Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pitanje za g.ba

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.06.2007. u 04:25

Zasto nebi napravili novo npr video dana
jer sam vidio na nekoliko sita vako ali oni imaju video dana slika dana i vijesti....
mi samo slika dana i vijesti pa admini ako moze ili ako ste zaintersovani za tu temu ako moze da bude vote

ako bude onda ce da bude onaj site naj jaciii
Hmm , jos i to nam samo treba , video dana pa da opet debili govore joj jest losh moj bolji a nije ja bolji poslao 10 puta !

Bezveze ?
Da , bezveze je ...
Nije losa ideja,
bar bi to smanjilo malo postavljanje youtube tema.
Ili mozda nebi....?!?!?

Pozdrav!
Pokusavali su nakav cs movie, ja ubio prvu rundu uspeom 9ljudi na lolu i odma su prestali D
yassawOw~ je napisao/la:
Pokusavali su nakav cs movie, ja ubio prvu rundu uspeom 9ljudi na lolu i odma su prestali D

E yassa ne moras se odma hvalit

Znamo mi da ti znas
e[n]oL` je napisao/la:
E yassa ne moras se odma hvalit

Znamo mi da ti znas

kralj

@ tema : bilo bi tu svega kad bi se dodalo to...
Video dana ? kako bi ga birali kad bi svaki dan 100 clanova postalo neki video ADMINIMA bi terbalo 5 dana da to sve pregledau i izaberu najbolji mozda nekom metodom glasanje ali tada bi udarali sa multi acc nebi islo
yassawOw~ je napisao/la:

ehehehe
yassawOw~ je napisao/la:

yassawOw~ je napisao/la:

de se ti malo pohvali....
Meni se to uopste ne svidja. Jer je i slika dana dosta ! ito bi volili da se ukine , jer se i za sliku dana svadjaju i te stvari kao sto su :

Glupa ova slika.

Bezveze ova slika bolju sam ja poslao.

A to se nece uvesti sigurno jer vijedva rade Gamersi kolko samo ima podataka na njemu , petnaest minuta treba da se otvori jedna tema stoga ito kada bi se uvelo trebalo bi pola dana da otvori neku temu.

A neznam sto si postavio ovu temu?

Svi mi imamo svoj zamisao , al ta zamisao nikada necemo ispuniti. Stoga bezveze si postavio temu budi zahvalan i na ovome sto imash.

Ma slabo se ovdje ista mijenja .. ali eto novine su uvijek dobrodosle ...

Post dobio šamar od abasi

yassawOw~ je napisao/la:

ma nemash ti pojma

Rev. je napisao/la:
Hmm , jos i to nam samo treba , video dana pa da opet debili govore joj jest losh moj bolji a nije ja bolji poslao 10 puta !

Bezveze ?
Da , bezveze je ...

a ti samo pametujes djece mi !!!

Rev. je napisao/la:

Bezveze ?
Da , bezveze je ...

Slažem se ...
do admina je, nebi bilo lose ali kad bi se stavljali samo gaming video-i npr. neki cs-fragovi ili wow il tako nesto ali da se moze prvo pregledati i da se nestavljaju svakakve gluposti!
covjece nije ti ovo youtube! i za to treba vremena i posla! nece admin spavat na g.ba da bi jos i ovo radio!
Yasmina je napisao/la:
ma nemash ti pojma

Nek ti imash HAHAHA

RED WORLD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.