Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gothic I

201 pregled · 9 odgovora · otvorena 01.07.2007. u 14:57

E ovako imam problem.

Znam da je igrica stara al valjda je neko igrao. Trebam da uzmem nekakc recept od Car Kaloma iz njegovog chesta (neznam na nasem). I sad sa, citao po forumima i kaze samo dodje i uzmes kad nema njegovog pomocnika ali meni nece da otvori taj chest. Samo mahne glavom kao da nema nista tu. Zna li neko kako rijesiti ovo ?
Dali igra ima neki errror ili slicno ako nema onda mora moci...
ch1p je napisao/la:

MUAHAHAHHAHAHAHHA IDOL SVIH IDOLA SVEGAMI
ch1p je napisao/la:

Ne spamajte, fino pitam ako neznas ne javljaj se. Ma kakav error sve moze samo to ne mogu otvoriti.
malak je napisao/la:
Ne spamajte, fino pitam ako neznas ne javljaj se. Ma kakav error sve moze samo to ne mogu otvoriti.

Ne, igra nema error, nego jesi li ikad otvarao ijedan chest u igri? Svaki chest ima svoju kombinaciju, a moras imati i lockpick, uradi savegame kod chest-a i isprobavaj kombinacije dok ne potrefis pravu (ne bi trebalo trajati vise od 2-3 minute), nesto tipa lijevo-desno-desno itd...
mcill je napisao/la:
Ne, igra nema error, nego jesi li ikad otvarao ijedan chest u igri? Svaki chest ima svoju kombinaciju, a moras imati i lockpick, uradi savegame kod chest-a i isprobavaj kombinacije dok ne potrefis pravu (ne bi trebalo trajati vise od 2-3 minute), nesto tipa lijevo-desno-desno itd...

Tako je u Gothicu II, a ne znam za taj, mozda bi i moglo to biti. U svakom slucaju, budi siguran da uz sebe imas lockpicke, i ako postoji, da imas skill za lockpicking. E onda probaj da otvoris po onim kombinacijama. Probavaj dok ne nadjes pravu, onda load, da ne trosis pockpicks. Poz
Hmmm...neznam kombinacije otvaro sam par chestova ali sam uglvanom samo klikno ctrl i naprijed (tako je u kecu) moze biti da je do lockzenski spolni organ.

Hvala
ch1p je napisao/la:

malak je napisao/la:
Hmmm...neznam kombinacije otvaro sam par chestova ali sam uglvanom samo klikno ctrl i naprijed (tako je u kecu) moze biti da je do lockzenski spolni organ.

Hvala

Gothic II je skoro pa Gothic I sa vecim svijetom i novim quest-ovima, igrao sam gothic I prije mjesec dana i dobro se sjecam toga, samo trebas pogodit kombinaciju, siguran sam da je trostruka kombinacija (znaci npr. tipa lijevo-desno-desno) save game kod chesta i probavaj, i ova tema nek ide pod lock da vise ne pisemo iste stvari.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.