Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bihnet cs serveri - podrzite promjene

1.745 pregleda · 72 odgovora · otvorena 29.10.2007. u 21:37

Ja sam već duže vrijeme BIHnet-ov korisnik, istovremeno i aktivan igrač Counter-Strike igre. Ne znam da li je ovo pravo mjesto za moju temu, ali isto tako ne znam gdje bi onda bilo pravo mjesto ? ( pokušali smo i sa GA, ali tamo nam pobrišu temu ili nas upute na BIHnet forum )

Interesuje me, do kada će ostati ovakvo stanje na BIHnet serverima ( CS serverima, za ostale ne znam, vjerovatno su i oni u sličnom stanju ) ?

Prvi BIHnet-ov server je 95% vremena bez admina, ako admin i dođe, to je onda "neko tamo" sa pw-om od admina "tip". Zatim, tu su neki admini koje je tko-zna-ko dodao na server . Free zona banovana non-stop ( admin tip )

Drugi server ima sad-zasad 3-4 relativno aktivna admina, može se nazvati i jedinim aktivnim serverom.

Treći server se svaki dan puni novim adminima, koje ispod navedeni simson prodaje djeci prosječne starosne dobi od 11 do 16 godina, što je prešlo sve granice. Svaki dan su tu neki novi "klinci", banuju, igraju se sa komandama, i na kraju free zona opet banovana.

CW server trenutno koriste admini i bivši admini iz Gračanice (rev., budalas, 4m1r, itd.) i niko sem njih, većinu vremena je banovan IP free zone, niko osim navedenih admina ne zna pass od CW servera.

DM server zadnjih mjesec dana nisam imao prilike da vidim na free zoni pa se ne smatram dovoljno kvalifikovanim da ga komentarišem.

Ne znamo više ni ko je trenutni global admin za bihnet servere, neki kažu Bakir ( rev. ), drugi kažu SIMSON ( ), ostali kažu da ga i nema. Nekih 90% administratora, koji bi trebali biti prisutni barem dva sata dnevno, navrate na server jednom ili nijednom mjesečno.

U ime svih gamera koji koriste BIHnet CS servere, molim glavnog odgovornog za servere ( Ronal Majuric, ako ne griješim ) da obnovi dodjelu admina, da dodjeli novog "glavnog admina" i pokuša nam već jednom obezbjediti kvalitetnu igru na CS serverima

ova tema je postana i na bihnetov forum
http://forum.bihnet.ba/showthread.php?p=687666&posted=1#post687666

a evo i na www.ga.com.ba
http://www.ga.com.ba/forum/viewtopic.php?p=169278#169278

ja znam da ovde ima puno igracasa bihnet servera i da svi ztelite promjene kao i ja

OVIM POZIVAM I GLAVNE ADMINE BIHNETA DA SE OGLASE I DA SE RIJESI OVA SITUACIJA OKO SERVERA I DA SE SVE DOVEDE U RED I DA SERVERI BUDU KAO NEKADA
i molio bi clanove da predloze BUDUCE ADMINE ( nemozes predlozit sebe) tako da svi dobijemo najbolje admine koji ce biti odredjeno vrijeme online svaki dan

od sadasjih admina jedino su aktivni raydan,budalas,code,bombarder a ostali ulete ponekad sedmicno i to na 1 min

PODRZITE PROMJENE I SVIMA CE NAM BITI BOLJE

molio bih admine ako moze temu u najzanimljivije
ja te podrzavam fkt, al' stanje ce se poboljsati na mjesec dana, onda opet isto iiiii ode sve u racku
budalasu je najbolja mapa de_dust 2..on kad udje na server igra se dd2...nikad u zivotu nije vote stavio...debil jadni....

A za ovo gore si upravu.......90%
stvarno je tako bihnet 1 non stop ban free zona i na cw a na bihnet 2 je free zona uvjek znaci onnline sto kazes za admine i bombarder bude na serveru a ostalo ....
Podzravam

Vako kolko ja znam glavni bihnet admini su ova dvojica :I2oni([email uklonjen]) i ovaj drugi idgoplay([email uklonjen]) i kontaktirao sam ih u vezi cod servera i meni su rekli nemozemo ti nista jer nisi na bihnet adsl-u....Njih nezanimaju takvi problemi...

Ev kontakitrao sam id.goplay preko msn i dao sam likn od teme i vidjet cemo hocel se javit....i sta ce reci

Zadnji edit: 29.10.07 u 16:50:35

xE0N je napisao/la:
Podzravam

Vako kolko ja znam glavni bihnet admini su ova dvojica :I2oni([email uklonjen]) i ovaj drugi idgoplay([email uklonjen]) i kontaktirao sam ih u vezi cod servera i meni su rekli nemozemo ti nista jer nisi na bihnet adsl-u....Njih nezanimaju takvi problemi...

Ev kontakitrao sam id.goplay preko msn i dao sam likn od teme i vidjet cemo hocel se javit....i sta ce reci

svaka cast xeon
evo i ja sam ubacio na msn ovu dvojicu pa ako prihvate da popricam malo sa njima
Upravu si !
Treba dodjeliti nekoliko novih admina...
i ja sam stalno na BIHnetovim serverima i mogu reci da je samo rayden aktivan od admina,ostali slabo
BIHnet serveri odavno su propali... Nema smisla igrati tamo...
Zasto se zezati oko propalih stvari kad imamo prejake servere poput : epna, lola
Evo sad na bihnet 1 neki lik sa nickom mutombo koristi speed hack i u spec je taj idgoplay i ja mu se obracam i on nista....

Pa ovo je zalosno
Nishta mi ne smeta osim jedne stvari a to je sto neki admini neche skinuti ban sa freezone kad je banuju . . .
Cheerz !

@ xe0n reko' ja tebi drzi se CODa , manje nerviranja (bar je kod mene tako )

Zadnji edit: 29.10.07 u 17:08:53

ja nisam nikome prodavao admine itd nemojte da pricate gluposti jednostavno me ne zanima sta pricate i pisete. admina nisam imao jednom vec 101 i nisam debil da na tome zaradjujem prvo pasha skontash sta ces napisati i kome. cao

by SIMSON ne radi mu acc
Bihnet CS server je bio i ostao sranje. Takodzer, Bihnetovi CS serveri se drze radi reklame ga.com.ba, koja je i ovako, i onako na dnu kace, kao i server.

Btw, nije Ronal, vec Ronald.
PODRZAVAM

al stvarno je zalosno...prije sam non stop visio an bihnetu dok je bilo sev u redu mada i data je bilo nekkakvih sranja al et bilo je kolko tolko bolje od sadanje situacije... u poslednjih par mjeseci jednostavno sam |REMOVE bihnetove srvere....jednostavno mi se gadi uc na server....kad vidim ko su sve admini i na sto se sve svodi..... [ kazem cast izuzetcima[

ljudi igraje an penu,lol ili neki drugi..bar ima malo manje sranja...nego kao na bihnetovim serverima!
eXtibO4mi0 je napisao/la:
Bihnet CS server je bio i ostao sranje. Takodzer, Bihnetovi CS serveri se drze radi reklame ga.com.ba, koja je i ovako, i onako na dnu kace, kao i server.

molio bi da se javljaju samo igraci koji igraju na bihnetovim serverima i kojima je stalo da se situacija popravi

i molio bi glavnog admina ako se pojavi da me ubaci na msn da se nesto dogovorimo
[email uklonjen]

Btw, nije Ronal, vec Ronald.

CcC o boze ko pise kako je sta vidi server drze poslovni ljudi koji nemaju vremena za gaming kojima ne zavisi zivot od cs.a kontash ?

SIMSON (nemoj misliti da je kiss.)
smarkY je napisao/la:
BIHnet serveri odavno su propali... Nema smisla igrati tamo...
Zasto se zezati oko propalih stvari kad imamo prejake servere poput : epna, lola

alo hitone !
Dobio si admina na EPN pa hvalis taj server ?
gdje si igro prije nego sto si dobio admina na epn ?

na bihnetu si nocio
zato nekomentarisi !
               oldies`kiss. je napisao/la:
CcC o boze ko pise kako je sta vidi server drze poslovni ljudi koji nemaju vremena za gaming kojima ne zavisi zivot od cs.a kontash ?

SIMSON (nemoj misliti da je kiss.)

Koji q onda dizu server?

Btw, Nedime, smarkY ti moze biti mentor. Gdje si ti admin? Na Killnetu? XD

@ mayer

Ocito nikad nisi cuo za steam. Igrao sam lana i tako. I, kakve to ima veze sa ovim sad? Bio je jedan od najjacih, sada je na dnu kace.
Koji q onda dizu server?

alo gdje si igrao cs 1.5 na epnu.lol-u,pincomu,,bihnetov server je bio jedan od najacih dok ovi nisu ni postojali..
kao i 1.6

svi smo prve korake ucili i rokali se na bihnetu... i ja kazem zalosno je ....al dok se ovo ne popravi moramo ii na druge servere kao sto sam vec gore naveo koje da vise ne napominjem...
i najgore mi je kad se jave oni sto su vucali serpice po putu dok se raja rokala po bihnetovim serverima i sad mi ti kaze koji kuras dizu server?
Koji q onda dizu server?

Prosto , da bi pridobili nove korisnike . . .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.