forum.bihnet.ba/showthread.php?p=687666&posted=1#post687666

a evo i na www.ga.com.ba
http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?p=169278#169278

ja znam da ovde ima puno igracasa bihnet servera i da svi ztelite promjene kao i ja

OVIM POZIVAM I GLAVNE ADMINE BIHNETA DA SE OGLASE I DA SE RIJESI OVA SITUACIJA OKO SERVERA I DA SE SVE DOVEDE U RED I DA SERVERI BUDU KAO NEKADA
i molio bi clanove da predloze BUDUCE ADMINE ( nemozes predlozit sebe) tako da svi dobijemo najbolje admine koji ce biti odredjeno vrijeme online svaki dan

od sadasjih admina jedino su aktivni raydan,budalas,code,bombarder a ostali ulete ponekad sedmicno i to na 1 min

PODRZITE PROMJENE I SVIMA CE NAM BITI BOLJE

molio bih admine ako moze temu u najzanimljivije
svaki konj svoju njivu brani, sto se vidi iz extibovih postova.
lik bi za bilo koji server rekao da je sranje, zato sto nije HED ADMIN NA NJEMU... :S nidje veze
i da, ga.com.ba nije propala, pazi sta pricas, pogledaj u svoju bashtu pa onda gledaj u drugu
1. pola admina nezna sta je aim... da ne prozivam

2. udje neki skiller nogom ubije - ban - zasto? zato radi ovog iznad problema...

3. ubije se admin - ban -

to su najcesci problemi... (bar samnom, nesmatam sebe skillerom jakim ali eto desava se i to me jako nervira nervira me kad nekog drugog bana na taj nacin radi tog problema a kamoli mene hvala booogu pa sam adsl korisnik pa se opet mogu konektovati na bihnet. servere i nakon bana..

svaka chast pojedinim adminima
               SilverBoy je napisao/la:
svaki konj svoju njivu brani, sto se vidi iz extibovih postova.
lik bi za bilo koji server rekao da je sranje, zato sto nije HED ADMIN NA NJEMU... :S nidje veze
i da, ga.com.ba nije propala, pazi sta pricas, pogledaj u svoju bashtu pa onda gledaj u drugu

Znaci bihnet je odlican? Ja imam argumente, ti ih nemas. Jesi li bio na ga.com.ba u vrijeme Sidonatha i neshilla?

Fakat mi vise mrsko kucat, vidi se po posjecenosti i po kvaliteti igraca kakav je koji server.
Bihnet serveri su drama i mozete pricati sta hocete server je sada u krizi i to ce se popraviti 100 % . Raja ja se svima izvinjavam sto je ovo ovako ali nemoj te mi vi iz epn.a hvaliti epn kao cigan magarca (tamo admini sve low skill dbl , cast pojedincima) . btw bihnet serveri ce svi preci na steam nece biti vishe non steam serveri. Admin pls obrisi temu

by SIMSON
ja mislim da ovo nije tema o raspravljanju izmjedju bihneta i epna svaki server je dobar na svoj nacin , znaci svaki igrac ima svoje misljenje nekome je epn bolji a nekome epn !!
eXtibO4mi0 je napisao/la:
Znaci bihnet je odlican? Ja imam argumente, ti ih nemas. Jesi li bio na ga.com.ba u vrijeme Sidonatha i neshilla?

oj cuj ga sidonatha i neshila ccc oj boze igra cs.a pola godine i nesto uhvatio nama pricati ccc zato smo mi vako losi neko mu isprica kako je sve bilo i on pametan
naiL je napisao/la:
Rudi owna.

Agree

rudi ftw
ako hoce te neki dobar server dodjite na:
EPN admini barem jedan
logosoft :stalno ima admina
terra : vecina admina je nepoznata

bihnet : uporedite bihnet i ova tri servera
igru na bihnetu i na epn
pa cete viditi sta je pucacina

swaka cast extibo na odabranim adminima na EPN
swe su extra likovi nece te banovati bez razloga

Zadnji edit: 29.10.07 u 17:46:18

svaka ti cast jarane !

ovako ovim putem isto j3b3m familiju : Rev., 4m1r(narkoman jedan zuti ****m ti sestru)budalasu i jos nekim , za sve je kriv doticni klempo a.K.A Rev. sto je davao admine pogresnim ljudima lafo onda se podjelili admini , dao ustasi admin aka perke liku govorim na msnu udji bola evo 3 citera on nece kakvi su to admin..novi admini pod hitno koji bi bili aktivni al da klempiic a.K.A veliki klempo Rev. ne bude opet glavni za to
cs sam prestao igrati, igrao sam ga online(samo na bihnetovim serverima) dosta dugo

jedan od najboljih servera, bilo je razdoblja kada mi je bas bilo gust uci na server i igrati..no to je s vremenom sve rjeđe i rjeđe bilo(dolaze neki novi klinci, s nekim novim cheatovima)...

molio admine da se nesto rijesi, da se da nekom igracu koji je aktivan na serverima..no to nikad nije bilo..

poceli stizati neki novi admini, koje prvi put vidim na serveru, kickaju, bannaju bzvz, mape mjenjaju bez vote-a i bez pitanja igraca koja je mapa bila prosla, provjeravanja nextmap i timeleft-a..i tako dalje da ne nabraja..

odmin dode online 5 min od 24 h dnevno, u tih 5 min bannuje malo, a cim ode bannani igraci disconnect s interneta i connect i ulaze na server, te opet koriste cheatove i tako dalje...

molio bi ove s epn-a da se klone ove teme, posto vidim da se radi o bihnetu a ne o epn-u...

2. udje neki skiller nogom ubije - ban - zasto? zato radi ovog iznad problema...

to su najcesci problemi... (bar samnom, nesmatam sebe skillerom jakim ali eto desava se i to me jako nervira nervira me kad nekog drugog bana na taj nacin radi tog problema a kamoli mene hvala booogu pa sam adsl korisnik pa se opet mogu konektovati na bihnet. servere i nakon bana..

sc0rps je napisao/la:

to pod 2. sto si napisao svaka cast i to je vecinom tako , jer cu admini neiskusni
eXtibO4mi0 je napisao/la:
Koji q onda dizu server?

Btw, Nedime, smarkY ti moze biti mentor. Gdje si ti admin? Na Killnetu? XD

@ mayer

Ocito nikad nisi cuo za steam. Igrao sam lana i tako. I, kakve to ima veze sa ovim sad? Bio je jedan od najjacih, sada je na dnu kace.

Moze mi biti q.... a ne mentor kontas hitone ?
boli me briga sto nisam nigdje admin

be cool

BIHnet FTW

Zadnji edit: 29.10.07 u 18:25:03

Gledajte mi sad igramo

http://img149.imageshack.us/my.php?image=cccccccccccly9.png

druga

http://img151.imageshack.us/my.php?image=cccccccccccccccccccccbq2.png

i tebi f4nt0me svaka cast , dobro si reko

skalznular je napisao/la:
ljudi igrajte na EPN. ^^

Potpisujem ovo i dodajem za temu : Bihnet je propao odkad ja nisam admin tamo , mozda smijesno ali tako je , admini iz gracanice su debili svi ali sada svi prije je bilo izuzetaka ali sada nema , svi su znaci debili , 4m1r . bf , rudi - wow , budalas - wow , rev - wow , niko neigra nikad cs , lvc - vodja servera umro , zuka - wow,ovi novi admini fol su svi izabrani ovaj svog jarana , ovaj svog i oni su debili , server je smece ogavno odvatno , i da nenabrajam , oni su svi debili zao im reci I2oniu da im skine amx-ove da se izaberu admini novi itd itd , cim postavite temu na ga.com.ba obrisu je da nepopuse foru , skrivaju istinu , ovdje sve mozete iznjeti raja ce vas podrzati , ali na ga.com.ba kad bi ovo proslo mozda bi i bilo nesto , ovdje nista ...

POST JE DUG AL PROCITAJTE GA

Zadnji edit: 29.10.07 u 18:10:06

EPN i Logosoft trenutno najjaci serveri, mada i ja rijetko navratim na BIHNET, imam osjecaj sve klinci...
(Vidi se i po igracima, epn i lol vazda puni, slomim se kucajuci retry )
A cuj rahmany, ako te nerviraju, igraj na epn i lol-serverima, ima mozda uvijek par cheatera, al ne igras u pare
BushID0.BA je napisao/la:
alo hitone !
Dobio si admina na EPN pa hvalis taj server ?
gdje si igro prije nego sto si dobio admina na epn ?

na bihnetu si nocio
zato nekomentarisi !

na BIHnet ako sam usao sve zajedno 5h odkad igram cs veceras cu se objesit za muda zato ne pricaj gluposti...

Prije epna sam igrao i igram na CS-Srbija, KGB, Terra, LOL ali nikako na BIHnetu nisam i necu!
+strani serveri na kojim sam cesto..

btw.. hiton je pickin dim za mene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.