Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Silkroad Europe - Serveri

528 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.07.2007. u 23:16

znam da je u zadnje vrijeme bilo par tema vezanih za silkroad,ali ovu temu dizem da bi se mogli malo dogovoriti na kojem serveru da igramo.kako sam citao u ranijim temama,ima dosta igraca koji su spremni igrati esro,a posto su evropski karakteri svakako najvise namjenjeni teamplayu,zanima me na kojem ste serveru mislili igrati.bilo bi dobro kad bi nas vecina igrala na istom,puno stvari bi islo lakse i brze.pa eto,nadam se da je sve jasno.
u pravu si treba se dog i osnovati guild i sve to
Ja cu aege. Imam tamo lika 53 LVL
samo recite koji server i guild , ja sam za =)

can't wait till esro
sve je to fino,al zasad je samo rap rekao na kojem ce serveru igrati.treba jos par ljudi reci na kojim ce oni serverima,ako svi budu za aege,idem i ja tamo
               amiGo. je napisao/la:
sve je to fino,al zasad je samo rap rekao na kojem ce serveru igrati.treba jos par ljudi reci na kojim ce oni serverima,ako svi budu za aege,idem i ja tamo

ja ti rekoh ,, meni je svejedno =)
Ne mislim da će evropa donijeti mnogo toga, igra će i dalje biti unfair (kome je babo direktor najjači je) a o pvp sistemu da i ne pričam..
               pajdo je napisao/la:
Ne mislim da će evropa donijeti mnogo toga, igra će i dalje biti unfair (kome je babo direktor najjači je) a o pvp sistemu da i ne pričam..

sad koliko ce biti fer,a koliko ne,to i nije bash moj problem.kao sto nisi vidio,tema nosi naziv silkroad europe-serveri.mene zanima na kojim ce serverima najvise biti nase raje,ne sta sa sobom donosi esro,to vec znam

kao sto cujem,dosta ce igrati na athensu,pa mozda i ja budem tamo.
Full client 800 MB... 'ebem ti limit...

Cijelu noc ne spavam... I sad ovo... > > >

Ja igram na Odinu sa jaranima.
jao bem ti joymax i esro.djaba se probudio u 10h,cekajuci da poigram silkroad.kad ono "Inspection Period : 07/24/2007 11:00~22:00 Silkroad Standard Time (11 hour duration)" , a jucer je pisalo da ce biti 6h duration,sto znaci da cu zaigrati tek u 15-15:30h...ko ce cekati....
Ima na newsima, juce je Gong stavio. Nadji na GA temu: "Evropa dolazi!" ili tako nesto.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.