Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

Microsoft lumia 640 - windows 10

79 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.04.2016. u 15:01

Imam problem sa mobitelom, lumia 640ds. Prije par dana sam instalirao update win10 na njega i od tada imam dosta problema sa njim.

Ima li itko da koristi ovaj mobitel, i da ima neko rjesenje za njega, postavljao sam pitanja i na njihovim forumima, medjutim nisam dobio nikakav konkretan odgovor, dosta ljudi ima isti problem, ali bih volio popricati sa nekim od nasih ko koristi isti mobitel i ima istih problema (nadam se i rjesenja za njih).

edit: za ostale koji ne koriste microsoft telefone, a mozda imaju rjesenje

problemi: viber ne ucitava primljene slike
ne mogu napaviti screenshot ("couldnt take screenshot"),
ne mogu rate ni rewiew aplikacije u storeu,
Od kada sam svoj updateovao na w10, 10x bolji telefon. Kod mene je samo LTE verzija, mada to ne bi trebalo imati veze.
fruct1s je napisao/la:
Od kada sam svoj updateovao na w10, 10x bolji telefon. Kod mene je samo LTE verzija, mada to ne bi trebalo imati veze.
jel imas mozda neki od ovih problema sto sam naveo u editu? i dali si update telefon preko "upgrade Advisor" aplikacije?
seway je napisao/la:
jel imas mozda neki od ovih problema sto sam naveo u editu? i dali si update telefon preko "upgrade Advisor" aplikacije?
Da, radio sam preko upgrade Advisor-a i nemam probleme iznad, sada sam testirao sve.
Rješenje
Jesi li poslije updatea na W10 radio HARD RESET???

Ako nisi uradi, jer telefon ne zna gdje je  .

Post dobio aplauz od Elysium

brick je napisao/la:
Jesi li poslije updatea na W10 radio HARD RESET???

Ako nisi uradi, jer telefon ne zna gdje je :D .
Nisam ga htio raditi, ali to je bila zadnja opcija, i evo cini mi se da sada radi sve kako treba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.