Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rad administracije

2.206 pregleda · 84 odgovora · otvorena 24.11.2013. u 15:44

Vozdra 

Ranije nije bio slučaj da administracija piše ove i sl. teme, valjda zbog tvrdoglavosti i nedostatka samokritičosti itd. Prije su to radili „revolucionarni“ memberi, ali evo već duže vrijeme nema ovih tema. Predpostavljam da je zbog neke pasivnosti, nezainteresovanosti i sl. Cilj teme je da napišete vaše mišljenje o trenutnom stanju na portalu, ali ovaj put bez spominjanja tehničkih stvari (takvi postovi će se brisati, jer u ovom trenutku to nije bitno). Da li ste zadovoljni radom administracije, šta bi ste promjenili, vaše viđenje o cjelokupnom funkcionisanju portala, pojedinih dijelova ili sekcija.

Ne bih pisao temu onako, jer mi je dosadno. Naravno, da ne bude „iz šuplje u prazno“ kroz ova 2-3 dana ćemo uraditi „nešto“.

Razmišljao sam da ova tema bude u IFu, jer je prošla bila. IF je sad slab, pa sam odlučio da svi temu vide i da daju komentar na ovo sve. Zbog toga se nadam da će biti normalna i hajmo reći ozbiljna tema o ovome.
wopa je napisao/la:
De ne seri matereti, pises postove nemaju veze s mozgom. Spameri su jedini koji nisu naudili ovom forumu, jedini koji su davali posao moderatorima.
Pokvarili su ga clanovi koji ne znaju sastavit dvije recenice, clanovi koji dignu dnevno 3 teme jer im se mob nece da upali.

Joj bas je pomoglo gejmersu sto se nema vise vareza, inace cim netko postavi varez ode 100 clanova koji su bili aktivni proteklih 10 godina.

Haj tisu majketi i ne laprdaj puno.
Tvoji sigurno preko tebe uzimaju onaj doplatak za retardiranu djecu. I neću se raspravljat sad ovdje i spuštati na tvoju razinu zato što ne spadam u malograđanski šljam. Hvala, doviđenja i ugodan ostatak dana.
abblle je napisao/la:
Pozdrav cijeloj kompaniji.

Ovako, ako bih morao da komentarisem rad administracije rekao bih samo tim se trudi ali ima loseg kapitena, Vlexa. Kako je on dosao, a sjecam se kad je dosao stvari su u pocetku isle ka boljem ali onda je upoznao famoznog holandjanina i trava mu je postala bitnija od njegovog posla koji je ovdje obavljao. Sada kada je sajt krenuo propadati, kada dnevno ima vise tema o lijekovima, preparatima za rast kose, proteinima - ZOVI skileta. Ja sam uvijek govorio skile je jedini i zasluzio da bude Administrator ovog portala a ne vlex, kojeg ste kako vidim ukinuli i to mi je jako drago.
Da ne bude abblle se ulizuje, abblle nema nista od tog ulizivanja. Kad je trebalo nekoga hejtati od administracije i prozivat ja sam to prvi cinio.

Od trenutka kada sam se registrovao pa godinu dana naprijed, maksimalno sam se trudio za pozicijom, volio sam imati bruku bodova biti onaj pr0 rang. Ali kad sada vidim kakve se teme dizu, nema vise nicega zabavnog na portalu. Vecinom su to teme koje su vec 100x vidjene i koje su prve na listi pretraga. Volio bih kada bi se vratilo par spamera cisto da smire tenzije, da opuste raju pokojom smijesnom temom, postom. Do sada su to cinili smk, wopa, darda ali ti momci su ili napustili portal zbog situacije same na protalu koja strogo zabranjuje bilo kakav offtopic gaminga ili su se uozbiljili pa im je virtual svijeta preko glave.

Dzavid je momak koji me u pocetku nervirao samo tako, ali sada se smirio puca tog lola streama po cijele dane. Dobar je.
Za skileta je sve receno
q7eb2a kapa dole za odradjen posao zadnju godinu dana.

I da, ukinuti 13. pravilo, samo ostaviti ovaj dio sa "Gamersba" jer tada bih i ja i mnogi mogli bez problema i bez cekanja vaseg odgovora odraditi fine giveawaye gdje bi obradovali ponekoga.

::TrueStory::
I opet ce biti hejtanja ali j**e mi se :*
Ti mene i dalje nerviraš 
Svaka Bgm vama cast kad imate zivaca da se jos uvijek ovdje borite.Sve pohvale

Pozdrav za sve koji me znaju :*
Ako portalu trebaju spameri da ga održavaju u životu treba ga ugasit odma.  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.