Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Silkroad Euro !

417 pregleda · 15 odgovora · otvorena 17.07.2007. u 22:39

Nakon godinu dana priprema, Silkroad Euro expanzija je skoro spremna !

Expanzija ce igri biti prikljucena u utorak 24.07.2007 nakon sedmicne inspekcije svih servera i taj datum je ponudjen kao konacni.

Expanzija donosi novu EVROPSKU rasu koja ukljucuje nova oruzja, oklope, skillove i poseban party-play sistem , kao i josh mnogo novih stvari.

Sta sve expanzija donosi , mozete procitati ovdje :

http://silkroadonline.net/SilkroadOnline_Europe.asp

Iako je prethodno najavljeno da ce expanzija u igru doci kao update kroz vec postojeci client, to se ipak nece desiti.

Dakle, da biste igrali Silkroad Euro , morate skinuti novi Silkroad Euro client kojeg je od nedavno moguce skinuti sa www.silkroadonline.net ... i to se naravno odnosi samo na registrovane korisnike.

Client je "tezak" oko 700-800 mb , tako da bi bilo fino da to neko upload na Free Zonu.

Dakle, svi oni koji igraju i koji su igrali ... josh 6 dana ...

p.s. Posto je Euro rasa namijenjena za teamplay i jako je tesko grindati sam, bilo bi lijepo da se mi Bosanci i Hercegovci okupimo na nekom serveru da igramo ...

Ako imate josh kakvih pitanja u vezi Euro-a, postajte ovdje !

PozZ !
gledao sam jucer sve vezano za sro-euro,vidio sam i datum na njihovom 4umu,gledao malo po youtube,ima finih trailera.sto se mene tice,ja cu igrati,samo ne znam na kojem serveru.najvjerovatnije na onome na kojem bud najmanji lag valjd nece biti ko do sad,na babelu nemzes hodati kako treba,kamol da se borish.pa et,kad dodje 24ti javim se,jer cu igrati 100%
               amiGo. je napisao/la:
gledao sam jucer sve vezano za sro-euro,vidio sam i datum na njihovom 4umu,gledao malo po youtube,ima finih trailera.sto se mene tice,ja cu igrati,samo ne znam na kojem serveru.najvjerovatnije na onome na kojem bud najmanji lag valjd nece biti ko do sad,na babelu nemzes hodati kako treba,kamol da se borish.pa et,kad dodje 24ti javim se,jer cu igrati 100%

Pa, za sada se ne zna da li ce povecavati kapacitet servera koji je negdje oko 3000 ... ali ce se zato mapa povecati , sto znaci manje guzve po gradovima tj. manje ce laga biti ...

Josh neshto shto sam zaboravio spomenuti ...

Sto se tice bottera , izgleda da ih nece biti 2-3 dana nakon update-a, jer novi client koristi skroz drugi princip rada , tako da bi moglo biti malo mirnije na serverima nakon 24-tog.
               -doA- je napisao/la:
super
ima nas iz krupe jedno 10 koji ce igrati europ
pa javite server

ima iz bugojna isto 10ak ljudi,tako da ce nas biti dosta.samo se trebamo dogovorit koji server da izaberemo.nece to biti loshe.jedini problem je kako skinut 700mb,nema se limita
Igrat cemo na AEGE, tamo ima nas dosta velik lvl pa da mozemo para prebaciti.
A kontali smo da i napravio Bosanski Guild pa ko hoce bujrum dogovorit cemo se...
jedba cekam da skinem sebi i da pocnem igrati ja sma iz krupe i na ovome silkroadu sam bio 79 lvl pa cemo vidit sa ovim silkroadom kako ce biti ovaj cool ima sve novo
ej pomozite gdje da nadjem ta download znam koja stranica de reci gdje nadjem taj link i brzo ples
               razer23 je napisao/la:
jedba cekam da skinem sebi i da pocnem igrati ja sma iz krupe i na ovome silkroadu sam bio 79 lvl pa cemo vidit sa ovim silkroadom kako ce biti ovaj cool ima sve novo

Nemoj lagati da si iz krupe kad u krupoj max lvl je 61 a ti 79...ccc!

Tisu....

A imas na fpt-u bih.net.-ovom ev ti adress (ne treba username i pass): http://ftp.bih.net.ba (FREE)
ja sam trazio na tom siteu,ali nema,de mi pomozi pls...

jos par ljudi me je kontaktiralo vezano za ovu igru,tako da mozete racunati na dosta igraca,samo se dan prije "dizanja" servera trebamo dogovorit na kojem cemo serv mi igrati,da ne bude neko na jednom,neko na 2om,bolje je kad smo svi,ili bar vecina skupa.posto je svakako euro rasa namjenjena party-ima,nece nam biti veliki problem.
               _domaci_rap_ je napisao/la:

A imas na fpt-u bih.net.-ovom ev ti adress (ne treba username i pass): http://ftp.bih.net.ba (FREE)

Sa tim clientom neces moci igrati Silkroad Euro, moraces skinuti sa njihove stranice !

PozZ !
ja sam iz mostara nek mi se jave mostarci koji ce igrat euro sro trenutno igram na athens i lvl 69 sam pa dobro znam vecinu al ko zna sa drugih servera....
               AmphetamiNe je napisao/la:
sutra je,weeee cant wait ..bas mi se igra na eu

haha kome nije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.