Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 16 bodova

gasenje comp.

385 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.06.2007. u 22:26

pozz
imam jedan problem neki dan sam uzeo novi hard disk i sad kada instaliram counter i zelim da udem i igram pc mi se ugasi.to mi se prije nije desavalo sa starim hard diskom

et ko zna sta je problem 16 bodova
               sa4a je napisao/la:
vidim ti mozes da udes u cs ja nemogu ja cim dvaput kliknem na ikonu od cs comp. se ugasi

u jbt ...

ja sam uradio format cijelog compa, i opet mi je sralo.. probaj ti radit format, ako sa tim ne uspijes onda bi trebao na servis
               AlienzZ je napisao/la:
u jbt ...

ja sam uradio format cijelog compa, i opet mi je sralo.. probaj ti radit format, ako sa tim ne uspijes onda bi trebao na servis

odnjo sam ja comp u servis prije tjedan dana kada mi je crko hard disk oni su ga samo zamijenili.tako da mi se nada formatirati

edit:
ZenDoji temp. procesora mi je oko 45 a prije nego sto se ugasi neizbaci nikakav eror
               sa4a je napisao/la:
odnjo sam ja comp u servis prije tjedan dana kada mi je crko hard disk oni su ga samo zamijenili.tako da mi se nada formatirati

edit:
ZenDoji temp. procesora mi je oko 45 a prije nego sto se ugasi neizbaci nikakav eror

pa onda ti je do hdd 100%

mozda ti trebaju neki driveri ili nesto slicno..

a sta ti fali da ga formatiras
               enoL` je napisao/la:
Hladjenje na cooleru 10000 %. I meni bilo...

Format komp.. o sve ko halva..

Aj krvi ti kakve veze ima hladjenje sa formatom kompa
               enoL` je napisao/la:
Hladjenje na cooleru 10000 %. I meni bilo...

Format komp.. o sve ko halva..

Hladjenje na cooleru? Format?
Ovako to ide, koliko ja znam. Ako je do coolera, sve sto treba da uradi je da ga ocisti. Medjutim, ako cooler nije dobar, dakle nije dovoljno jak, format nece uciniti da bude jaci.
Nema veze sa hladjenjem...

Lik kaze cim pokrene CS padne sistem.

Ostavi kompjuter 2/3 sata ugasen iz struje pa pokusaj ponovo.

Ako ti je nov HD i cist, preporucujem ti u ovom slucaju format i ponovnu instalaciju. (Ovo pravo rijetko preporucujem, ali mislim da bas u tvom slucaju bi pomoglo)

Postoji mogucnost da ti je u registryu nesto pogresno linkovano, ili cak u memoriji. Znaci ugasen komp ce iscistit RAM ali ako ti je do registrija, je***a je trazit sve povezanosti tako da je bolje format opalit na particiju dje ti je OS.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.