Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 10

104 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.06.2016. u 12:48

Poz raja, trenutno koristim windows 8.1 i zelio bih nadograditi na windows 10 ali ne znam kako i da li bi mi ostali svi fajlovi, igrice, p materine kada bih nadogradio windows 10.

help
Slobodno napravi instalaciju.
Koristim već duže vrijeme Windows 10 i nisam naišao na probleme.
Također svi "media" fajlovi ti ostaju.
  Nemaš razloga za brigu.
Sve ostaje =)
Sve ono ostaje neces imati problema.

Samo meni je ruzno sto ne mozes update ugasiti, i sto sve sto tipkas microsoft vidi, nikako neke stvari ne mozes ugasiti koje nisu potrebne.

Ja ga koristio na ovoj confi i kroz mjesec mi poceo stekati :

Intel i3 @ 3240 - 3.4 ghz
8Gb ram
500 GB HDD

Ima li neko neki savjet o instalaciji, šta prihvatiti od onih ponuđenih stvari i postavki ? Mislim w10 je extra ali samo mi smeta to sto sve sam skida nikako da ukinem to. Za sada sam na w7 dok ne nadjem rjesenje 
NightWalker je napisao/la:

Samo meni je ruzno sto ne mozes update ugasiti, i sto sve sto tipkas microsoft vidi, nikako neke stvari ne mozes ugasiti koje nisu potrebne.

8Gb ram
500 GB HDD

Ima li neko neki savjet o instalaciji, šta prihvatiti od onih ponuđenih stvari i postavki ? Mislim w10 je extra ali samo mi smeta to sto sve sam skida nikako da ukinem to. Za sada sam na w7 dok ne nadjem rjesenje 
https://fix10.isleaked.com/
NightWalker je napisao/la:

8Gb ram
500 GB HDD

Ima li neko neki savjet o instalaciji, šta prihvatiti od onih ponuđenih stvari i postavki ? Mislim w10 je extra ali samo mi smeta to sto sve sam skida nikako da ukinem to. Za sada sam na w7 dok ne nadjem rjesenje :D
Imaš: Destroy Windows 10 Spying, ShutUP10.... i slične programe za "povratak" privatnosti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.