Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rad administracije

2.206 pregleda · 84 odgovora · otvorena 24.11.2013. u 15:44

Vozdra 

Ranije nije bio slučaj da administracija piše ove i sl. teme, valjda zbog tvrdoglavosti i nedostatka samokritičosti itd. Prije su to radili „revolucionarni“ memberi, ali evo već duže vrijeme nema ovih tema. Predpostavljam da je zbog neke pasivnosti, nezainteresovanosti i sl. Cilj teme je da napišete vaše mišljenje o trenutnom stanju na portalu, ali ovaj put bez spominjanja tehničkih stvari (takvi postovi će se brisati, jer u ovom trenutku to nije bitno). Da li ste zadovoljni radom administracije, šta bi ste promjenili, vaše viđenje o cjelokupnom funkcionisanju portala, pojedinih dijelova ili sekcija.

Ne bih pisao temu onako, jer mi je dosadno. Naravno, da ne bude „iz šuplje u prazno“ kroz ova 2-3 dana ćemo uraditi „nešto“.

Razmišljao sam da ova tema bude u IFu, jer je prošla bila. IF je sad slab, pa sam odlučio da svi temu vide i da daju komentar na ovo sve. Zbog toga se nadam da će biti normalna i hajmo reći ozbiljna tema o ovome.
k1d89 je napisao/la:
ocemo gba csgo mixeve back 
ocemo dota2 mixeve  
Samo da mi je da znam ko'i mi ukloni IF uvijek, neko me hejta  

A ostalo odlično sve.
Hocemo CSGO mixeve ! 
Mageizzy je napisao/la:
ovo ja gamerski portal, a ne sportski.

A za sada je sve uredu, napredujete 
Zato što se samo opredjeljujete na gaming i propadate...

Podforum sport jer ne vole svi ovdje fudbal (ako već pričamo o tome).

Gospodin goran je sve rekao, na sajtu ne radi ama baš niko ništa. I moderatori su zapustili ovaj sajt a da ne govorimo o običnim smrtnicima. Ništa, vratite ono što vam je iole držalo sajt, a to su oni vaši mixevi. A sa IF, hm, možda dignem neku diskusiju u dogledno vrijeme, we will see...
Ma ja, najlakše po administraciji .
Rekao sam Adisu, ostaloj "nadređenoj" ekipi i svima ostalima.
Imam vremena da uđem i da pomognem. Ako bi se još nešto skontalo, nastojao bih i za to izdvojiti nešto vremena.
Na svaku temu za pomoć sam, uglavnom, odgovarao.
I na kraju dobijem da sam "mrtav". Velika hvala!
"Nije se rodio koji je čovjeku ugodio".

On topic, nešto se dešava. Nije da se ne radi. Uloženo je truda i vremena. Ne znam ko je rekao da jednostavno ove današnje generacije ovakvo nešto ne zanima.
Ima ta mjesta. Ima i nas malo starijih ovdje koji bi idalje da se raja druži, okuplja, ispija kahve,... Ali...
Nije loš forum, sve u svemu okej je. Ima tu sitnica, modova koji su neaktivni, ali svaka čast izuzecima.. 
aleksandro je napisao/la:
Koliko sam primijetio, najviše truda ili kako već da kažem ulažu Elysium i sh0ck jer su momci uvijek tu. Bilo bi fino kada bi se i ostali aktivirali, ne mislim konkretno aktivirali već što se tiče svog podforuma, malo više kontesta, bilo kakvih zanimljivih stvari jer je odaziv članova uvijek veliki.
Otvoris contest 10 odgovora, za to se ne isplati svaki dan contest dizati.

Nemoze administracija nista ako memberi nece ucestvovati, memberi su glavni a administracija sluzi da podpomaze.
Hoćemo mixeve, dobijemo mixeve i onda niko ne igra  
J**o mater onaj ko spomene bilo kakve konteste.

Ako ih je iko dizao, sve vrste, od pinballa, preko curvefever, pokera, vorkplejsa,do banalnih gluposti sa slikama i s cim sve ne, onda sam to ja... Udjete na moje otvorene teme, otvorite teme sa kontestima i sve ce vam biti jasno.

Vorkplejs tema sa 16 odgovora ?! 16 je****h odgovor? A koliko nas ima ovdje na sajtu?

Serete... Previse serete...
Burek_King je napisao/la:
J**o mater onaj ko spomene bilo kakve konteste.

Ako ih je iko dizao, sve vrste, od pinballa, preko curvefever, pokera, vorkplejsa,do banalnih gluposti sa slikama i s cim sve ne, onda sam to ja... Udjete na moje otvorene teme, otvorite teme sa kontestima i sve ce vam biti jasno.

Vorkplejs tema sa 16 odgovora ?! 16 je****h odgovor? A koliko nas ima ovdje na sajtu?

Serete... Previse serete...
Kao sto rece nerche, svi dajte mixeve dajte servere pa sve prazno. Je jedno vrijeme CS mixevi bili dobri al opet pade sve u nista.

Ja dizem konteste stalno, najvise 20 odgovora.

Nafaka.
Najgori su mi ovi sto govore "ovo je gamerski sajt, ne treba nam to tu", zbog toga i jeste gamers ovako mrtav iz dana u dan, kaze nema diskusija, pa kako ce biti pored ovakvih membera, i kad hoces da otvoris temu i pricas o necemu, ne daju ti sa ovakvim komentarima, iako je gamerski sajt, ne mora se 24/7 pricati o gamingu.

Sto se tice administracije i rada na portalu, sve je udure, samo malo modove probuditi, jer izgleda da ih je dosta neaktivno trenutno.
iskreno,ja i ne znam ko je administracija kad niti vidim da uvode neke sankcije niti neke pohvale membera. Ne znam što kontate da su korisnici ti koji trebaju mijenjati i poboljšavati nešto,treba im neki stimulans da bi pisali bolje komentare,pomagali i tako dalje.
i još mali minus su te diskusije,meni je najzanimljivije u kofi šopu neke diskusije da budu po pitanju bilo koje teme,da mogu uputiti savjest neki,neku sugestiju. Puno je tema o problemima ali nemam ništa protiv toga jer danas/sutra može i meni zatrebati pomoć i normalno da ću se ovdje obratiti ljudima.
sNiiz je napisao/la:
iskreno,ja i ne znam ko je administracija kad niti vidim da uvode neke sankcije niti neke pohvale membera. Ne znam što kontate da su korisnici ti koji trebaju mijenjati i poboljšavati nešto,treba im neki stimulans da bi pisali bolje komentare,pomagali i tako dalje.
i još mali minus su te diskusije,meni je najzanimljivije u kofi šopu neke diskusije da budu po pitanju bilo koje teme,da mogu uputiti savjest neki,neku sugestiju. Puno je tema o problemima ali nemam ništa protiv toga jer danas/sutra može i meni zatrebati pomoć i normalno da ću se ovdje obratiti ljudima.
Oke post, ali stimulans kao npr. ?
Uđem ponekad na gamers, prelistam neke teme i zatvorim (stara navika)

Pokušaj prvo sa početnim diskusijama (u lol podforumu tema za diskusiju o lol stvarima, u csgo podforumu diskusija o csgo stvarima) itd
Ako bude sve "normalno" lahko će se dalje  

To što se tiče diskusija, što se tiče ostalog ne znam  
skile je napisao/la:
Oke post, ali stimulans kao npr. ?
nemojte misliti da mi je stalo do toga,ali evo primjer u školi. Da bi stimulisao učenika,kada je aktivan na času i to nagradiš ga dobrom ocjenom. Tako i ovdje,ima dobar post,pokušava pomoći ili je pomogao već (desi se da pomogne i da onaj ko je digao temu samo je zaključa - papci) pa da se nagradi eto tim aplauzom. Isto tako da se postovi kažnjavaju naravno,samo da se pravi balans 
Kazne smanjite malo spustite se kako ste krenuli .

Cuj za "omasku" "Naziv teme ne smije sadrzavati jednu rijec " dobijes gag na 7 dana i opomenu :S ..

Mislim realno svakog portala je cilj da privuce sto vise membera a vama izgleda da ocistite sto vise ...

Najvise mi se svidja rad podforuma League Of Legends i svaka Vijest vezana za ovu igru .
Ko upravlja Call of Duty-ijem i FPS podforumima
ONEL je napisao/la:
Ko upravlja Call of Duty-ijem i FPS podforumima
Kao što se može vidjeti, niko. Uskoro konkurs 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.