Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Viktor se vratio kući!!!

897 pregleda · 29 odgovora · otvorena 21.06.2007. u 12:23

Nakon visemjesecnjog uspjesno zavrsenog lijecenja u NJemackoj sestogodisnji VIktor Tomasevic jucer se s majkom vratio kuci...

Viktoru je prije godinu dana otkriven tumor nadbubrezne zlijezde sa metastazama na limfinim zlijezdama i kostanoj srzi,a nakon velke humantarne akcije FBIH 28 augusta prosle godine izmjesten je u Njemacku.Prosao je 10 ciklusa hemoterapije,transplataciju kostane srzi,operaciju,zracenje....Sve je izdrzao i njegovi nalazi sad su uredni i pokazuju da u organizmu nema malignih celija...

Izjavu mnogobrojnim novinarima dao je i VIktor koji je odgovarajuci na pitanja,kazao da se osjeca lijepo...Pred jucerasnji dolazak Viktor je imao samo dvije zelje.da mu se u kuci montira omiljena igracka i da ide na ćevape...

Eto ljudi...jos jedan zivot je spasen zivot mladog Viktora Tomasevica...Nadam se da cemo moci pomoci i jos mnogim drugim kao sto smo i Viktoru.....
Procitao sam neki dan....bas mi je drago, i sam sam bio angazovan u prikupljanju novca kao nigdje i nikad prije , a treba spomenuti i dogu i osiguraca koji su teme ovdje postavili svojevremeno...
               mulac je napisao/la:
Ma ****m vam mrtve obojci ja cu pisati sta hocu popusite mi muski spolni organ

Debilu mrtvi sevap je banovat sa 4uma !
Je**m majku seljacku !

A drago mi je za viktora !
Svaka cast jer je izdrzao sve operacije i ostalo i sve najbolje u zivotu
               smarkY je napisao/la:
Svaka cast jer je izdrzao sve operacije i ostalo i sve najbolje u zivotu

također

drž se tigre
Sad prvi put cujem za to. Hvala b0gu da je sve zavrsilo dobro
               -Scor[E]. je napisao/la:
Dosi si na ovaj forum prije 3 dana i sad nessto pametujes, o VIKTORU su bile mnoge teme za pokretanje akcije za pomoc... posto si ti malouman i nisi bio tu kad se to pisalo nemoj ni odgovarati na temu...

P.S.

FAKAT FINO I VEOMAMI JE DRAGO STO JE MALI OZDRAVIO

Pa mnogo tema , mnogo akcija za pomoc , pozivanja na pomoc , u kojima smo i mi gameri ucestovali , svojim telefonskim pozivima , mozda je bio presudan bas taj jedan nas telefonski poziv ..

Hvala b0gu pa je ozdravio .. drz se !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.